Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα στην παρέα!
Εδώ και 3 χρόνια είχα ένα Samsung S2 9.7" Lte για ταινίες αθλητικά και λίγο σερφάρισμα, για τις αρκετές ώρες που είμαι σε αναμονή στο αυτοκίνητο λόγω δουλειάς.
Αλλά δυστυχώς μου έκλεψαν το τσαντάκι μου με τα πάντα όλα μέσα, μαζί και το ταμπλετάκι μου.
Οπότε είμαι σε αναζήτηση νέου.....
Τείνω προς το Samsung S5e λόγω οθόνης και συσκευής τηλεφώνου (S10+) γνώριμου περιβάλλοντος εργασίας.
Παρότι μου αρέσει η τεχνολογία, ασχολούμαι με gadgets και αλλάζω συχνά κινητά, δεν είχα ποτέ μου συσκευή με ios, οπότε δεν έχω ιδέα από ipad.
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο που μπορώ να κοιτάξω σε ipad ή θα μπλέξω; Εννοώ σε θέματα ασυμβατότητας των 3 βασικών εφαρμογών που αναφέρω παρακάτω και θα είναι η βασική χρήση της συσκευής καθώς και σερφάρισμα με chrome......
Επίσης οι εφαρμογές στο appstore, ισχύει ότι οι περισσότερες θέλουν αγορά;
Αυτά.....αναμένω τις προτάσεις!

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  400-500

2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Netflix, NovaGo, CosmoteGo, σερφάρισμα.

3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: 10" πολύ καλή ανάλυση.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): Όχι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι

6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Καλό θα ήταν....

7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; Όχι

😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Όχι

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Όχι ιδιαίτερα

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα καλύτερα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Από την στιγμή που θα είναι κανούργιο, θα ήθελα κατάστημα που έχει συνεργασία με Πειραιώς yellows λόγω υπολοίπου που θέλω να εξαργυρώσω.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Χωρίς προτίμηση
Δημοσ.

Καλημέρα,

κι εγώ τα ίδια χαρακτηριστικά ψάχνω και κοιτάζω το Apple iPad Air WiFi 10.5" (600 € περίπου).

Παλαιότερα είχα iPad και δεν είχα κάποιο πρόβλημα με εφαρμογές. Αυτές που έχει ενσωματωμένες πιστεύω ότι θα σε καλύψουν, αυτές που αναφέρεις είναι δωρεάν και αν θέλεις κάτι ειδικευμένο το αγοράζεις (όπως και στο android άλλωστε), δεν έχουν και μεγάλο κόστος.

Αφού σου αρέσουν τα gadgets και η τεχνολογία και με βάση την χρήση που θέλεις η γνώμη μου είναι να πάρεις ένα καινούργιο Apple iPad Air WiFi 10.5" σαν tablet.

• Like 1
Δημοσ.

Τσιμπητό στην τιμή του όμως.....

Ναι μεν είναι στο ανώτατο όριο μου 500€, αφού θα κοπεί σε τιμολόγιο. Αλλά το Samsung με lte και τιμολόγιο, βγαίνει στα 330€ περίπου.

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην εμπειρία χρήσης μεταξύ των 2 και για την χρήση που θα του κάνω, έτσι ώστε να δικαιολογεί τα 170€ παρά πάνω; 

Επισκέπτης
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, cantonas είπε

Τσιμπητό στην τιμή του όμως.....

Ναι μεν είναι στο ανώτατο όριο μου 500€, αφού θα κοπεί σε τιμολόγιο. Αλλά το Samsung με lte και τιμολόγιο, βγαίνει στα 330€ περίπου.

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην εμπειρία χρήσης μεταξύ των 2 και για την χρήση που θα του κάνω, έτσι ώστε να δικαιολογεί τα 170€ παρά πάνω; 

ρωτας την διαφορα στην εμπειρια χρησης  αναμεσα σε ενα samsung tablet και στο iPad ?

μονο αν κρατησεις για λιγο καιρο στα χερια σου ενα iPad θα το καταλαβεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gergios.boussias είπε

ρωτας την διαφορα στην εμπειρια χρησης  αναμεσα σε ενα samsung tablet και στο iPad ?

