MrPanozzz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Powerbank Turbo-X 30000mah στα 19.90 Δεν ξέρω τι λέει σαν power bank γενικά ή αν αξίζει, αλλά για τη χωρητικότητα του νομίζω είναι πολύ καλή τιμή. https://www.plaisio.gr/turbo-x-powerbank-30000-mah-4-theseon-mauro_3293882? 1
Apos74 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Αν θα ειναι πραγματικα 15000 mah, καλα θα ειναι. Γιατι υπαρχει πολυ μουφα σε αυτα τα φθηνα (αναλογια τιμης και mah) powerbank. 2
Δημοφιλής ανάρτηση billeiros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Mετα το turbo x σταμάτησα να διαβάζω... 29 2
sexymwro7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 50 λεπτά πριν, billeiros είπε Mετα το turbo x σταμάτησα να διαβάζω... Α διαβασες και το -X. Εγω σταματησα στο Powerbank Turbo...
maparios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 παιδιά μακριά, αν κανει κανένα μπαμ θα κατηγορείτε τον TS..μακρυά!!!
george1551 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Σίγουρα το ταμπελάκι θα είναι 30.000Mah αλλά το power bank με τίποτα και αν έχει τίποτα κινέζικα cells μέσα (που σίγουρα θα έχει) ούτε 6 μήνες δεν θα αντέξει και αυτό στα 10.000Mah και αν .
imvrios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δεν αξίζει παρά την υψηλή ονομαστική χωρητικότητα. Οι δύο USB θύρες είναι rated μόνο 2Α. Αυτή είναι και η μόνη τεχνική πληροφορία που δίνει το Πλαίσιο, γεγονός απαράδεκτο για το ιδιωτικό brand μιας εταιρείας, που σημαίνει ότι δε μπορούμε να βρούμε τις πληροφορίες αλλού. Μόνο αν το αγοράσουμε. Και πάλι ίσως. Πρέπει να είναι τούβλο λόγω χωρητικότητας και φορτίζει και φορτίζεται το ίδιο πολύ αργά. Αν τα χρήματα είναι θέμα, τότε καλύτερα κάτι μικρότερης χωρητικότητας παρά αυτό. 4
Amix Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ TS. Τσίμπησα ένα για την πεθερά. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Amix 2
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Amix είπε Τσίμπησα ένα για την πεθερά. Σωστός Κάνεις δεν μπορεί να σε κατηγορήσει. Το καλύτερο άλλοθι. 😂😂😂
kanari Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 ... κρίμα η δικιά μου να μην είναι της τεχνολογίας Κανένα σεσουάρ turbo Χ σε προσφορά έχει;
MrPanozzz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Εντάξει πέσατε να με φάτε. Μην παρεξηγηθώ ούτε εγώ το παρήγγειλα. Απλά επειδή όλα αυτά τα προϊόντα είναι κατά βάση φασον κινέζικα, πολλές φορές υπάρχουν και κάποια αξιόλογα. Κυρίως για αυτό το ανέβασα. Επειδή από τη μία είναι προϊόν μεγάλης αλυσίδας και είχε κάποιες πιθανότητες να είναι σχετικά δοκιμασμένο, και από την άλλη είχε καλή αναλογία τιμής/χωρητικότητας. Από τη στιγμή που απ' ότι καταλαβαίνω μάλλον είναι μηδενικα δοκιμασμένο προφανώς μάλλον δεν αξίζει το ρίσκο. 5
billeiros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, MrPanozzz είπε Εντάξει πέσατε να με φάτε. Μην παρεξηγηθώ ούτε εγώ το παρήγγειλα. Απλά επειδή όλα αυτά τα προϊόντα είναι κατά βάση φασον κινέζικα, πολλές φορές υπάρχουν και κάποια αξιόλογα. Κυρίως για αυτό το ανέβασα. Επειδή από τη μία είναι προϊόν μεγάλης αλυσίδας και είχε κάποιες πιθανότητες να είναι σχετικά δοκιμασμένο, και από την άλλη είχε καλή αναλογία τιμής/χωρητικότητας. Από τη στιγμή που απ' ότι καταλαβαίνω μάλλον είναι μηδενικα δοκιμασμένο προφανώς μάλλον δεν αξίζει το ρίσκο. Εσύ καλά έκανες βρε.κανεις δε σε κατηγορεί.το χαβα μας κάνουμε.dont worry 4
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσφορές σε powerbanks βρέχει να φαν και οι κότες κινεζια αλλά οχι και τούβλο-Χ βρε παιδιά επειδή γράφει 30000 Υπάρχουν και 2 Βaseus σε προσφορά λίγο πιο πίσω με το Αdaman να φαίνεται καλή επιλογή . Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Mhlogiatros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα