giorgos2187 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειμαι εδω και χρονια με ενα superflower leadex gold 650. Για διαφορους λογους παει προς αντικατασταση. Κοιταζω για 750αρια πλεον και θελω προτασεις μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου ολα αυτα τα χρονια με τον συγκεκριμενο τομεα. 750 watt, οσο το δυνατον καλυτερη υλοποιηση και οσο το δυνατον περισσοτερες ευκολιες για cable management. Το να ειναι fully modular ειναι δεδομενο, αλλα υπαρχει καποιο που να ερχεται με sleeved cables? Αν οχι, υπαρχει κανενα που να ερχεται με ΟΛΑ τα καλωδια πιασμεβα σε κυλινδρικο σχημα μεσα σε διχτακυ και να μην ειναι σε μορφη ταινιας; Ειπα να πηγαινα σε κανενα corsair rmx που βγαινει και έτοιμο πακετο με sleeved cables αλλα το 250αρι που θα πηγαινε ολη αυτη η ιστορια μου φαίνεται βαρυ. Εχω εντοπισει αυτο εδω https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=220-G5-0750-X2 Μου αρεσει που εχει και compact μεγεθος πραγμα που σημαινει οτι θα κατσει καλυτερα μεσα στο define r5. Αντιστοιχες προτασεις απο αλλες εταιριες υπαρχουν;;; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από giorgos2187 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paravatis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν σε ενδιαφέρει το vfm και είσαι οκ με ψώνια από εξωτερικό, δες τα Fractal Design Ion+. Είναι 80+ platinum και έχουνε πολύ καλές κριτικές. Από Γερμανικά καταστήματα σε ~5-7 εργάσιμες το έχεις σπίτι σου και η Fractal στις εγγυήσεις είναι μια χαρά. Τα καλώδια αν είναι sleeved να έχεις υπόψην ότι έχουν αυξημένο όγκο και ίσως σε δυσκολέψουν χωροταξικά στη διαχείρηση. Γενικά αυτά που είναι σαν "ταινία" είναι κατά τη γνώμη μου τα πιο πρακτικά αλλά το θέμα αυτό είναι και λίγο περί ορέξεως. Αν θες σε δεύτερο χρόνο αυτά που είναι ταινία τα κάνεις εσύ sleeve με τα χρώματα και τα θερμοσυστελόμενα της επιλογής σου. Αν έχεις χρόνο διάβασε reviews να δεις τα υπέρ και τα κατά του καθενός και σε πρακτικά ζητήματα για να καταλήξεις. /edit Το μεγαλύτερό σου πρόβλημα αυτή τη χρονική στιγμή θα είναι οι διαθεσιμότητες πάντως. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από paravatis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα