Προς το περιεχόμενο

Astra Gtc sport '05 ή Peugeot 207 '06 ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν παρομοια stats και ιδια τιμη. 1600κ, 110hp και τα δυο. (με το αστρα να εχει 50,000 κμ, παραπανω) .Και τα δυο προσφατα σερβις (με βιβλα σερβις κτλπ) .Εχει κανεις εμπειρια σε κανενα απο αυτα τα δυο αμαξια? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το 5θυρο το Astra (2008 αγορα). Πραγματικα ψαχνω να βρω λογους να το αλλαξω και δεν βρισκω. Μηχανικα αν θυμαμαι καλα μονο αντλια νερου εχω αλλαξει στα 12 χρονια. Εσωτερικα αρκετα ποιοτικο δεν εχει ουτε ενα προβλημα στο ταμπλο λογω ηλιου και θερμοκρασιων. Το μονο θεμα που εχω ειναι οτι το χρωμα του ειναι αρκετα ευαισθητο σε κουτσουλιες και στον ουρανο αρχισε να θαμπωνει.

Το GTC ειναι πιο ομορφο κιολας απο το 5θυρο. Τωρα για επιδοσεις δεν μπορω να σου πω γιατι εχω το 14αρι. 

Για το 207 δεν εχω γνωμη, δεν το εχει και καποιος γνωστος μου.

Επεξ/σία από xaralas
Δημοσ.
5 ώρες πριν, petros123456789 είπε

Εχουν παρομοια stats και ιδια τιμη. 1600κ, 110hp και τα δυο. (με το αστρα να εχει 50,000 κμ, παραπανω) .Και τα δυο προσφατα σερβις (με βιβλα σερβις κτλπ) .Εχει κανεις εμπειρια σε κανενα απο αυτα τα δυο αμαξια? 

Δέν το θυμάμαι ακριβώς το κωδικό μοτέρ αλλά εάν το 207 έχουν το 5fx έχει αναφερθεί αρκετή κατανάλωση λαδιού. Να το ψάξεις περαιτέρω .

Βιβλία συντήρησης τόσα ακούγονται για πλαστά κ.λ.π. Να το πάς είτε σε αντιπροσωπεία ή σε δικό σου συνεργείο για έλεγχο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...