Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, zourman1981 είπε

Εισαι σιγουρος οτι αυτος που εδωσε αδεια για χρηση ως καταστημα εστιασης δεν ελαβε υποψη τις παραμέτρους που οριζει ο νομος ?

Αντε παλι τα ιδια...

Δικηγορο -> μυνηση οπου αξιωνεις και αυτα που περιγραφεις

Δεν διαφωνω μαζι σου απλα την εγκρινω σαν λυση απο το να παει να του σπασει το μαγαζι η τα μουτρα πχ

Σιγα μη πληρωσεις δικηγορο. Μιση ωρα μετα την ωρα κοινης ησυχιας τηλ αστυνομια καθε μερα. Λες και στους γείτονες να κανουν το ιδιο.

3 ώρες πριν, JohnGTA είπε

Έχω ζήσει σε παρόμοια κατάσταση με μια πρώην κοπέλα μου. Στα 60 μέτρα από το μπαλκόνι στο ισόγειο είχε γωνιακό εστιατοράκι και είχε θορύβους κλπ.

Εγώ που από την πρώτη λέω "εκεί είναι, δεν θα το αλλάξουμε ούτε θα μας αλλάξει" μέσα σε 3 μέρες και γλέντι γάμου να είχε μια χαρά κοιμόμουν.
Η κοπέλα μου από την άλλη προσπαθούσε να βγάλει άκρη με ωτοασπίδες, μηνύσεις κλπ. Δεν κοιμήθηκε μισή ώρα και έχασε και την ηρεμία της.

Αποδέξου το, θα περάσει. Φιλικά στο λέω.

Το οτι η κοπελα σου δε μπορουσε να κοιμηθει δε σ βαζει σε σκεψεις πως καποιοι ανθρωποι ισως να μη μπορουν να αντεχουν τοση φασαρια στον υπνο τους? Δε φταινε οι μηνυσεις που εχασε τον υπνο της αλλα αυτοι που καναν τη φασαρια.

Αστυνομια καθε μερα επρεπε να καλουσε, οσο συνεχιζοταν φασαρια να καλουσε ξανα και ξανα. Αν ποτε δεν εμφανιζοταν περιπολικο πηγαινει μια μερα στο τμημα και κανει αναφορα. Αν παλι τιποτα πηγαινει πιο πανω

Σ ενα μαγαζι που πηγαινα παντως η αστυνομια καθε μερα εκει ηταν μεχρι που μια μερα βρηκαμε λουκετο. Δεν εκλεισε μονιμα, απλα για καποιες μερες, αλλα γενικα υπαρχουν τροποι να "νιωσει" ο ιδιοκτήτης πως 11 12 μαξ πρεπει το μαγαζακι να μην εχει ατομα εξω που κανουν φασαρια (μετα αν μιλαγες δυνατα σου λεγαν οι σερβιτοροι πως πρεπει να χαμηλωσεις ενταση ή να πας μεσα)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...