Προς το περιεχόμενο

Αγορά projector για οικιακή χρήση. Τι προτείνετε?

Eniote1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο φόρουμ. Καλοκαίριασε για τα καλά και ήρθε η ώρα για την αγορά ενός καλού προτζέκτορα για κινηματογραφικές καλοκαιρινες βραδιές στην αυλή του εξοχικού μας.  Θέλω κατι καλό, αν μπορει να υποστηριζει και 4Κ ακόμα καλύτερα, αλλιως τουλαχιστον fullHD! 

Budget ειναι ανεκτά τα 1000-1200 ευρω και θα έκανα υπέρβαση μέχρι τα 1500 μόνο για κάτι εξαιρετικό που θα αξιζε την διαφορα ( Η γυναικα δεν μου παει κοντρά γιατι ο προτζεκτορας ειναι για τα παιδια, ετσι το περασα!)  

Όποιος γνωρίζει σχετικά ας προτεινει κατι. Ευχαριστω εκ των προτερων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/6/2020 στις 4:11 ΜΜ, Eniote1 είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ. Καλοκαίριασε για τα καλά και ήρθε η ώρα για την αγορά ενός καλού προτζέκτορα για κινηματογραφικές καλοκαιρινες βραδιές στην αυλή του εξοχικού μας.  Θέλω κατι καλό, αν μπορει να υποστηριζει και 4Κ ακόμα καλύτερα, αλλιως τουλαχιστον fullHD! 

Budget ειναι ανεκτά τα 1000-1200 ευρω και θα έκανα υπέρβαση μέχρι τα 1500 μόνο για κάτι εξαιρετικό που θα αξιζε την διαφορα ( Η γυναικα δεν μου παει κοντρά γιατι ο προτζεκτορας ειναι για τα παιδια, ετσι το περασα!)  

Όποιος γνωρίζει σχετικά ας προτεινει κατι. Ευχαριστω εκ των προτερων...

Σε αυτό το εύρος τιμών δε θα βρεις native 4k αλλά projectors που κάνουν upscale μέσω pixel shifting. Στις τιμές αυτές αν κάποιος δε θέλει να πονοκεφαλιάσει ιδιαίτερα και να ξέρει ότι έχει κάνει καλή επιλογή θα του έλεγα να κοιτάξει στην τριάδα Epson, BenQ, Optoma. Κατά 95% δε θα βγεις παραπονεμένος.

Aφού σε ενδιαφέρει προβολή σε αυλή καλό θα ήταν να κοιτάς σε προτζέκτορες που έχουν δύο χαρακτηριστικά: αρκετά καλή φωτεινότητα και όχι μεγάλο βάρος. Με ταβάνι κάπου στα 1500 ευρώ προσωπικά θα ξεκινούσα την αναζήτηση ανάμεσα σε BenQ TK850 και σε Epson TW7100. Oι Epson φημίζονται για την φωτεινότητά τους, την εκπληκτική out of the box εικόνα και τις πολύ φτηνές λάμπες. Ο συγκεκριμένος Benq όμως είναι αρκετά ελαφρύς οπότε είναι ευκολότερο το βάλε βγάλε, έχει μικρότερο throwing distance και είναι επίσης αρκετά φωτεινός.

Αν πάντως σκοπεύεις να χρησιμοποιείς τον προτζέκτορα μόνο λίγες φορές το καλοκαίρι ίσως και κάτι πιο vfm όπως ένας πολύ καλός fullHD (πχ Epson 5650) να σε καλύπτει.

Επεξ/σία από Speculoos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...