Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω παπούτσια αθλητικά για δουλειά μέχρι 40 ευρώ ταβάνι. 

Τώρα έχω κάτι Adidas αλλά με ψιλό κουράζουν. 

Εχω πλατύ πόδι και φοράω 46 νούμερο. 

Ορθοστασία στη δουλειά κ καθημερινά 12-15 χιλιάδες βήματα σύμφωνα με το Mi band. 

Για πείτε προτάσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Εγώ θα πρότεινα ορθοπαιδικό πάτο.

Κάνει δουλειά όντως; 

Βάλε κάνα λινκ 

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ.

Κάνει δουλειά και νομίζω είναι φθηνότερος από το παπούτσι. Λινκ δεν έχω αλλά θα ρωτήσω το γνωστό που είχε αγοράσει να σου πω.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Κάνει δουλειά και νομίζω είναι φθηνότερος από το παπούτσι. Λινκ δεν έχω αλλά θα ρωτήσω το γνωστό που είχε αγοράσει να σου πω.

Οκ σε ευχαριστώ 

Δημοσ.

.... επειδή "γράφεις χιλιόμετρα" απ ότι αναφέρεις κ επειδή καταλαβαίνω ότι ένα άνετο κ ανθεκτικό παπούτσι είναι εργαλείο δουλειάς για εσένα...θα σου πρότεινα να ανέβεις/στριμωχτείς λιγάκι παραπάνω οικονομικά (ανάλογα τα οικονομικά κ την τσέπη σου) κ να επενδύσεις σε ένα "καλύτερο εργαλείο" ... φυσικά ότι επιλέξεις, μην το αγοράσεις στα τυφλά, αλλά δοκίμασε το πρώτα σε ένα φυσικό κατάστημα.

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, TechnoState είπε

.... επειδή "γράφεις χιλιόμετρα" απ ότι αναφέρεις κ επειδή καταλαβαίνω ότι ένα άνετο κ ανθεκτικό παπούτσι είναι εργαλείο δουλειάς για εσένα...θα σου πρότεινα να ανέβεις/στριμωχτείς λιγάκι παραπάνω οικονομικά (ανάλογα τα οικονομικά κ την τσέπη σου) κ να επενδύσεις σε ένα "καλύτερο εργαλείο" ... φυσικά ότι επιλέξεις, μην το αγοράσεις στα τυφλά, αλλά δοκίμασε το πρώτα σε ένα φυσικό κατάστημα.

Ναι οκ σαν ποιο;

Ενταξει μην δώσουμε κ το 1/10 του μισθού 

Δημοσ.

...αν αξίζει σε ποιότητα κ καταλάβεις αμέσως την διαφορά στο πόδι σου...ναι, γιατί να μην τα δώσεις!?

Άλλωστε μην ξεχνάς ό,τι ουκ ολίγες φορές το φθηνότερο, καταλήγουμε να το πληρώνουμε ακριβότερα.

Δεν έχει νόημα να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο παπούτσι. Η χρήση, το πέλμα, το πάτημα,  η αίσθηση, η ανατομία, τα εργομετρικά κ φυσιομετρικά χαρακτηριστικά, είναι σχεδόν μοναδικά, για τον καθένα.

Φοράω αρκετά έως πολύ, αθλητικά παπούτσια (όχι όμως στη δουλειά) συνεπώς έχω αρκετά ζευγάρια.... τελευταία έχω βολευτεί σχεδόν σε όλους τους τομείς, με ένα ζευγάρι reebok rapide... αλλά φυσικά δεν μπορώ να στα προτείνω, είναι καθαρά δική σου απόφαση.

Αποψη μου, δοκίμασε όσα περισσότερα μπορείς

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Γιατί μεγαλύτερο; 

Επίσης γράφω μέχρι 40 ταβάνι 

Πάνε στην λαϊκή έχει μπόλικα

Μην έχεις απαιτήσεις μετά όμως

Αν δεν μπορείς να αγοράσεις παπούτσια με 55€ (Που τα συγκεκριμένα είχαν 90€ όταν λανσαριστηκαν) τα οποία είναι και εργαλείο δουλειάς,άλλαξε επάγγελμα ή πάνε εξωτερικό για δουλειά ή κόψε από κάπου αλλού

Εγώ επέλεξα το δεύτερο

Επεξ/σία από Superuser
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Superuser είπε

Πάνε στην λαϊκή έχει μπόλικα

Μην έχεις απαιτήσεις μετά όμως

Αν δεν μπορείς να αγοράσεις παπούτσια με 55€ (Που τα συγκεκριμένα είχαν 90€ όταν λανσαριστηκαν) τα οποία είναι και εργαλείο δουλειάς,άλλαξε επάγγελμα ή πάνε εξωτερικό για δουλειά ή κόψε από κάπου αλλού

Εγώ επέλεξα το δεύτερο

Εχεις πάρει δηλαδή αυτά τα Nike; 

Η δουλειά δεν έχει σχέση αν είναι καλή η χάλια. 

Φαντάσου έχω να φτιάξω τα δόντια της μικρής κ θέλω 450 μέχρι τέλη Ιουλίου 

Μετά αρχίζω τα δόντια του μεγάλου. 

Δεν είναι όλα τόσο εύκολα. Θέλει οικονομία μια οικογένεια είτε πλούσια είτε νορμάλ. 

Δνε είπες όμως γιατι μεγαλύτερο νούμερο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τα έχω

Είναι πιο άνετα και από τα nike react των 150€

Πάντα στα nike ένα νούμερο μεγαλύτερο

Στα addidas 1-1/2 μεγαλύτερο

Στα Salomon 2 νούμερα μεγαλύτερο

Κάθε εταιρεία έχει δικό της καλούπι

Δες εδώ και μέτρησε την πατούσα σου

https://www.nike.com/gr/el_gr/sfg/mens-shoe-sizing-chart

Επεξ/σία από Superuser
  • Like 2
Δημοσ.

η Reebok επίσης έχει πολύ καλά. Επίσης εφόσον προορίζεται για την υγεία σου, θα σου πρότεινα να μη κοιτάς το budget αλλά να βρεις το καλύτερο παπούτσι για σένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...