Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δούλευα αρκετά χρόνια σαν πωλητής που ήταν πάνω κάτω στα νούμερα που λες εσυ σε βήματα και ώρες ορθοστασίας, κοίτα να δίνεις κάτι παραπάνω για παπούτσια γιατί μπορείς να πάθεις ζημιά. Κόψε από κάτι άλλο και πάρε κάτι καλύτερο. Εγώ με Asics Gel την απλή σειρά που είχε 60 ευρώ, είχα πάθει ζημιά, (πελματιαία απονευρωσίτιδα) και για κανά μήνα δε μπορούσα να το πατήσω και έτρεχα σε φυσιοθεραπείες. Οι πάτοι της Scholl που σου πρότειναν παραπάνω είναι μέτριοι, αλλά όντως θέλει ένα νουμερο μεγαλύτερο παπούτσι. Αν το παπούτσι είναι στο νούμερο σου, με τους πάτους θα σου είναι στενό γιατί ειναι γκουμούτσες. Εγώ είχα σωθεί με τα Asics Kayano, και με τα Nike Zoom (νομίζω κάπως ετσι τα λέγανε). Τα Kayano δεν παίζονται, απίστευτο παπούτσι, αλλά πανάκριβο. Πήγαινε στο McArthur στο μαγαζί της Nike, έχει κάποιες καλές προσφορές εκεί και μπορείς να πετύχεις καλά κομμάτια. Είχα πάρει Airmax με 40 ευρώ. Τα Airmax παρεπιπτόντως δεν είναι παπουτσι για ορθοστασία γιατί είναι σχετικά βαρύ παπούτσι, απλά στο ανέφερα ενδεικτικά για να δεις τιμες. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα αφού υπάρχει...ψαχνω άνετο και ανθεκτικό παπούτσι για σέρβις..είχα Asics patriot 8 σε 1,5 μήνα άρχιζαν να φεύγουν η ραφές στο δάχτυλο..πέταμα..πήρα contend 4 για προπόνηση εδώ και 6 μήνες μου πάνε μια χαρά αλλά δεν θέλω να τα χρησιμοποιήσω για δουλειά γιατι πολύ φοβάμαι ότι θα έχουν την ίδια κατάληξη..πολύ ωραία τα Asics ότι καλύτερο έχω φορέσει αλλά δεν είναι ανθεκτικά...σε σχέση με nike, puma βέβαια κλάσης ανώτερα!..addidas είναι γενικά ανθεκτικά παπούτσια αλλά δεν είναι και τόσο άνετα..για να έχεις και τα 2 στην συγκεκριμένη μάρκα πρέπει να δώσεις πάνω από 100 ευρώ ..εγω δυστηχώς μέχρι 70ευρω ταβάνι...μου είπαν και για ασφαλείας παπούτσι τα περισσότερα όμως είναι κλειστά δερμάτινα κτλ...(ότι έχω πάρει φυσικά από δέρμα αθλητικά ,sneakers ..τα έχω χρόνια..αλλά θα ανάψω καλοκαιριάτικα...είδα τα Asics GEL-VENTURE 7 αλλά φοβάμαι ότι και σε αυτά θα φύγουν η ραφές και γεια σας...δυστυχώς σε μέγαλο αριθμό παπουτσιών που έψαξα όλα είναι υφασμάτινα..με δίχτυ κτλ...τα οποία φυσικά μετα από 1-2 μήνες είναι άχρηστα..κάποια αναφέρουν ότι είναι με συνθετικό δέρμα αντί για ύφασμα ποιο ανθεκτικό;;;...κοιτάνε οι εταιρίες τις σόλες να είναι ανετα ελαφρια αλλά από ανθεκτικότητα βράστα!...τι προτείνετε;;

Δημοσ.

Δεν σκίζεται τόσο εύκολα το δίχτυ από τα παπούτσι.

Εχω adidas με δίχτυ και μου σκίστηκαν μετά από πάρα πολλά χρόνια χρήσης. Ούτε καν θυμάμαι πότε τα αγόρασα.

Εχω και τα asics patriot 10 και είναι μια χαρά για την τιμή τους (40 ευρώ). Πολύ ελαφριά, αλλά η σόλα είναι λίγο σκληρή για τρέξιμο. Είναι άνετα για περπάτημα.

Τα Asics Gel-Venture δεν τα έχω αλλά οπτικά φαίνονται πιο στιβαρά με καλύτερες ραφές.

Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν και τα adidas pulseboost που φαίνονται καλή επιλογή.

Δημοσ.

Ανεβα λιγο σε χρηματα και πηγαινε σε αυτο

Nike Odyssey React Flyknit 2. 

Το χρησιμοποιω καθημερινα στη δουλεια (σερβιτορος) και ειναι παρα πολυ ανετο και μαλακο στο περπατημα. Προσωπικα δεν μου κουραζει καθολου τα ποδια.

Δημοσ.

Για δερμάτινα ασφάλειας ,εγώ για την δουλειά έχω τα Fila Memory Workshift , πολύ καλά και ανθεκτικά , είναι στο δεύτερο χρόνο τους .Έχουν αντιολισθητικό πάτο και για λάδια (λόγω δουλειάς πατάω και σε κεραμίδια και είναι απαραίτητος ) , μετά απο κάποιο διάστημα αλλάζεις μόνο τον εσωτερικό πάτο.
Επίσης πολύ καλά είναι και reebok work n cushion
και τα δυο είναι άνετα ακόμα και το καλοκαίρι

Δημοσ.
16 ώρες πριν, The_Judas είπε

Δεν σκίζεται τόσο εύκολα το δίχτυ από τα παπούτσι.

Εχω adidas με δίχτυ και μου σκίστηκαν μετά από πάρα πολλά χρόνια χρήσης. Ούτε καν θυμάμαι πότε τα αγόρασα.

Εχω και τα asics patriot 10 και είναι μια χαρά για την τιμή τους (40 ευρώ). Πολύ ελαφριά, αλλά η σόλα είναι λίγο σκληρή για τρέξιμο. Είναι άνετα για περπάτημα.

Τα Asics Gel-Venture δεν τα έχω αλλά οπτικά φαίνονται πιο στιβαρά με καλύτερες ραφές.

Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν και τα adidas pulseboost που φαίνονται καλή επιλογή.

Σκίζετε πίστεψέ με!..ειδικά την σειρά patriot ποτέ ξανά!...τώρα για τα adidas θα το ψάξω..αν και εμφανισιακά δεν λένε πολλά(ανθεκτικά κτλ.)

12 ώρες πριν, manapa είπε

Για δερμάτινα ασφάλειας ,εγώ για την δουλειά έχω τα Fila Memory Workshift , πολύ καλά και ανθεκτικά , είναι στο δεύτερο χρόνο τους .Έχουν αντιολισθητικό πάτο και για λάδια (λόγω δουλειάς πατάω και σε κεραμίδια και είναι απαραίτητος ) , μετά απο κάποιο διάστημα αλλάζεις μόνο τον εσωτερικό πάτο.
Επίσης πολύ καλά είναι και reebok work n cushion
και τα δυο είναι άνετα ακόμα και το καλοκαίρι

Για χειμώνα σίγουρα θα τα έπαιρνα για καλοκαίρι δε νομίζω.Γενικά το δέρμα δε σε βοηθάει και τόσο ειδικά αν βρίσκεσαι έξω.

13 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Ανεβα λιγο σε χρηματα και πηγαινε σε αυτο

Nike Odyssey React Flyknit 2. 

Το χρησιμοποιω καθημερινα στη δουλεια (σερβιτορος) και ειναι παρα πολυ ανετο και μαλακο στο περπατημα. Προσωπικα δεν μου κουραζει καθολου τα ποδια.

Είμαι επιφυλακτικός για Nike..γενικά..πόσο καιρό τα έχεις;;

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..

Δημοσ.
11 ώρες πριν, atrwtos είπε

Είμαι επιφυλακτικός για Nike..γενικά..πόσο καιρό τα έχεις;;

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..

Τα εχω απο μεσα Γεναρη και δεν εχουν ιχνος φθορας με καθημερινη χρηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...