cons1985 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, στο ισόγειο της διπλανής οικοδομής άνοιξε "εστιατόριο" το οποίο χρησιμοποιεί τον ακάλυπτο της οικοδομής με εξωτερικά τραπέζια. Το πρόβλημα είναι ότι μεχρι τις 2 η φασαρία δεν περιγράφεται, μιλάμε για θόρυβο απο ομιλίες μιας και την μουσική την χαμηλώνει κατα της 1... Εγώ μένω σε όροφο διπλανής οικοδομής και ουτε μπορώ να φανταστω πως θα είναι η κατάσταση με τον καύσωνα και κλειστές μπαλκονόπορτες. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, προφανώς και ο ιδιοκτήτης δεν μπορει να διώχνει τον κόσμο απο νωρίς. Είναι παραλογο αλλά επίσης παραλογο ειναι να μην μπορουμε να κοιμηθούμε πριν τις 2.
zourman1981 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Πας δικηγορο και καταθετεις μυνηση για διαταραξη των ωρων κοινής ησυχίας Κανε και κανα τηλεφωνο στο τοπικο σου τμημα για να ερθουν για συστασεις Ευχομαι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου να βρει ενα τροπο να σου κοψει και εσενα το μεροκάματο 3 3
cons1985 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, zourman1981 είπε Πας δικηγορο και καταθετεις μυνηση για διαταραξη των ωρων κοινής ησυχίας Κανε και κανα τηλεφωνο στο τοπικο σου τμημα για να ερθουν για συστασεις Ευχομαι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου να βρει ενα τροπο να σου κοψει και εσενα το μεροκάματο Εύχομαι κάποια στιγμή να καταλαβεις τι γράφει ο άλλος. Αν ήμουν τέτοιος άνθρωπος θα το είχα κανει ήδη. Προφανώς και δεν θέλω να κλείσει το μαγαζί συντηρεί τόσα άτομα... Η ερωτηση πήγαινε ώς προς το αν μπορει να παρει ο ίδιο κάποια μέτρα. πχ Πλεξιγλας ή κατι τετοιο.. .
zourman1981 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Οκ τοτε ας ηχομονοσει το σπιτι του η το υπνοδωματιο του Ξερεις σαν και αυτα που βαζουν στα studio ηχου κανα 10000 το δωματιο παει αλλα ειναι η μονη ΛΥΣΗ
asmilon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 29 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Ευχομαι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου να βρει ενα τροπο να σου κοψει και εσενα το μεροκάματο Αρα θεωρεις ηθικο το "μεροκαματο" παση θυσια και επι πτωματων? Οπως αυτος θελει να βγαλει τα προς το ζην, ετσι και οι κατοικοι θελουν να μπορουν να ζησουν στο σπιτι τους. Απο την στιγμη που δεν τηρουνται οι νομοι το φαουλ ειναι στον μαγαζατορα, αυτος πρεπει να προσαρμοστει. 17 1
cons1985 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Οκ τοτε ας ηχομονοσει το σπιτι του η το υπνοδωματιο του Ξερεις σαν και αυτα που βαζουν στα studio ηχου κανα 10000 το δωματιο παει αλλα ειναι η μονη ΛΥΣΗ Οκ δεν μπορώ να πω ότι εγώ το θεωρώ λογικό αλλά σεβομαι την άποψη σου. Επίσης αν παρανομώ στην δουλειά μου και δεν σέβομαι κανεναν τοτε ας μου κόψουν το μεροκάματο όπως λες.
mpentenis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 38 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Πας δικηγορο και καταθετεις μυνηση για διαταραξη των ωρων κοινής ησυχίας Κανε και κανα τηλεφωνο στο τοπικο σου τμημα για να ερθουν για συστασεις Ευχομαι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου να βρει ενα τροπο να σου κοψει και εσενα το μεροκάματο Επίσης μπορεί ο ιδιοκτήτης αντί να βάλει 2 ηχεία, να βάλει πολλά μικρά και να παίζουν χαμηλότερα, αλλά για να το κάνει αυτό πρεπει να πληρώσει αρα καποιος θα χάσει το μεροκάματο.... Δηλαδή αν ο αλλος θέλει να ανοίξει bar μέσα στα σπίτια να το ανοιξει και στα @#$ οι κάτοικοι? τι λένε οι ώρες κοινής ησυχίας? ε αυτό! Να μην κλείσει την μουσική απο τις 11 αλλα να σέβεται τους γύρω γιατι εαν αυτός γίνει λαλακας μια, οι αλλοι μπορουν να γίνουν 10. εναλλακτικά, μπορείς να βρείς που μένει και την ώρα που πάει για ύπνο (7 το πρωί ξερω γω) να του βάλεις τέρμα μουσικές. Εσύ δεν θα είσαι παράνομος σίγουρα.... Πολλές φορες και εγω στο μαγαζί μου θέλω να βάλω μηχάνημα για δουλειά αλλά απο τις 14.30 (μιας και ειμαι επαρχία και κλέινουν το μεσημέρι) μέχρι τις 5 δεν βάζω ουτε πρίζα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 51 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Πας δικηγορο και καταθετεις μυνηση για διαταραξη των ωρων κοινής ησυχίας Κανε και κανα τηλεφωνο στο τοπικο σου τμημα για να ερθουν για συστασεις Ευχομαι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου να βρει ενα τροπο να σου κοψει και εσενα το μεροκάματο Αναποδα τα λες. Ο ιδιοκτήτης ηδη θετει σε κινδυνο την εργασία του ΤΣ. κακος υπνος = κακη επιδοση στη δουλεια + αν γινεται για μεγαλο διαστημα = περαστε απ το ταμειο να ξεχρεωσουμε Επισης βαζει σε κινδυνο και την υγεια και την ψυχικη ηρεμία, ασε που μπορει να εμπλακει σ κανα ατυχημα στην εργασια ή στο δρομο αμα κυκλοφοραει σα ζομπι. Δε βλεπω πως για να βγαλουν μεροκαματο 4-5 ατομα δικαιολογείται να γαμησουν τη ζωη ενος ανθρωπου, ποσο μαλλον μιας ολοκληρης γειτονιάς
