thanoslez Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους σας... Έχω μια παλιά αλλά καλή από όσα ξέρω μητρική P5k3 Deluxe Wi-Fi αυτές της μέρες έχω τρελαθεί στο ψάξιμο για αγορά ραμ ψάχνω και από την σελίδα μας αλλά και από μαγαζιά.Εγώ για αρχή εχω ψάξει για να βάλω 4x2GB στα 1333mhz δεν ξέρω αν μπορεί να σηκώσει 1600mhz και με ποιον τροπο. Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω κάποιο κιτ δηλαδή αν κερδίσω κάτι από το dual Chanel η όχι.Το dimm με το udimm τι διαφορά έχουν πρέπει να το προσέξω αυτό?? Συγνώμη για το κατεβατό οποίος γνωρίζει παρακαλώ να με βοηθήσει.
Aris_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σηκώνει 1600 και παραπάνω αλλά πρέπει να κοιτάξεις τους πολλαπλασιαστές να μην κάνεις oc την cpu( εκτός και αν θες ) Πάρε κιτ και κερδίζεις από dual channel , Εγώ έχω 2x4gb αλλά σε p45 δοκίμασε αν μπορείς τις μνήμες 90% θα τρέξουν , οι 1600 τρέχουν στα 1333 και 1066 το αντίθετο είναι δύσκολο Προτίμησε 1.65v μνήμες Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Aris_
thanoslez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου εσύ έχεις βάλει dual Chanel? Ποιες έχεις βάλει πάνω και είναι καλές? Προς το παρών δεν θα κάνω κάτι παραπάνω πέρα από έναν επεξεργαστή Q9650 να του βάλω να γίνει χαμός... Αλλά ψάχνω και αντίστοιχες ραμ για να μην έχω θέμα δηλαδή να πάρω και της 1600? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από thanoslez
thanoslez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδή δεν κατάλαβα?? Λάθος μου ήθελα να γράψω τον Q9650 Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από thanoslez
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα