laantonios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Γνωρίζει κανείς εάν η εξωτερική στατική ip αποθηκεύεται στο ρουτερ ή κλειδώνει στην γραμμή από τον πάροχο; Έχω ΟΤΕ στο γραφείο με στατική ip και στο σπίτι δυναμική IP και πάλι ΟΤΕ . Μεταφέροντας το ρουτερ σπίτι θα έχω την στατική εξωτερική ip? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μπαίνει στο προφίλ σου και το ελέγχει ο πάρωρος στην γραμμή όχι το router/modem. Λογικά δεν θα αλλάξει τίποτα αν αλλάξεις τις συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laantonios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση!! Οπότε καθορίζεται από τον πάροχο και δεν αποθηκεύεται στο ρουτερ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 On 04/06/2020 at 23:41, laantonios said: Γνωρίζει κανείς εάν η εξωτερική στατική ip αποθηκεύεται στο ρουτερ ή κλειδώνει στην γραμμή από τον πάροχο; Έχω ΟΤΕ στο γραφείο με στατική ip και στο σπίτι δυναμική IP και πάλι ΟΤΕ . Μεταφέροντας το ρουτερ σπίτι θα έχω την στατική εξωτερική ip? στους παροχους μεusername και password γινεται pair εκει. στους αλλους απλα στην γραμμη. στο ρουτερ οχι. η cosmote εχει username και password Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laantonios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα