Προς το περιεχόμενο

ποιός έχει Epson EcoTank?

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

51 λεπτά πριν, zoranb είπε

Οκ αλλά βέβαια παίζει ρόλο και στο τι εννοεί ο καθένας όταν λέει "καλή εκτύπωση" είναι τόσο το χρωματικό επίπεδο, όσο και αυτό της ανάλυσης κ ευκρίνειας των γραφικών!

Για εμένα η εκτύπωση σε απλό χαρτί έχει σκοπό μόνο για να δεις κάτι. Κάποια συνταγή πχ, κάποιο κείμενο που βαριέσαι να διαβάζεις στην οθόνη. Καμία εργασία για τα παιδιά, κάποιο χαρτί για να παραδώσεις. Για αυτό αν διαβάζεται, εμένα μου κάνει για απλή χρηση.

Γι'αυτό και ήθελα κάτι που να έχει φτηνά μελάνια. Είχα έναν εξαιρετικό Canon που έκανε 400 ευρώ και ρουφούσε τα μελάνια για πλάκα. Φοβόμουν και να τον καθαρίσω. Τελικά βούλωσε και ησύχασα.

Μπορεί ο Epson να είναι αργός και να κάνει λίγη φασαρία, αλλά του το συγχωρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι τέλειο μηχάνημα. Μην λέμε ότι θέλουμε, ακόμα και ο καλύτερος inkjet σε ποιότητα εκτύπωσης σε κοινό χαρτί δεν συγκρίνεται με τον χειρότερο laser. Το μελάνι θα σουπώσει πάνω στο χαρτί και θα κάνει γρέτζι αν το παρατηρήσεις καλά. Οπότε αν θες ιδανική ποιότητα και ταχύτητα εκτύπωσης, πας σε laser.

Αν θες οικονομία πας σε eco tank.

καλησπερα. προσπαθησα να εγκαταστησω εναν L1110 EPSON σε ενα φιλο αλλα τελικα ηταν αδυνατον. το περιεργο ειναι οτι ενω ο υπολογιστης βλεπει το εκτυπωτη, δηλαδη εχει το πρασινο τικι, οταν παω να στειλω εκτυπωση λεει οτι δεν ειναι εγκατεστημενος. και πειεδη δεν ειμαι πρωταρης σε αυτα, μεχρι που υποψιαζομαι μηπως ειναι ελαττωματικος.  μηπως εχει συναντησει κανεις παρομοιο προβλημα?

εχω windows 10 64bit

Ωραία αυτό που έχει κάνει η Epson με τους Ecotank αλλά κάθε πρόσθετη δυνατότητα την πληρώνεις ακριβά, κυρίως την εκτύπωση διπλής όψης. 

Στις 12/6/2020 στις 7:56 ΜΜ, unforgiven είπε

Έχω τον 3160.

Σε φωτογραφικό χαρτί μια χαρά εκτυπώνει. 

Θυμάσαι ποιό φωτογραφικό χαρτί χρησιμοποιείς κ πόσο κάνει κ πόσα χαρτιά περιεχει το πακέτο;

36 λεπτά πριν, zoranb είπε

Θυμάσαι ποιό φωτογραφικό χαρτί χρησιμοποιείς κ πόσο κάνει κ πόσα χαρτιά περιεχει το πακέτο;

Ήταν της HP. Semi Glossy. Τα είχα αγοράσει σε πολύ μεγάλη ποσότητα όταν έκλειναν τα Multirama. 1 ευρώ το πακέτο.

7 ώρες πριν, zoranb είπε

Δηλαδή τύπωσες HP φωτογραφικό χαρτί σε Epson EcoTank;

Γιατί, λες να παρεξηγηθεί ο Epson που θα του βάλεις hp χαρτί;;; :)

2 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Γιατί, λες να παρεξηγηθεί ο Epson που θα του βάλεις hp χαρτί;;; :)

Χαχα όχι, απλώς μου κάνει εντύπωση, πώς γίνεται να τυπώνει καλά σε χαρτί που δεν είναι της Epson και δεν είναι βελτιστοποιημένο για τα μελάνια της.

Στις 5/6/2020 στις 5:15 ΜΜ, zoranb είπε

Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να έχει Epson Ecotank printer?

Έχω τον L4150 εδώ και ενάμιση χρόνο. Τον χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα και δεν έχω κανένα παράπονο. Αν και έχω αλλάξει πολλούς εκτυπωτές, ο συγκεκριμένος έχει σίγουρα την καλύτερη υποστήριξη και τα πιο συχνά updates (ακόμα και firmware) που έχω συναντήσει. Τα μελάνια είναι πολύ καλά με καλή απόδοση χρωμάτων (με το κατάλληλο χαρτί φυσικά). Το κόστος των αυθεντικών μελανιών είναι αστείο σε σύγκριση με οποιαδήποτε λύση με μελανάκια και έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

• Like 2

Στις 18/6/2020 στις 11:36 ΜΜ, zoranb είπε

Αναφέρεσαι σε συγκεκριμένο μοντέλο;

Όχι, βλέπω απλώς από που ξεκινούν π.χ. οι τιμές στα έγχρωμα μοντέλα  με εκτύπωση μονής όψης και που στα διπλής, ή στο ασπρόμαυρο, έγχρωμο κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν έχει τον Epson L1110. Όλοι με πολυμηχανήματα είστε!

Επεξ/σία από zoranb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...