μονο αν κρατησεις για λιγο καιρο στα χερια σου ενα iPad θα το καταλαβεις.

Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά δεν θα ήθελα να γίνει samsung fanitcs vs apple.

Έχω στο αυτοκίνητο και χρησιμοποιώ κάποιες φορές ένα 12, κάτι ipad του αφεντικού. Εξαιρετική οθόνη, ταχύτητα και σταθερότητα, αλλά μέχρι εκεί στην χρήση που του κάνω.

Το ερώτημα λοιπόν που μου γεννάται είναι συγκεκριμένο, για την χρήση που το θέλω (ταινίες, αθλητικά και λίγο σερφάρισμα για τις ώρες που θα βρίσκομαι σε αναμονή μέσα στο αμάξι, τι περισσότερο θα μου δώσει ένα ipad air 2019 από ένα samsung s5e, τεκμηριωμένα, έτσι ώστε να διαθέσω τα παρά πάνω χρήματα και να δοκιμάσω το οικοσύστημα της apple?

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, cantonas είπε

Έχω στο αυτοκίνητο και χρησιμοποιώ κάποιες φορές ένα 12, κάτι ipad του αφεντικού. Εξαιρετική οθόνη, ταχύτητα και σταθερότητα, αλλά μέχρι εκεί στην χρήση που του κάνω.

Το ερώτημα λοιπόν που μου γεννάται είναι συγκεκριμένο, για την χρήση που το θέλω (ταινίες, αθλητικά και λίγο σερφάρισμα για τις ώρες που θα βρίσκομαι σε αναμονή μέσα στο αμάξι, τι περισσότερο θα μου δώσει ένα ipad air 2019 από ένα samsung s5e, τεκμηριωμένα, έτσι ώστε να διαθέσω τα παρά πάνω χρήματα και να δοκιμάσω το οικοσύστημα της apple?

καλημερα,

μακρυα απο εμενα τα xxx VS apple.

τηλεφωνα, ταμπλετ, ρολογια κλπ. εγω αγοραζω οτι μου αρεσει και μου κανει κλικ. 

απλα επειδη εχω πιασει στα χερια μου αρκετα απο αυτα μαραφετια (το 95% αυτων των συσκευων ηταν κομματι της εργασιας μου κατα καιρους) κατεληξα οτι στο θεμα ταμπλετ το iPad ειναι μια κατηγορια μονο του, για οποια χρηση και να το θες. (στο κομματι κινητο χωραει πολυ συζητηση).

επομενως η δικη μου αποψη και ειναι καθαρα υποκειμενικη, για οποιαδηποτε χρηση το iPad ειναι ισως το καλυτερο.

Δημοσ.
Στις 11/6/2020 στις 11:39 ΜΜ, cantonas είπε

Καλύτερη στο ipad

Μπαταρία 

ταχυτητα 

ποιοτητα κατασκευής 

ασφαλεια

σταθεροτητα 

λειτουργικο

αξια μεταπώλησης 

Στα αρνητικά το auto text του

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια! 

Κατέληξα τελικά στο Samsung , αφού με τιμολόγιο μου βγήκε στα 310€....σημαντική διαφορά με το iPad. Επίσης για την χρήση που το θέλω, ήμουν καλυμμένος και με το S2.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

ωραιος, 

αιντε να το χαρεις και καλα σερφαρισματα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, fysikos είπε

Στα iPads αν θέλεις να περάσεις μια ταινία,δεν πρέπει να περαστεί μέσω itunes?

ναι, τουλαχιστον εγω ετσι μεταφερω καμια φορα κατι mp4 αρχεια. \

Anmerkung 2020-07-03 101610.png

τωρα υπαρχει και ενας αλλος τροπος , αλλα εγω ποτε δεν τον καταλαβα και ποτε δεν τον καταφερα και δεν το εψαξα και πολυ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 3/7/2020 στις 7:34 ΠΜ, fysikos είπε

Στα iPads αν θέλεις να περάσεις μια ταινία,δεν πρέπει να περαστεί μέσω itunes?

Όχι απαραίτητα και το iTunes ειναι παρελθον για τους χρηστες των τελευταίων Mac OS. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...