Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου! Εχω αγορασει ενα 50αρακι daytona dy το οποιο ειναι injection και εχει κοφτη στα 45. Που πρεπει να παω για να τον βγαλω και ποσο θα κοστισει ενδεικτικα;

Δημοσ.
Στις 5/6/2020 στις 5:16 ΜΜ, TechIt είπε

Καλησπερα φιλοι μου! Εχω αγορασει ενα 50αρακι daytona dy το οποιο ειναι injection και εχει κοφτη στα 45. Που πρεπει να παω για να τον βγαλω και ποσο θα κοστισει ενδεικτικα;

Όταν λες κόφτη;  Πας τις στροφές τέρμα μέσα στα κόκκινα και βαράει κόφτη και δεν ανεβαίνουν άλλο ;  Θα σου συνιστούσα να μην αφαιρέσεις τον κόφτη στροφών για να κερδίσεις λίγα παραπάνω χιλιόμετρα . Είναι επικίνδυνο για την μακροζωία του κινητήρα . 

• Moderators
Δημοσ.
Στις 5/6/2020 στις 5:16 ΜΜ, TechIt είπε

Είσαι σίγουρος ότι είναι κόφτης? Το πήρες καινούργιο ή δεύτερο χέρι?

πάντως βγαζινγας6τιυς κοφτές το περιμένεις? 50?55?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα. Τι έκανες τελικά? Και γω αγόρασα καινούργιο DY50 , και έχει κόφτη στην τελικά ταχύτητα. Πηγαίνει μέχρι 45 χλμ/ώρα. Πόσο κοστίζει να τον βγάλω?

Δημοσ.

Να μη τον βγάλεις. Τα οχήματα αυτά δεν είναι ενδεδειγμένα για μεγαλύτερες ταχύτητες, και ούτε μπορούν να τις πιάσουν με ασφάλεια. 

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά, ίδιο σασί με το 125 που πάει 110 χμ έχει. Απλά νομικά τα 50αράκια έχουν στα 45χμ. Αμα το βγάλει πάει 70-75 κοντέρ.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Τι λέτε ρε παιδιά, ίδιο σασί με το 125 που πάει 110 χμ έχει. Απλά νομικά τα 50αράκια έχουν στα 45χμ. Αμα το βγάλει πάει 70-75 κοντέρ.

Φρένα; Ανάρτηση; Μέγεθος ελαστικού; Δε ξέρω πόσο ορθό είναι να δίνουμε συμβουλές στο forum που μπορεί να βάλουν σε μπελά κάποιον (είτε αυτόν που έκανε την ερώτηση, ή άλλον έξω στο δρόμο).

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Haldol είπε

Φρένα; Ανάρτηση; Μέγεθος ελαστικού; Δε ξέρω πόσο ορθό είναι να δίνουμε συμβουλές στο forum που μπορεί να βάλουν σε μπελά κάποιον (είτε αυτόν που έκανε την ερώτηση, ή άλλον έξω στο δρόμο).

Τα ιδια ειναι ολα με το 125.

Και μεταξυ μας σε καποια σημεια ειναι πιο πολυ επικινδυνο να πηγαινεις με μαξ 45 παρα με 60-70.

Απο το να παει να του πεταξει κανα μοτερ 125 και να οδηγαει παρανομα,καλυτερα να βγαλει το κοφτη.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Και μεταξυ μας σε καποια σημεια ειναι πιο πολυ επικινδυνο να πηγαινεις με μαξ 45 παρα με 60-70.

Απο το να παει να του πεταξει κανα μοτερ 125 και να οδηγαει παρανομα,καλυτερα να βγαλει το κοφτη.

Σε ποια σημεία είναι πιο επικίνδυνο να πηγαίνεις με <45; Μη μου πεις για εθνικές ή αυτοκινητοδρόμους, γιατί εκεί απαγορεύεται να μπει.

Παράνομα είναι και τα 2 πάντως! :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Haldol είπε

Σε ποια σημεία είναι πιο επικίνδυνο να πηγαίνεις με <45; Μη μου πεις για εθνικές ή αυτοκινητοδρόμους, γιατί εκεί απαγορεύεται να μπει.

Παράνομα είναι και τα 2 πάντως! :P

Ε ενταξει στο ενα ειναι καραμπινατο παρανομια στο αλλο,πιο λαιτ :P

Σε λεωφορο κεντρικη η σε παλαια εθνικη αν πας με μαξ 45 στανταρ καποιος θα σε πατησει.Κυκλοφορουν και κατι ποδηλατες που παιζει να σε προσπερασουν κιολας 😁

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Ολόιδια είναι. Έχω οδηγήσει πολλά.

Δημοσ.

Παιδια μην λετε οτι θελετε ιδια ειναι λαστιχα αναρτησεις με το 125 το 45χλμ είναι υποχρεωτικο απο ολες τις εταιριας λογω ευρωπαϊκής ένωσης.https://youtu.be/_NEoilaEwzk αυτο ειναι το βιντεακι που α δείχνει που βρισκεται και μπορεις να το βγαλεις.. Βαλε οσο πιο γρηγορα γινεται 125 μοτερ το 50 δεν κανει φιλε μονο για σουπερμαρκετ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Παιδια μην λετε οτι θελετε ιδια ειναι λαστιχα αναρτησεις με το 125 το 45χλμ είναι υποχρεωτικο απο ολες τις εταιριας λογω ευρωπαϊκής ένωσης.https://youtu.be/_NEoilaEwzk αυτο ειναι το βιντεακι που α δείχνει που βρισκεται και μπορεις να το βγαλεις.. Βαλε οσο πιο γρηγορα γινεται 125 μοτερ το 50 δεν κανει φιλε μονο για σουπερμαρκετ

Νταξει μη το ξεφτυλισει το θεμα.

Αν βγαλει τους κοφτες δε προκειται να ασχοληθει και να το καταλαβει κανεις.

Αν αλλαξει μοτερ θα εχει αλλα θεματα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Αν δεν έχει δίπλωμα για πιο μεγάλο να βγάλει ή μπα;

Δημοσ.

Γενικά αν δεις δεν τραβάει μετά το 50άρι (που με δυο άτομα δεν... :P ), του βάζεις ένα 47mm πιστόνι, άνοιγμα κύλινδρος, και με ένα 100ρι μαξ το κάνεις 72cc και πάει αρκετά καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...