zoranb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε external HD κουτί, έχω μέσα 3 δίσκους. Έναν NAS WDC WD20 EFRX και 2 NAS WDC WD40 EFRX. Υπάρχει ακόμα μια θέση κενή κ σκεφτόμουν να πάρω έναν ακόμα μεγαλύτερο, ώστε εκεί να κάνω το backup μου από τους άλλους τρείς. Τι είδους δίσκο θα προτείνατε να πάρω; Αυτοί που έχω είναι παλιές καραβάνες (ή μήπως δεν είναι;) και δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποια νέα τεχνολογία σε δίσκους πλέον για να προτιμήσω; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από zoranb
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, zoranb είπε Σε external HD κουτί, έχω μέσα 3 δίσκους. Έναν NAS WDC WD20 EFRX και 2 NAS WDC WD40 EFRX. Υπάρχει ακόμα μια θέση κενή κ σκεφτόμουν να πάρω έναν ακόμα μεγαλύτερο, ώστε εκεί να κάνω το backup μου από τους άλλους τρείς. Τι είδους δίσκο θα προτείνατε να πάρω; Αυτοί που έχω είναι παλιές καραβάνες (ή μήπως δεν είναι;) και δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποια νέα τεχνολογία σε δίσκους πλέον για να προτιμήσω; Τι χωρητικότητας είναι οι δίσκοι που έχεις;
zoranb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 2+4+4 ΤΒ, αλλά δεν θέλω μόνο να μάθω για τον όγκο του καινούργιου αλλά κ τι είδους τεχνολογίας είναι καλό να είναι...έχοντας υπόψη βέβαια πως ένας SSD μάλλον είναι overkill για να μπεί... δε ξέρω, λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα