Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , σκέφτομαι για golf 4 του 2003 1.4L , το θέλω για πρώτο αυτοκίνητο , ξέρετε κάτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panossk είπε

Γεια σας , σκέφτομαι για golf 4 του 2003 1.4L , το θέλω για πρώτο αυτοκίνητο , ξέρετε κάτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτά 

Κάρτα απεριορίστων διαδρομών με ΜΜΜ!

• Like 6
Δημοσ.

Τηλεκατευθυνόμενο. 

Πραγματικά για πρώτο αυτοκίνητο θα παρεις το golf; 

Καλύτερα μηχανάκι ή δώσε έστω τα διπλά. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Golf με 2 χιλιάρικα ξέχασε το.Σε αυτά τα λεφτά δες κανένα κορεατικο ή κάποιο Yaris.

Δημοσ.

Υπολόγισε και μαζέματα που θα χρειαστεί με προτεραιότητα . Σε αυτά τα χρήματα θα έχουν >200.000 χιλιόμετρα 

Δημοσ.

Άσε το golf. Εφόσον δεν έχεις να διαθέσεις χρήματα για αγορά δε θα έχεις να διαθέσεις κ για τις βλάβες - αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα το κλειδώσεις σε κανένα χωράφι καθως είναι από τα πλέον προβληματικά μοντέλα το συγκεκριμένο. 

δες κάτι πιο σταθερό από πλευρές ζημιών: fiesta panda Yaris?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά yaris με 2000 μόνο αν προέρχεται από scrap!

Ούτε starlet δεν βρίσκεις καλά-καλά σε αυτά τα λεφτά...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Καλά yaris με 2000 μόνο αν προέρχεται από scrap!

Ούτε starlet δεν βρίσκεις καλά-καλά σε αυτά τα λεφτά...

ισχυει αυτό, ειχα δει οτι επαιζαν στο 3αρι κάποια σχετικά καλα πριν καμια διετια αλλα ακομα εκει ειναι η τιμή τους δε πεφτει πιο κατω 😄

Δημοσ.

εαν πας με μηχανικο και το δειτε και ειναι σε καλη κατασταση μπορεις να δεις και αυτο https://www.car.gr/29049997-peugeot-206-cc

Οσο αφορα το golf που ειπες το ειχα και εγω σαν πρωτο αμαξι το 2003 (generation εκδοση, 1600) το ειχα παρει καινουργιο και το εδωσα το 2011 με 260χιλιαδες χιλιομετρα και απο μηχανικης πλευρας ήταν αριστο. Εσωτερικα / εξωτερικα ειχε σημαδια όπως λογικο ειναι απο ενα αμαξι που παρκαρεις στον δρομο και κανεις χρηση καθημερινη .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΤΟ δικο μου (2000 μοντελο 1.4) που ειναι σε αριστη κατασταση δηλαδη με 108.000 χιλιομετρα ποσο πρεπει να το δωσω (αν το εδινα)

7 ώρες πριν, meletis_m είπε

Υπολόγισε και μαζέματα που θα χρειαστεί με προτεραιότητα . Σε αυτά τα χρήματα θα έχουν >200.000 χιλιόμετρα 

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ.

Στα λεφτά που θες πας σε αυτοκίνητο 15ετίας, προτείνω να μην κολλήσεις σε μοντέλο αλλά να βρείς να είναι καλά συντηρημένο είναι το αυτοκίνητο, δηλαδή να είναι σε καλή κατάσταση οπτικά, να έχει τα service του όπως πρέπει (και αν γίνεται σε εξουσιοδοτημένο, εξειδικευμένο ή έστω ένα συνεργείο που το πάει τακτικά ο παλιός ιδιοκτήτης - ωστέ να ρωτήσεις και να συνεχίσεις να το πηγαίνεις και εσύ αν θες), και ιδανικά να το είχε σε γκαράζ. Πέρα από Golf, μπορείς να δεις και focus, alfa 147 (1600 κυβικά μόνο όμως) ακόμα και fiat stilo/punto (με τον 1.4 ιδανικά).

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα θα βρεις πιο ευκολα leon Octavia λιγο πιο καινουρια δλδ 2004-2006

Στα 1600 cc με λιγο ψαξιμο ισως και 20vt

Ολα θα θελουν ομως 1000 2000 για μαζεματα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, emperor4her είπε

ΤΟ δικο μου (2000 μοντελο 1.4) που ειναι σε αριστη κατασταση δηλαδη με 108.000 χιλιομετρα ποσο πρεπει να το δωσω (αν το εδινα)

Υπάρχουν και εξαιρέσεις , αλλά λίγες και μετρημένες .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...