Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά.Το θέλω για πιτσιρικά 12 χρόνων και να του κρατήσει τουλάχιστον μια τετραετία .Οθονη περιφερειακά υπάρχουν οπότε μένει μόνο το κουτί.

Τι λέτε για αυτό από digital master?Δεν θέλω με τίποτα να ανεβεί παραπάνω η τιμή 

4B910595-B3B2-445C-A672-60B89455758A.jpeg.409eeb6ac07933f4cfa6e93da505d31b.jpeg

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Johnny_B είπε

Καλησπερα παιδιά.Το θέλω για πιτσιρικά 12 χρόνων και να του κρατήσει τουλάχιστον μια τετραετία .Οθονη περιφερειακά υπάρχουν οπότε μένει μόνο το κουτί.

Τι λέτε για αυτό από digital master?Δεν θέλω με τίποτα να ανεβεί παραπάνω η τιμή 

4B910595-B3B2-445C-A672-60B89455758A.jpeg.409eeb6ac07933f4cfa6e93da505d31b.jpeg

Πες μας τι παιχνίδια παίζουν και σε τι ανάλυση

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Πες μας τι παιχνίδια παίζουν και σε τι ανάλυση

Το πρώτο του pc είναι του πιτσιρικά με κονσόλα ήταν και έπαιζε .Σε 1080p θα παίζει και από παιχνίδια πέρα από αυτά που καίγονται τα online κάποια στιγμή λογικά θα θελήσει να παίξει και κανένα καινούργιο που θα έχει κάποιες απαιτήσεις για αυτό και του εβαλα την 1660 super

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι η συνθεση σου φιλε μου εκανες το research σου προφανως😁.. Αντε τωρα χτιστε το παρεα να κολλησει το μικροβιο του pc μαστεροματος και ο μικρος. Καλοπαιχνιδο να ναι😁

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, niko13 είπε

Mια χαρα ειναι η συνθεση σου φιλε μου εκανες το research σου προφανως😁.. Αντε τωρα χτιστε το παρεα να κολλησει το μικροβιο του pc μαστεροματος και ο μικρος. Καλοπαιχνιδο να ναι😁

Έλα Νίκο ο πατέρας είμαι που αγόρασα τον μεταχειρισμένο με τον 4790k.Χθες με έπιασε ένας συνάδερφος από την δουλειά και ήταν έτοιμος να πάρει έτοιμο κουτί με τον 2600k μητρική άγνωστης προέλευσης τροφοδοτικό μάπα σκληρος 1 tera απλοσ και κάρτα γραφικών την 1650.Μονο το κουτί άξιζε που έχει κανένα κατοσταρικο.Ολα αυτά στα 740 ευρώ😂...Απλά έβλεπε εντυπωσιακό το κουτί ο πιτσιρικάς και το ήθελε.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ram μπορείς να δεις αυτές https://www.skroutz.gr/s/17350611/Crucial-Ballistix-Sport-LT-Gray-16GB-DDR4-3200MHz-BLS2K8G4D32AESBK.html είναι καλύτερες. Δεν είναι βέβαια από το ίδιο κατάστημα, σε περίπτωση που θέλεις να σου το κάνουν συναρμολόγηση, αλλά τις ram τις βάζεις πολύ εύκολα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ram μπορείς να δεις αυτές https://www.skroutz.gr/s/17350611/Crucial-Ballistix-Sport-LT-Gray-16GB-DDR4-3200MHz-BLS2K8G4D32AESBK.html είναι καλύτερες. Δεν είναι βέβαια από το ίδιο κατάστημα, σε περίπτωση που θέλεις να σου το κάνουν συναρμολόγηση, αλλά τις ram τις βάζεις πολύ εύκολα..

Θα τις βάλω τότε Και αυτές από εκεί .5 ευρώ διαφορά έχουν.Ευχαριστω πολύ!

edit:Δεν τις έχει δυστυχώς διαθέσιμες αλλά θα τις πάρω ξεχωριστά 

Επεξ/σία από Johnny_B
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Johnny_B είπε

Έλα Νίκο ο πατέρας είμαι που αγόρασα τον μεταχειρισμένο με τον 4790k.Χθες με έπιασε ένας συνάδερφος από την δουλειά και ήταν έτοιμος να πάρει έτοιμο κουτί με τον 2600k μητρική άγνωστης προέλευσης τροφοδοτικό μάπα σκληρος 1 tera απλοσ και κάρτα γραφικών την 1650.Μονο το κουτί άξιζε που έχει κανένα κατοσταρικο.Ολα αυτά στα 740 ευρώ😂...Απλά έβλεπε εντυπωσιακό το κουτί ο πιτσιρικάς και το ήθελε.

Ελα ρε ελληνα πατερα! Ελπιζω ολα καλα αδερφε.. Αντε βοηθα τον ανθρωπο να παιξουν κανα online τα παιδια! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...