Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα. Την περασμένη βδομάδα προέκυψε ένα πρόβλημα με το ABS στο αμάξι και το πήγα σε άνθρωπο που ασχολείται με φρένα. Για να μην πολυλογώ το πρόβλημα λύθηκε και μου άλλαξε και υγρό φρένων. Όταν το άνοιξα προχτές έχει ξεπεράσει κατά πολύ το max η στάθμη . Είναι θέμα αυτό και να το βγάλω ή δεν παθαίνει τίποτα;(αλλά μάλλον κάτι ξέρουν που έχουν βάλει μέχρι πού να γεμίζεις...) 

Επεξ/σία από KOSTASTAM
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, KOSTASTAM είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Την περασμένη βδομάδα προέκυψε ένα πρόβλημα με το ABS στο αμάξι και το πήγα σε άνθρωπο που ασχολείται με φρένα. Για να μην πολυλογώ το πρόβλημα λύθηκε και μου άλλαξε και υγρό φρένων. Όταν το άνοιξα προχτές έχει ξεπεράσει κατά πολύ το max η στάθμη . Είναι θέμα αυτό και να το βγάλω ή δεν παθαίνει τίποτα;(αλλά μάλλον κάτι ξέρουν που έχουν βάλει μέχρι πού να γεμίζεις...) 

Πάντα έτσι κάνουν μην αγχώνεσαι. Δεν γνωρίζω αν είναι σωστό, αλλά βάζουν παραπάνω με τη λογική ότι θα πέσει η στάθμη εφόσον θα φαγωθούν τα τακάκια με το χρόνο.

Επεξ/σία από ideal09
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ideal09 είπε

Πάντα έτσι κάνουν μην αγχώνεσαι. Δεν γνωρίζω αν είναι σωστό, αλλά βάζουν παραπάνω με τη λογική ότι θα πέσει η στάθμη εφόσον θα φαγωθούν τα τακάκια με το χρόνο.

Είναι υπολογισμένη η χωρητικότητα του δοχείου και γιαυτόν το λόγο δεν πρέπει να βάζουμε παραπάνω υγρά. Που το είδες αυτό; ωραία και άμα τα τακάκια είναι στο τελείωμα και εμείς γεμίσουμε το δοχείο  και μετά πάμε να αλλάξουμε τακάκια; το υγρό δεν θα χυθεί έξω;

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Είναι υπολογισμένη η χωρητικότητα του δοχείου και γιαυτόν το λόγο δεν πρέπει να βάζουμε παραπάνω υγρά. Που το είδες αυτό; ωραία και άμα τα τακάκια είναι στο τελείωμα και εμείς γεμίσουμε το δοχείο  και μετά πάμε να αλλάξουμε τακάκια; το υγρό δεν θα χυθεί έξω;

Σε συνεργεία της Θεσσαλονίκης(και σε ένα συγκεκριμένο που ασχολείται μόνο με premium οχήματα) και της επαρχίας το έχω δει, μην τρελένεσαι, και σε clubs από μάρκες άμα ψάξεις λιγάκι θα δεις ότι συμβαίνει, δεν είναι κάτι καινούριο. Σίγουρα άμα αλλάξεις τακάκια και είναι τέρμα πάνω η στάθμη, η λογική λέει ότι θα χυθεί αν δεν το προσέξεις, το θέμα είναι να μην υπάρχει λειτουργικό θέμα, που λογικά δεν υπάρχει. Το όριο max ενδεχομένως είναι για λόγους υπερχείλησης. Τώρα άμα γίνει η στραβή και χυθεί είναι άλλο θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πάρε μια σύριγγα και τράβα το παραπανω.Κακό δεν παθαίνει,μονο ότι μπορεί να τρέξει έξω και να φάει το χρώμα.

Ακριβως.Βγαινει ευκολα το περισσευμα με μια συριγγα.

Επεξ/σία από toyo73
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, toyo73 είπε

Βγαινει ευκολα το περισσευμα με μια συριγγα.

Εχω πάρει μια https://www.pharmacy295.gr/el/products/pic-solution-συριγγα-τροφης-50ml-χωρις-βελονα-1τεμ που την χρησιμοποιώ και για να μετράω το λάδι μίξης για το αλυσοπρίονο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εχω πάρει μια https://www.pharmacy295.gr/el/products/pic-solution-συριγγα-τροφης-50ml-χωρις-βελονα-1τεμ που την χρησιμοποιώ και για να μετράω το λάδι μίξης για το αλυσοπρίονο.

Εαν θελει ο φιλος, μπορει να βαλει και ενα λαστιχακι στην συριγγα για αναροφηση,  εαν δεν τον βολευει.Εαν πχ ειναι σε μη βολικο μερος  το δοχειο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με το έξτρα υγρό γίνεται και στα λάδια;

Σε ένα 307 με 300k+ χλμ άλλαξα λαδια και είναι πιο πάνω απο το σημαδάκι του μετρητή.

Αυτός μου είπε ότι έβαλε λίγο παραπάνω γιατί έχει πολλά χιλιόμετρα και είναι και καλοκαίρι

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, theo93 είπε

Σε ένα 307 με 300k+ χλμ άλλαξα λαδια και είναι πιο πάνω απο το σημαδάκι του μετρητή.

Αυτός μου είπε ότι έβαλε λίγο παραπάνω γιατί έχει πολλά χιλιόμετρα και είναι και καλοκαίρι

Δεν θα μπορέσεις να τα τραβήξεις έτσι.Θέλει τρομπίτσα να τα τραβήξει απο τον δείκτη .

Πολύ παραπάνω;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν θα μπορέσεις να τα τραβήξεις έτσι.Θέλει τρομπίτσα να τα τραβήξει απο τον δείκτη .

Πολύ παραπάνω;

Όχι ιδιαιτέρα απλά φεύγει σίγουρα πάνω από το όριο του δείκτη

Δημοσ.

Παιδιά μετά από βόλτα και κάνα δυνατό φρενάρισμα δεν τρέχει απέξω κι ας είναι παραγεμισμένο. Λέω να το αφήσω όπως είναι. Σας ευχαριστώ όλους!

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, KOSTASTAM είπε

Παιδιά μετά από βόλτα και κάνα δυνατό φρενάρισμα δεν τρέχει απέξω κι ας είναι παραγεμισμένο. Λέω να το αφήσω όπως είναι. Σας ευχαριστώ όλους!

Ο κατασκευαστής έχει κάποιο λόγο που έχει μαρκάρει το δοχείο με minimum και maximum, μην κάνεις του κεφαλιού σου.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/6/2020 στις 12:57 ΜΜ, theo93 είπε

Το χειμώνα θα σου βάλει λιγότερα; ρώτησε τον από περιέργεια... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Το χειμώνα θα σου βάλει λιγότερα; ρώτησε τον από περιέργεια... 

Τώρα θα το πάω σε άλλον, έχει και αέριο το αυτοκίνητο αν έχει σημασία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...