Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα να πληρώνουμε ανάπτυξη...

https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/050620_announcements.pdf

Παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων COSMOKAPTA VOICE & DATA,που παρέχει 300 ́ προς όλους & 500ΜΒ με κόστος 8,50€ και COSMOKAPTA VOICE &SMS που παρέχει 350 ́ & 50SMS προς όλους με κόστος 8,50€. Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης των πακέτων αυτών, θα ενεργοποιείται πλέον αυτόματα το πακέτο COSMOΚΑΡΤΑ COMBO που προσφέρει 300 ́ προς όλους & 300 ́προς προορισμούς COSMOTE & 200SMS προς όλους & 400MB με κόστος 10€.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 3
Δημοσ.

Άκουσα ότι θα βγει και ένα λίγο πιο ακριβό COMBO στα 15 ευρώ αλλά με πολύ καλύτερες παροχές. Αν θυμάμαι καλά θα δίνει 1 petabyte για 10 δευτερόλεπτα + 10 megabytes το μήνα, 100.000' για μία ημέρα προς COSMOTE και 50' προς όλους το μήνα, και 5000 SMS προς COSMOTE + 5 SMS προς όλους.

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.

Ισχύει για το what's up, καταργεί κι εκεί το πακέτο των 8.5 ευρώ...άραγε τα λεπτά ομιλίας και τα mb που εχουν μαζευτεί απο παλαιότερη χρήση να τα περναει σε επόμενη αν επιλεξεις το 10ευρω πακέτο??

(Τραγική και η Cosmote, η vodafone το χει κανει καιρό αυτό ετσι κι αλλιώς...)

Δημοσ.

Μπερδεύτηκα λίγο.

Εγώ έχω whats up και κάρτα βάζω 12€ και κάθε μήνα ενεργοποιώ το πακέτο των 7€ για 1000' προς όλους και 600Mb.

Το παραπάνω πακέτο δεν το ήξερα. Οπότε λογικά για μένα δεν αλλάζει κάτι, έτσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Μπερδεύτηκα λίγο.

Εγώ έχω whats up και κάρτα βάζω 12€ και κάθε μήνα ενεργοποιώ το πακέτο των 7€ για 1000' προς όλους και 600Mb.

Αυτό το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο στο κανονικό whats up, μάλλον έχεις κάποιο προνομιακό/φοιτητικό whats up.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλεος μολις τα διάβαζα Και μπήκα να ανοίξω θέμα. Πλέον με 10 ευρώ κάρτα δεν αγοράζεις τίποτα αφού καταργείται το προγραμμα combo call them all i στα 8,5 ευρώ και αναγκαστικά πρέπει να βάλεις κάρτα 12 ευρώ, για να πάρεις ακριβότερο προγραμμα. 
Ναι όντως δεν δεν είστε πολλοι ακριβοί οι πάροχοι και αμφισβητείτε την έρευνα της Rewheel, ακριβύνετε και άλλο! Έλεος πια!  

Επεξ/σία από Georgegr3
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

Ελα να πληρώνουμε ανάπτυξη...

https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/050620_announcements.pdf

Παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων COSMOKAPTA VOICE & DATA,που παρέχει 300 ́ προς όλους & 500ΜΒ με κόστος 8,50€ και COSMOKAPTA VOICE &SMS που παρέχει 350 ́ & 50SMS προς όλους με κόστος 8,50€. Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης των πακέτων αυτών, θα ενεργοποιείται πλέον αυτόματα το πακέτο COSMOΚΑΡΤΑ COMBO που προσφέρει 300 ́ προς όλους & 300 ́προς προορισμούς COSMOTE & 200SMS προς όλους & 400MB με κόστος 10€.

Γι'αυτό φαγώθηκαν να μου πουλήσουν καρτοσυμβόλαιο τα πουλάκια μου.
Μακριά κι αγαπημένοι!

45 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Μπερδεύτηκα λίγο.

Και για ποιο λόγο βάζεις 12Ε και όχι 10;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν νομίζω ότι υπάρχει με 10 εδώ και κάμποσα χρόνια

Αν δεν υπάρχει , τότε εγώ πώς βάζω μέχρι και τώρα 10Ε;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν νομίζω ότι υπάρχει με 10 εδώ και κάμποσα χρόνια

Μέσω της εφαρμογής υπάρχει.

img-carousel1-3.png

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Αν δεν υπάρχει , τότε εγώ πώς βάζω μέχρι και τώρα 10Ε;

Ντανό, σε περίπτερα κλπ δεν υπάρχει πάντως

8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μέσω της εφαρμογής υπάρχει.

img-carousel1-3.png

Σωστά, με πιστωτική γίνεται απλά δεν το είχα κάνει ποτέ. Γενικά είμαι πολύ προκατειλημμένος με τις εταιρείες κινητής και φοβόμουν λίγο μην πάρουν τον κωδικό της κάρτας και αρχίσουν να ενεργοποιούν μόνοι τους πακέτα κλπ. Δεν ξέρω πως πάει το σύστημα της ανανέωσης και αν αποθηκεύεται κάπου ο αριθμός βέβαια, ίσως ο φόβος να είναι αβάσιμος

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Confused 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Ντανό, σε περίπτερα κλπ δεν υπάρχει πάντως

Σωστά, με πιστωτική γίνεται απλά δεν το είχα κάνει ποτέ. Γενικά είμαι πολύ προκατειλημμένος με τις εταιρείες κινητής και φοβόμουν λίγο μην πάρουν τον κωδικό της κάρτας και αρχίσουν να ενεργοποιούν μόνοι τους πακέτα κλπ. Δεν ξέρω πως πάει το σύστημα της ανανέωσης και αν αποθηκεύεται κάπου ο αριθμός βέβαια, ίσως ο φόβος να είναι αβάσιμος

Και μέσω του site του whatsup και γίνεται η πληρωμή κα με paypal, απόλυτα ασφαλής...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Σωστά, με πιστωτική γίνεται απλά δεν το είχα κάνει ποτέ. Γενικά είμαι πολύ προκατειλημμένος με τις εταιρείες κινητής και φοβόμουν λίγο μην πάρουν των κωδικό της κάρτας και αρχίσουν να ενεργοποιούν μόνοι τους πακέτα κλπ. Δεν ξέρω πως πάει το σύστημα της ανανέωσης και αν αποθηκεύεται κάπου ο αριθμός βέβαια, ίσως ο φόβος να είναι αβάσιμος

Και το paypal φοβάσαι?

Πάντως άλλο είχες γράψει πριν, "Δεν νομίζω ότι υπάρχει με 10 εδώ και κάμποσα χρόνια", και όχι πως υπάρχει αλλά προτιμάς πληρωμή με μετρητά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...