Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Ipad Mini στις 9 ίντσες!!!! Και το λένε μίνι αυτή την γκουμούτσα???

Όταν τα περισσότερα κινητά είναι 6+ ιντσες, τότε ναι στις 9 ιντσες το λες mini...

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος εάν έχουν ''ανοίξει'' στο ios το file sharing σε σχέση με παλιότερα ?

Ταξιδεύω αρκετά και προτιμώ τάμπλετ και ενώ προτιμώ android σε κινητό στο κομμάτι του τάμπλετ μαρέσει αρκετά η apple αλλά τελευταία φορά που το έπιασα στα χέρια δεν μπορούσα να κάνω αυτά που θέλω.

π.χ. μεταφορά με usb με OTG καλώδιο 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Razgriz είπε

Μπορεί να μου πει κάποιος εάν έχουν ''ανοίξει'' στο ios το file sharing σε σχέση με παλιότερα ?

Πλέον λέγεται iPadOS και ναι , είναι «ανοιχτό» , αλλά δεν διαβάζει “ntfs” δίσκους.  

Δημοσ.
3 hours ago, Razgriz said:

Ταξιδεύω αρκετά και προτιμώ τάμπλετ και ενώ προτιμώ android σε κινητό στο κομμάτι του τάμπλετ μαρέσει αρκετά η apple αλλά τελευταία φορά που το έπιασα στα χέρια δεν μπορούσα να κάνω αυτά που θέλω.

π.χ. μεταφορά με usb με OTG καλώδιο 

Έτσι όπως το περιγράφεις φίλε μου, μήπως ένα surface go είναι καλύτερη επιλογή για σένα?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Πιο αξιοπρεπή επιλογή το Surface Go 2

Και έχει και παραπάνω USB 😉

Γελάνε και οι κατσαρίδες στους υπονόμους.........

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

είναι έγκυρη η φήμη απο τον Χο Τσι Μινχ ? καιρός ήτανε με αυτά τα τεράστια μπέζελ , θα γίνει πολύ ωραίο και το μίνι και το αιρ

Δημοσ.
17 ώρες πριν, djdidi είπε

INNOVATION!!!!

Ζηλευω τον εργοδοτη σου, λογικα καθε μερα θα φερνεις την επανασταση στον κλαδο που δραστηριοποιειστε με τις ρηξικελευθες ιδεες σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, basilis5 είπε

Ζηλευω τον εργοδοτη σου, λογικα καθε μερα θα φερνεις την επανασταση στον κλαδο που δραστηριοποιειστε με τις ρηξικελευθες ιδεες σου

Μπράβο, πρωτοκλασάτη εξυπνάδα. Είμαι στο οικοσύστημα iMac/iPad/iPhone από το 2011 παρεπιπτόντως. Εσείς τα fanboys που θίγεστε όταν τους σχολιάζει κάνεις λογικός τις πατάτες που κάνει η μαμά εταιρεία, είστε και ο λόγος που οι αλλαγές αυτές καθυστερούν τόσο πολύ.

Γιατί αν σκεφτόσουν λογικά και  θα καταλάβαινες πόσο χοντρή πατάτα είναι να έχεις το mbp με type C εδώ και πόσο καιρό και στο iPad να πρέπει να περιμένουμε το 2021. Mε εξαίρεση το προ.

Για το iPhone να γκρινιάξω ή θα σε στεναχωρήσω κι άλλο;; Και μη μου πεις αν δε σαρεσει πήγαινε αντροιντ. Δε γίνεται μετά από 10 χρόνια να αλλάξεις μεριά. Όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μαρεσει να με αρμεγει η apple. Δεν υπάρχει κανείς λόγος για να διατηρεί το lightning connector. Ο μόνος λόγος είναι για να πουλάει τα overpriced αναλωσιμα. Τώρα αν εσύ τη βρίσκεις να πληρώνεις ένα καλώδιο φόρτισης 50 ευρώ κανένα πρόβλημα. Γιατί εγώ χρειάζομαι 3. Και τα 150 που έδωσα τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Μη μου πεις για aftermarket. Αν έχεις χρησιμοποιήσει , θα ξέρεις.

Επεξ/σία από djdidi
  • Like 6
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Γελάνε και οι κατσαρίδες στους υπονόμους.........

Ποτε κανεις δεν έβγαλε λεφτά με ipad

Δημοσ.

δεν καταλαβα το νοημα

του αρθρου. τι διαφορετικο προσφερει που ειναι αξιο αναφορας ; το αιφον και το αιπαντ ηταν καλες ιδεες οταν βγηκαν 10 χρονια πριν. τωρα ειναι μασημενη τροφη ουτε καν ξαναζεσταμενη. καλα μηχανηματα αλλα δεν καινοτομουν απλα στην δοξα του ενδοξου παρελθοντος και του σταθερου λογισμικου, ομορφου περιτυλιγματος, τρομερου ματκετινγκ επιπλεουν. θα τα πατομοιαζα με τα αντιντας ουλτρα μπουστ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, djdidi είπε

Μπράβο, πρωτοκλασάτη εξυπνάδα. Είμαι στο οικοσύστημα iMac/iPad/iPhone από το 2011 παρεπιπτόντως. Εσείς τα fanboys που θίγεστε όταν τους σχολιάζει κάνεις λογικός τις πατάτες που κάνει η μαμά εταιρεία, είστε και ο λόγος που οι αλλαγές αυτές καθυστερούν τόσο πολύ.

Γιατί αν σκεφτόσουν λογικά και  θα καταλάβαινες πόσο χοντρή πατάτα είναι να έχεις το mbp με type C εδώ και πόσο καιρό και στο iPad να πρέπει να περιμένουμε το 2021. Mε εξαίρεση το προ.

Για το iPhone να γκρινιάξω ή θα σε στεναχωρήσω κι άλλο;; Και μη μου πεις αν δε σαρεσει πήγαινε αντροιντ. Δε γίνεται μετά από 10 χρόνια να αλλάξεις μεριά. Όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μαρεσει να με αρμεγει η apple. Δεν υπάρχει κανείς λόγος για να διατηρεί το lightning connector. Ο μόνος λόγος είναι για να πουλάει τα overpriced αναλωσιμα. Τώρα αν εσύ τη βρίσκεις να πληρώνεις ένα καλώδιο φόρτισης 50 ευρώ κανένα πρόβλημα. Γιατί εγώ χρειάζομαι 3. Και τα 150 που έδωσα τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Μη μου πεις για aftermarket. Αν έχεις χρησιμοποιήσει , θα ξέρεις.

Το καλύτερο σχόλιο που έχω δει τώρα και καιρό από νορμάλ fanboy κάποιας εταιρείας..Σπάνιο πλέον.. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/6/2020 στις 9:23 ΜΜ, Backpacker είπε

Ipad Mini στις 9 ίντσες!!!! Και το λένε μίνι αυτή την γκουμούτσα???

Το τωρινό έχει τεράστια bezels και αν δεν κάνω λάθος είναι 7,9 ίντσες. Οπότε αν μειώσουν τα bezels και κρατήσουν παρόμοιες διαστάσεις, μια χαρά mini θα παραμείνει. Και λογικά θα σπάσει τα ταμεία. 

Επεξ/σία από apos
  • Like 1
Δημοσ.

Μία εποχή που έψαχνα iPad, εγκατέλειψα την όλη ιδέα λόγω του ότι Face ID υπήρχε μόνο στο iPad Pro (και δεν ήθελα να διαθέσω τόσα χρήματα). Εάν μπει Face ID στο iPad Air, πάει γι' αγορά με την κυκλοφορία. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...