zourman1981 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 2 hours ago, asmilon said: Αρα θεωρεις ηθικο το "μεροκαματο" παση θυσια και επι πτωματων? Οπως αυτος θελει να βγαλει τα προς το ζην, ετσι και οι κατοικοι θελουν να μπορουν να ζησουν στο σπιτι τους. Απο την στιγμη που δεν τηρουνται οι νομοι το φαουλ ειναι στον μαγαζατορα, αυτος πρεπει να προσαρμοστει. Εισαι σιγουρος οτι αυτος που εδωσε αδεια για χρηση ως καταστημα εστιασης δεν ελαβε υποψη τις παραμέτρους που οριζει ο νομος ? 1 hour ago, Lezantas26 said: Αναποδα τα λες. Ο ιδιοκτήτης ηδη θετει σε κινδυνο την εργασία του ΤΣ. κακος υπνος = κακη επιδοση στη δουλεια + αν γινεται για μεγαλο διαστημα = περαστε απ το ταμειο να ξεχρεωσουμε Επισης βαζει σε κινδυνο και την υγεια και την ψυχικη ηρεμία, ασε που μπορει να εμπλακει σ κανα ατυχημα στην εργασια ή στο δρομο αμα κυκλοφοραει σα ζομπι. Δε βλεπω πως για να βγαλουν μεροκαματο 4-5 ατομα δικαιολογείται να γαμησουν τη ζωη ενος ανθρωπου, ποσο μαλλον μιας ολοκληρης γειτονιάς Αντε παλι τα ιδια... Δικηγορο -> μυνηση οπου αξιωνεις και αυτα που περιγραφεις Δεν διαφωνω μαζι σου απλα την εγκρινω σαν λυση απο το να παει να του σπασει το μαγαζι η τα μουτρα πχ
DrLo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Τα εισαγωγικά στο "εστιατόριο" τι ρόλο παίζουν; Είναι ή δεν είναι εστιατόριο ;
cons1985 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, DrLo είπε Τα εισαγωγικά στο "εστιατόριο" τι ρόλο παίζουν; Είναι ή δεν είναι εστιατόριο ; Είναι κάτι ανάμεσα σε εστιατόριο ταβέρνα νεανικό καφενείο. Που το κρατάνε μέχρι πολύ αργά ανοιχτό.
Alxnks Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, zourman1981 είπε Οκ τοτε ας ηχομονοσει το σπιτι του η το υπνοδωματιο του Ξερεις σαν και αυτα που βαζουν στα studio ηχου κανα 10000 το δωματιο παει αλλα ειναι η μονη ΛΥΣΗ Ακόμα κι όπως το λες, δηλαδή το παραλογο να γίνει παρέμβαση στο σπίτι κάποιου, ώστε να διευκολυνθεί η δουλειά κάποιου αλλου, να πληρώσει και τα κερατιατικα αυτός που έχει το σπίτι; Δεν θα έλεγες ότι πιο σωστό θα ήταν να τα πληρώσει αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα κι όχι αυτός που το υφίσταται;
cumulus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Alxnks είπε Ακόμα κι όπως το λες, δηλαδή το παραλογο να γίνει παρέμβαση στο σπίτι κάποιου, ώστε να διευκολυνθεί η δουλειά κάποιου αλλου, να πληρώσει και τα κερατιατικα αυτός που έχει το σπίτι; Δεν θα έλεγες ότι πιο σωστό θα ήταν να τα πληρώσει αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα κι όχι αυτός που το υφίσταται; Το εχω ξαναγραψει. Στην Ελλαδα αυτος που ενοχλει ειναι ο μαγκας ο καραμπουζουκλης και αυτος που ενοχλειται ο περιεργος. 15
zourman1981 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Alxnks είπε Ακόμα κι όπως το λες, δηλαδή το παραλογο να γίνει παρέμβαση στο σπίτι κάποιου, ώστε να διευκολυνθεί η δουλειά κάποιου αλλου, να πληρώσει και τα κερατιατικα αυτός που έχει το σπίτι; Δεν θα έλεγες ότι πιο σωστό θα ήταν να τα πληρώσει αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα κι όχι αυτός που το υφίσταται; Δεν εχω ιδια αποψη για το κατα ποσο αυτα που υποστηριζει ο ts δεν ειναι υπερβολες απο εναν κακο γειτονα Ουτε διαβασα καπου οτι μετρηθηκε τοσα db πανω απο το επιτρεπτό όριο η ηχορύπανση Προς ts Να υποθεσω οτι το να του μιλήσεις δεν σου πέρασε απο το μυαλο για αυτο ρωτάς εμας? Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από zourman1981
DrLo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, cons1985 είπε Είναι κάτι ανάμεσα σε εστιατόριο ταβέρνα νεανικό καφενείο. Που το κρατάνε μέχρι πολύ αργά ανοιχτό. ναι, εννοούσα αν είναι νόμιμο κανονικό εστιατώριο, επιχείρηση ή αν τα εισαγωγικά ήταν τύπου "ψιλοπαράνομο" τύπου "Κωνσταντίνου και Ελένης on the rocks" Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από DrLo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα