Mad20 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλησπέρες! Έχω ένα monitor AOC 2470Sw, 24", 60Hz. To έκανα σήμερα overclock στα 75Hz και είδα μεγάλη διαφορά στο PUBG που παίζω! Το θέμα είναι αν είναι ασφαλές αυτό για το monitor μου ή οχι. Το έχω ήδη ένα χρόνο περίπου που δούλευε κανονικά στα 60Hz. Οτιδήποτε γνωρίζετε πάνω στο θέμα θα το εκτιμούσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodwrhs1991 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Αν έκανες oc μέσα από το πρόγραμμα της nvidia δεν θα έχεις θέμα.... οτιδήποτε άλλο είναι επικίνδυνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mad20 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thodwrhs1991 είπε Αν έκανες oc μέσα από το πρόγραμμα της nvidia δεν θα έχεις θέμα.... οτιδήποτε άλλο είναι επικίνδυνο Δεν έχω Nvidia, έχω μια RX 580. Μέσα από τις ρυθμίσεις Radeon το έκανα, φαντάζομαι το ίδιο θα είναι ε? Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Mad20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα