akmakas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλημέρα. Εχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την κάρτα που πήρα εχθές από ενα παλικάρι από εδώ. Θέλω να την συνδέσω στο Oculus Rift S που έχω αλλά έχω θέματα.. Να πω πως παλαιότερα είχα μια R9 290 η οποία δουλευε μια χαρά χωρίς να κάνω καμιά ρύθμιση. Το ίδιο και οι υπόλοιπες κάρτες που είχα 2060 RX 5700XT Εδω εχω θέμα ενεργοποιώ από τους andrenaline την επιλογή για VR Oculus Rift S και έχω black screen όταν πάω να το συνδέσω Κοινώς δεν δουλεύει..Εχει κανείς 480 η 580 σε vr να μου πει αν χρειάζεται κάτι άλλο?
jerry banana Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, akmakas είπε Καλημέρα. Εχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την κάρτα που πήρα εχθές από ενα παλικάρι από εδώ. Θέλω να την συνδέσω στο Oculus Rift S που έχω αλλά έχω θέματα.. Να πω πως παλαιότερα είχα μια R9 290 η οποία δουλευε μια χαρά χωρίς να κάνω καμιά ρύθμιση. Το ίδιο και οι υπόλοιπες κάρτες που είχα 2060 RX 5700XT Εδω εχω θέμα ενεργοποιώ από τους andrenaline την επιλογή για VR Oculus Rift S και έχω black screen όταν πάω να το συνδέσω Κοινώς δεν δουλεύει..Εχει κανείς 480 η 580 σε vr να μου πει αν χρειάζεται κάτι άλλο? εγώ έχω τη συγκεκριμένη και δεν ήξερα οτι πρεπει να ενεργοποιησεις την επιλογη vr για να τρεξει παιχνιδι vr.Δοκιμασε χωρίς την επιλογη αυτη.Αλλιώς δοκίμασε απεγκατάσταση των οδηγων με DDU και ξανακάνε την ίδια δουλειά.Η rx 480 εντωμεταξυ ειναι και απο τις καλύτερες για vr .Εδώ μου βγάζει εμένα το steam με i5 6500 που δεν θεωρείται και απο τους τοπ επεξεργαστες οτι μπορω να τρεξω παιχνιδια ανετα απλως δεν εχω τη μασκα.Που κοστιζει 1 νεφρο.
akmakas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Τελικά έκανα uninstall τα πάντα reset bios όλα τα έκανα και δούλεψε! Ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα