gozzila100 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλησπερα παιδια... εχω ενα Seat-ακι 6j 105HP οπως θα ειδατε και στον τιτλο.. και θα ηθελα σιγα σιγα να ξεκινησω με μερικες βελτιωσεις (οχι τρελα πραμτα) Αλλαξα για αρχη το φιλτο.. Εβαλα ενα KN ελευθερο και θα αλλαξω και ολο το Kit συντομα.. (η αληθεια ειναι οτι ειδα ελαχιστι διαφορα στην επιταχυνση (οχι φοβερα πραματα)) Επισης σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμηση στον εγκεφαλο... Μιλησα με μια εταιρια π ασχολειται με αυτα (RACEROMS) δε ξερω αν τους γνωριζει καποιος και μ ειπαν πως καλο θα ηταν να γινει μια αναβαθμιση πρωτα στην εξατμιση και μετα να παμε στον εγκεφαλο.. Οποτε λεω να ξεκινησω απο εκει.. Απλως ειμαι καινουριος στο SPORT οποτε δεν εχω και πολυ μεγαλες γνωσεις περα τον βασικων... Τι θελω να ρωτησω με λιγα λογια? Απο ποσα μερη αποτελειται η εξατμιση και ποια πρεπει να αλλαξω για να εχω την καλυτερη επιδοση... Διαβασα κανα 2 αρθα αλλα δεν επιασα και πολλα.. αλλοι μιλανε για μεταχειρισμενη ολοσομη απο FR.. αξιζει κατι τετοιο? και ποιος ειναι ο καθοριστικος παραγοντας επιλογης μιας εξατμισης? Ευχαριστω εκ των προτερων!
tsofras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, gozzila100 είπε Καλησπερα παιδια... εχω ενα Seat-ακι 6j 105HP οπως θα ειδατε και στον τιτλο.. και θα ηθελα σιγα σιγα να ξεκινησω με μερικες βελτιωσεις (οχι τρελα πραμτα) Αλλαξα για αρχη το φιλτο.. Εβαλα ενα KN ελευθερο και θα αλλαξω και ολο το Kit συντομα.. (η αληθεια ειναι οτι ειδα ελαχιστι διαφορα στην επιταχυνση (οχι φοβερα πραματα)) Επισης σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμηση στον εγκεφαλο... Μιλησα με μια εταιρια π ασχολειται με αυτα (RACEROMS) δε ξερω αν τους γνωριζει καποιος και μ ειπαν πως καλο θα ηταν να γινει μια αναβαθμιση πρωτα στην εξατμιση και μετα να παμε στον εγκεφαλο.. Οποτε λεω να ξεκινησω απο εκει.. Απλως ειμαι καινουριος στο SPORT οποτε δεν εχω και πολυ μεγαλες γνωσεις περα τον βασικων... Τι θελω να ρωτησω με λιγα λογια? Απο ποσα μερη αποτελειται η εξατμιση και ποια πρεπει να αλλαξω για να εχω την καλυτερη επιδοση... Διαβασα κανα 2 αρθα αλλα δεν επιασα και πολλα.. αλλοι μιλανε για μεταχειρισμενη ολοσομη απο FR.. αξιζει κατι τετοιο? και ποιος ειναι ο καθοριστικος παραγοντας επιλογης μιας εξατμισης? Ευχαριστω εκ των προτερων! Καλησπέρα φίλε μου, Το φίλτρο που το άλλαξε μόνο του δεν θα σου κάνει κάποια διαφορά. Το θέμα είναι να βάλεις πρόγραμμα που θεωρητικά θα σε βοηθήσει το να περνάει περισσότερος "αέρας" απο το φίλτρο για να έχει πλούσιο μείγμα. Για την εξάτμιση πάλι , αν αλλάξει το τελικό μόνο κάτι ψηλά θα πάρεις. Για να πάρεις τα μέγιστα θα πρέπει να αλλάξεις απο μπρός μέχρι πίσω Σίγουρα με ένα downpipe , καταλύτη , τελικό και πρόγραμμα θα είσαι μία χαρά Τον βελτιωτή που αναφέρεις δεν τον έχω ακούσει , αλλά και εγώ είμαι εκτός tuning αρκετά χρόνια Τι άλογα και ροπή σου υπόσχεται ? Έχει κάποιο διάγραμμα ?
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Απο Tuning στην Αττικη ο καλυτερος με διαφορά είναι ο Microchips παντως και με πολυ λογικές τιμές+δυναμομετρησεις πριν κ μετα (και οχι αλογα στο φλου)... Καντου ενα τηλεφωνο!
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 30 λεπτά πριν, paylidis είπε Απο Tuning στην Αττικη ο καλυτερος με διαφορά είναι ο Microchips παντως και με πολυ λογικές τιμές+δυναμομετρησεις πριν κ μετα (και οχι αλογα στο φλου)... Καντου ενα τηλεφωνο! Οι οπόιες δυναμομετρήσεις καλιμπράρονται κατά το δοκούν. 30 λεπτά πριν, paylidis είπε Απο Tuning στην Αττικη ο καλυτερος με διαφορά είναι ο Microchips παντως και με πολυ λογικές τιμές+δυναμομετρησεις πριν κ μετα (και οχι αλογα στο φλου)... Καντου ενα τηλεφωνο! Οι οπόιες δυναμομετρήσεις καλιμπράρονται κατά το δοκούν.
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οι οπόιες δυναμομετρήσεις καλιμπράρονται κατά το δοκούν. Οι οπόιες δυναμομετρήσεις καλιμπράρονται κατά το δοκούν. Δε ξερω τι κανουν οι αλλοι αλλα σε αυτον δεν εχω τετοια εντυπωση ουτε τα χιλιαδες σχολια δειχνουν κατι τετοιο... το δυναμομετρο μαλιστα το εχει στον ιδιο χωρο που γινεται ο προγραμματισμος, εαν παει και αλλαξει καλιμπραρισμα και δεν ειναι τελειος στουρνος ο πελατης θα το δει/καταλαβει... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Την θερμοκρασία που δηλώνει στο μηχάνημα να αλλάξει κατά μερικούς βαθμούς αλλάζει και το αποτέλεσμα. Βλέπεις τι καταχωρεί; Δεν λέω ότι το κάνει,λέω τι μπορεί να γίνει.
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Την θερμοκρασία που δηλώνει στο μηχάνημα να αλλάξει κατά μερικούς βαθμούς αλλάζει και το αποτέλεσμα. Βλέπεις τι καταχωρεί; Δεν λέω ότι το κάνει,λέω τι μπορεί να γίνει. προσωπικα ενα αμαξι που πηγα εβλεπα τι καταχωρουσε... σιγουρα υπαρχουν πολλοι που θα κανουν τετοια αυτος δεν ειναι σε αυτους για αυτο και τον πρότεινα... εαν υπαρχει θεμα αλλαζω το ποστ...
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, paylidis είπε προσωπικα ενα αμαξι που πηγα εβλεπα τι καταχωρουσε... σιγουρα υπαρχουν πολλοι που θα κανουν τετοια αυτος δεν ειναι σε αυτους για αυτο και τον πρότεινα... εαν υπαρχει θεμα αλλαζω το ποστ... Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις κάτι.ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ τον άνθρωπο και σε πιστευω ότι είναι σωστός επαγγελματίας,απλά λέω τι συνεβαινε στις χρυσές εποχες του power technics και του burn out. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Ukforthemoment
gia_nnis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gozzila100 είπε Καλησπερα παιδια... εχω ενα Seat-ακι 6j 105HP οπως θα ειδατε και στον τιτλο.. και θα ηθελα σιγα σιγα να ξεκινησω με μερικες βελτιωσεις (οχι τρελα πραμτα) Αλλαξα για αρχη το φιλτο.. Εβαλα ενα KN ελευθερο και θα αλλαξω και ολο το Kit συντομα.. (η αληθεια ειναι οτι ειδα ελαχιστι διαφορα στην επιταχυνση (οχι φοβερα πραματα)) Επισης σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμηση στον εγκεφαλο... Μιλησα με μια εταιρια π ασχολειται με αυτα (RACEROMS) δε ξερω αν τους γνωριζει καποιος και μ ειπαν πως καλο θα ηταν να γινει μια αναβαθμιση πρωτα στην εξατμιση και μετα να παμε στον εγκεφαλο.. Οποτε λεω να ξεκινησω απο εκει.. Απλως ειμαι καινουριος στο SPORT οποτε δεν εχω και πολυ μεγαλες γνωσεις περα τον βασικων... Τι θελω να ρωτησω με λιγα λογια? Απο ποσα μερη αποτελειται η εξατμιση και ποια πρεπει να αλλαξω για να εχω την καλυτερη επιδοση... Διαβασα κανα 2 αρθα αλλα δεν επιασα και πολλα.. αλλοι μιλανε για μεταχειρισμενη ολοσομη απο FR.. αξιζει κατι τετοιο? και ποιος ειναι ο καθοριστικος παραγοντας επιλογης μιας εξατμισης? Ευχαριστω εκ των προτερων! Ενταξει καλα κανεις και γραφεις και δω αλλα καλυτερα ν απευθυνθεις στο φορουμ των vag! Εγω θα κοιταζα να εβαζα ενα booster για να εχω καλυτερη αισθηση στην ευαισθησία του γκαζιου.. και μετα θα κοιταζα μηπως θα μπορουσε το turbo να ανοιγει απο πιο χαμηλα! Αν εισαι απο Αθηνα κανε και μια επισκεψη εδω https://goo.gl/maps/5cTkEvLbQCwHvmxaA Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από gia_nnis
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις κάτι.ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ τον άνθρωπο και σε πιστευω ότι είναι σωστός επαγγελματίας,απλά λέω τι συνεβαινε στις χρυσές εποχες του power technics και του burn out. Αυτο ξαναπές το... Ευτυχως αλλαξαν οι εποχες, μειωθηκαν οι καγκουρες σε μεγαλο βαθμό και εξαφανιστηκαν τα γερακια εκεινης της εποχης αφου εκαναν την αρπαχτη τους. Σε γενικές γραμμες ειναι καλυτερη και πιο μεστωμενη πλεον η αγορά στις βελτιώσεις, χωρις αυτο να σημαινει οτι παλι ολοι ειναι καλοι... υπαρχει ακομα ενα μεγάλο ποσοστό ασχετων-επικινδυνων, όταν ειχα παει στο ανωτερο καταστημα πετυχα εναν τύπο με Μ3 που ειχε παει σε άλλον για κωδικοποιηση και του την εκανε χειροτερη απο εργοστασιακή χωρις να μπορει να την επαναφερει μαλιστα και ήρθε εκει να βρει λυση... 1
gozzila100 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 παιδια ευχαιρστω για τις απαντησεις... εν τελη εβαλα ενα προγραμμα στους RACEROMS (θεσσαλονικη) και το αμαξι πηρε +35 αλογα.. εφτασε τα 140.. το αμαξει εχει αλλαξει.. ηθελα η αληθεια ειναι να βαλω εξατμιση, αλλα για να παρω αλογα κτλ θελει μ ειπε ή καλο καταλυτη... ή καταλητη που δε θα περναει κτεο.. οποτε στα 140 αλογα μια χαρα ειμαι νομιζω! 1
meletis_m Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Στις 5/6/2020 στις 12:45 ΜΜ, paylidis είπε Απο Tuning στην Αττικη ο καλυτερος με διαφορά είναι ο Microchips παντως και με πολυ λογικές τιμές+δυναμομετρησεις πριν κ μετα (και οχι αλογα στο φλου)... Καντου ενα τηλεφωνο! Εντός Αθηνών εγώ ξέρω και από γνωστό που το έχει βελτιώσει οτι για Γερμανικά είναι ο Δημητριάδης στόν Πειραιά . Δέν έχω πάει προσωπικά αλλά ούτε έχω αμάξι του ομίλου VW .
tsofras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, gozzila100 είπε παιδια ευχαιρστω για τις απαντησεις... εν τελη εβαλα ενα προγραμμα στους RACEROMS (θεσσαλονικη) και το αμαξι πηρε +35 αλογα.. εφτασε τα 140.. το αμαξει εχει αλλαξει.. ηθελα η αληθεια ειναι να βαλω εξατμιση, αλλα για να παρω αλογα κτλ θελει μ ειπε ή καλο καταλυτη... ή καταλητη που δε θα περναει κτεο.. οποτε στα 140 αλογα μια χαρα ειμαι νομιζω! Έχεις δυναμό μέτρηση πριν και μετά να μας ανεβάσεις ? 1
gozzila100 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 σημερα θα την κανουμε.. μολις εχω θα σας ανεβασω 1
imr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Εξατμιση για εμενα δεν χρειαζετε, με ενα προγραμμα (να βρεις καλο προγραμματιστη) εισαι οκ και ειναι το πιο value for money Εαν θελεις να αλλαξεις εξατμιση η θα αλλαξεις ολοσωμη+καταλυτη για να δεις καποιο αποτελεσμα, (σε συνδιασμο με το προγραμμα) η θα αλλαξεις μονο το τελικο για ηχο παντως ξαναλεω τα 600 ευρω που θα θελει μια ολοσωμη εξατμιση δεν αξιζουν για 5-10 αλογα που θα παρεις Ενα προγραμμα προσεγμενο και θα εισαι αρχοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα