Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για κάρτα γραφικών για ένα σχετικά παλιό σύστημα.:

CPU E8400 DUAL CORE

M/B MSI P7N SLI Platinum 775 Socket

RAM 8G

GPU Gigabyte GeForce GTX460 1GB (X2 SLI)

Μετά από 9 χρόνια έντονης δράσης οι κάρτες παρέδωσαν το πνεύμα τους, τις διόρθωσα αλλά άντεξαν 6 μήνες. Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται και για σχετικά απαιτητικό gaming(world of tanks). Αν υπάρχει κάποια πρόταση που να ταιριάζει στο υπάρχον σύστημα. Έχω δει την MSI GeForce GTX 1660 6GB Gaming X αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει. Όποιος γνωρίζει αν θέλει ας μου απαντήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, TOMMASS72 είπε

Ψάχνω για κάρτα γραφικών για ένα σχετικά παλιό σύστημα.:

CPU E8400 DUAL CORE

M/B MSI P7N SLI Platinum 775 Socket

RAM 8G

GPU Gigabyte GeForce GTX460 1GB (X2 SLI)

Μετά από 9 χρόνια έντονης δράσης οι κάρτες παρέδωσαν το πνεύμα τους, τις διόρθωσα αλλά άντεξαν 6 μήνες. Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται και για σχετικά απαιτητικό gaming(world of tanks). Αν υπάρχει κάποια πρόταση που να ταιριάζει στο υπάρχον σύστημα. Έχω δει την MSI GeForce GTX 1660 6GB Gaming X αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει. Όποιος γνωρίζει αν θέλει ας μου απαντήσει.

Φιλε το σύστημα σου είναι αρκετά παλιό.Μην δώσεις λεφτά για κάρτα γραφικών θα έχεις γερό bottleneck λόγο του επεξεργαστή σου.Πρέπει να αλλάξεις επεξεργαστή άμμεσα εφόσον θές και παιχνίδια.Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να αλλάξεις και μητρική πλακέτα.Καθώς αυτή που έχεις τώρα είναι αρκετά παλιά.Αφου αλλάξεις πλακέτα βλέπουμε.Μια καλή οικονομική λύση είναι αυτή.https://www.skroutz.gr/s/15556630/Gigabyte-B450M-DS3H-rev-1-0.html   εαν πάλι δεν έχεις χρόνο να περιμένεις και θες να παίζεις το παιχνίδι σου,αγόρασε μια rx 570 (αφου σε ενδιαφέρει το wot μόνο και δεν εχεις απαιτησεις μεγαλες ) και θα σου κρατησει και μελλοντικά.Τα υπόλοιπα χρήματα φύλλαξε τα για καινουργιο επεξεργαστη και μητρική.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

δεν πετας λεφτα για τετοια σαβουρα,ειχα ε8400 το 2008....εχουμε μεσα 2020

Μονο μεταχειρισμενη και αναλογη η λιγο καλυτερη απο το σετ που ειχες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jerry banana είπε

Φιλε το σύστημα σου είναι αρκετά παλιό.Μην δώσεις λεφτά για κάρτα γραφικών θα έχεις γερό bottleneck λόγο του επεξεργαστή σου.Πρέπει να αλλάξεις επεξεργαστή άμμεσα εφόσον θές και παιχνίδια.Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να αλλάξεις και μητρική πλακέτα.Καθώς αυτή που έχεις τώρα είναι αρκετά παλιά.Αφου αλλάξεις πλακέτα βλέπουμε.Μια καλή οικονομική λύση είναι αυτή.https://www.skroutz.gr/s/15556630/Gigabyte-B450M-DS3H-rev-1-0.html   εαν πάλι δεν έχεις χρόνο να περιμένεις και θες να παίζεις το παιχνίδι σου,αγόρασε μια rx 570 (αφου σε ενδιαφέρει το wot μόνο και δεν εχεις απαιτησεις μεγαλες ) και θα σου κρατησει και μελλοντικά.Τα υπόλοιπα χρήματα φύλλαξε τα για καινουργιο επεξεργαστη και μητρική.

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση, μάλλον θα προτιμήσω την κάρτα που προτείνεις γιατί προς το παρόν οι οικονομικές μου υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο. Ψάχνοντας βρήκα αυτό https://pcbuildinggr.com/builds/gaming-pc-builds/amp/. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

17 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

δεν πετας λεφτα για τετοια σαβουρα,ειχα ε8400 το 2008....εχουμε μεσα 2020

Μονο μεταχειρισμενη και αναλογη η λιγο καλυτερη απο το σετ που ειχες.

Έχεις δίκιο, είναι γερασμένο αλλά μέχρι και πριν 6 μήνες (που παρουσίασε πρώτη φορά artifacts) έκανε τη δουλειά του καλά, έκανα μια προσωρινή διόρθωση αλλά φαινότανε στις πλακέτες των gpu ότι δε θα είχανε πολύ μέλλον. Μεταχειρισμένες με τίποτα, δεν ξέρω πόσο ταλαιπωρημένες θα είναι. Ευχαριστώ.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/7/2020 στις 2:45 ΠΜ, Chrisnemm είπε

Αδερφε αλλος ενας με τα παλικαρια απο πανω

Πήρα την rx570 και είναι όλα εντάξει, ευχαριστώ.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...