Προς το περιεχόμενο

Κοφτες daytona injection

TechIt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 10/6/2021 στις 3:11 ΜΜ, Sheogorath είπε

Τι λέτε ρε παιδιά, ίδιο σασί με το 125 που πάει 110 χμ έχει. Απλά νομικά τα 50αράκια έχουν στα 45χμ. Αμα το βγάλει πάει 70-75 κοντέρ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει τοσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει τοσα.

50άρι στοκ βγάζει κοντερίσια 70-75. Πραγματικά τώρα δεν ξέρω. Έχω οδηγίσει αρκετά. Και το δικό Jetix 50cc τόσα έβγαζε.

20 ώρες πριν, Sheogorath είπε

50άρι στοκ βγάζει κοντερίσια 70-75. Πραγματικά τώρα δεν ξέρω. Έχω οδηγίσει αρκετά. Και το δικό Jetix 50cc τόσα έβγαζε.

Τοτε πρεπει να κλέβει 20 χλμ.

20 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Τοτε πρεπει να κλέβει 20 χλμ.

Σε σχέση με Citroen C4 που έχει το κοντέρ στο κέντρο και το έβλεπα απο πίσω, έκλεβε 4 χμ στα 65.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/6/2021 στις 6:27 ΠΜ, Fordakias7 είπε

Παιδια μην λετε οτι θελετε ιδια ειναι λαστιχα αναρτησεις με το 125 το 45χλμ είναι υποχρεωτικο απο ολες τις εταιριας λογω ευρωπαϊκής ένωσης.https://youtu.be/_NEoilaEwzk αυτο ειναι το βιντεακι που α δείχνει που βρισκεται και μπορεις να το βγαλεις.. Βαλε οσο πιο γρηγορα γινεται 125 μοτερ το 50 δεν κανει φιλε μονο για σουπερμαρκετ

Το βίντεο είναι πλέον μη διαθέσιμο αν σου είναι εύκολο να στείλεις κάτι καινουριο γιατί πραγματικά μου έχει βγάλει την παναγια ο κόφτης 

Στις 11/6/2021 στις 6:27 ΠΜ, Fordakias7 είπε

Παιδια μην λετε οτι θελετε ιδια ειναι λαστιχα αναρτησεις με το 125 το 45χλμ είναι υποχρεωτικο απο ολες τις εταιριας λογω ευρωπαϊκής ένωσης.https://youtu.be/_NEoilaEwzk αυτο ειναι το βιντεακι που α δείχνει που βρισκεται και μπορεις να το βγαλεις.. Βαλε οσο πιο γρηγορα γινεται 125 μοτερ το 50 δεν κανει φιλε μονο για σουπε

Επεξ/σία από Maximo153
.

3 ώρες πριν, Maximo153 είπε

Το βίντεο είναι πλέον μη διαθέσιμο αν σου είναι εύκολο να στείλεις κάτι καινουριο γιατί πραγματικά μου έχει βγάλει την παναγια ο κόφτης 

από οτι ξέρω αν εχεις το κατάλληλο δίπλωμα (δλδ μπορείς να οδηγάς μεγαλύτερα) πας στην αντιπροσωπεία κάνεις την αλλαγη που χρειαζεται και μετά θέλει μηχανολογικο για τροποποιούμενη άδεια... αν γίνει αφαίρεση χωρίς αν δεν κάνω λάθος 10,000 πρόστιμο και δικαστήριο τρως

κι εγω παλια ειχα παρει ενα dt50 εισαγωγης που ειχε κοφτη στα 50,τον εβγαλα σε ενα φιλο μηχανικο μου φαινεται ειχε αλλαξει και ηλεκτρονικη και το μηχανακι επιανε μια 80αρα χλμ μετα ....πεταγε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...