Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/6/2020 στις 9:33 ΠΜ, nfsmw_gr είπε

Καλη συμβουλη, αλλα συνηθως κοιμαμαι το πολυ 1 λογω δουλειας και 9 εχω σηκωθει.

Αλλα δεν νιωθω οτι ξεκουραζομαι, οποτε κατι αλλο ισως να παιζει, θελω να το ψαξω, μου εχουν πει ροχαλιζω πολυ και ξυπναω ευκολα, ισως να ειναι συμπτωματα για κατι αυτα.

01:00-09:00 είναι 8 ώρες, μια χαρά είναι.Οταν είμαι πρωινός, κοιμάμαι 00:30-01:30 και ξυπνάω 05:30-05:45 γιατί είμαι 07:00-15:00.

Στις 5/6/2020 στις 2:44 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε

Οσοι ξυπνάνε κατά τις 6 το πρωι ανετα είναι πτώματα από τις 9 και μετά. 

Δεν γίνεται να κουράζεσαι σε 3 ώρες.

Οταν είμαι πρωί, λίγο κούραση μου "βγαίνει" μετά τις 12:00.Κατά τις 15:30 που πάω σπίτι, όσο περνάει η ώρα νυστάζω όλο και πιο πολύ, δεν περιμένω να πάει πάλι βράδυ, κοιμάμαι 2-3 ώρες το απόγευμα, φτιάχνω καφέ και συνέρχομαι κάπως.Η αϋπνία με "τσακίζει".

Ακόμα και σε "βαριά" δουλειά που έκανα για χρόνια, το ίδιο έκανα, όμως ήμουν μόνιμα πρωί και ΣΚ ρεπό, τα τελευταία χρόνια είμαι με κυλιόμενο ωράριο πρωί-απόγευμα-βράδυ, οπότε κοιμάμαι όποτε και όσο χρειάζεται.

Το χειρότερο είναι το ξενύχτι, εφόσον δεν μπορώ να το αποφύγω συμβιβάζομαι.Κοιμάμαι κατά τις 09:00 και ξυπνάω κατά τις 14:00, αν είμαι πάλι βράδυ, κοιμάμαι πάλι το απόγευμα κανά δίωρο γιατί δεν αντέχεται το ξενύχτι.Η το πάω σερί μέχρι τις 17:00-18:00.Καμία σχέση ο ύπνος το βράδυ με την ημέρα, το ξενύχτι δεν συνηθίζεται πλήρως ούτε μετά απο χρόνια.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

01:00-09:00 είναι 8 ώρες, μια χαρά είναι.Οταν είμαι πρωινός, κοιμάμαι 00:30-01:30 και ξυπνάω 05:30-05:45 γιατί είμαι 07:00-15:00.

Δεν γίνεται να κουράζεσαι σε 3 ώρες.

Οταν είμαι πρωί, λίγο κούραση μου "βγαίνει" μετά τις 12:00.Κατά τις 15:30 που πάω σπίτι, όσο περνάει η ώρα νυστάζω όλο και πιο πολύ, δεν περιμένω να πάει πάλι βράδυ, κοιμάμαι 2-3 ώρες το απόγευμα, φτιάχνω καφέ και συνέρχομαι κάπως.Η αϋπνία με "τσακίζει".

Ακόμα και σε "βαριά" δουλειά που έκανα για χρόνια, το ίδιο έκανα, όμως ήμουν μόνιμα πρωί και ΣΚ ρεπό, τα τελευταία χρόνια είμαι με κυλιόμενο ωράριο πρωί-απόγευμα-βράδυ, οπότε κοιμάμαι όποτε και όσο χρειάζεται.

Το χειρότερο είναι το ξενύχτι, εφόσον δεν μπορώ να το αποφύγω συμβιβάζομαι.Κοιμάμαι κατά τις 09:00 και ξυπνάω κατά τις 14:00, αν είμαι πάλι βράδυ, κοιμάμαι πάλι το απόγευμα κανά δίωρο γιατί δεν αντέχεται το ξενύχτι.Η το πάω σερί μέχρι τις 17:00-18:00.Καμία σχέση ο ύπνος το βράδυ με την ημέρα, το ξενύχτι δεν συνηθίζεται πλήρως ούτε μετά απο χρόνια.

9 το βράδυ εννοούσα 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...