Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους, θα ηθελα οι γνωστες του αντικειμενου να μου πουν αν το psu που εχω ''σηκωνει'' την συγκεκριμενη καρτα.

εχω το εξης τροφοδοτικο   https://www.skroutz.gr/s/8695946/Corsair-SF-Series-SF450.html#specs

και θελω να βαλω την εξης καρτα  https://www.skroutz.gr/s/20828137/Gigabyte-GeForce-GTX-1660-Super-6GB-Gaming-OC-GV-N166SGAMING-OC-6GD.html

εχω ψαχτει λιγακι αλλα και παλι δεν πολυκαλαταβαινω καποια πραγματα οπως τι παιζει ακριβως με τα 6pin 8pin και τα λοιπα.  

το συστημα μου εχει intel i3 8100, 8g ram και εναν ssd και μια mini itx μητρικη. Στην αρχη κοιτουσα για 1650 σουπερ αλλα ψαχνοντας το λιγακι λογω του οτι εχω gold τροφοδοτικο ισως ειναι ικανο να σηκωσει τροφοδοτικο εως και 450w. Δε γνωριζω και δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο και η ερωτηση. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια χαρά είναι. Σε φουλ load θα καίει κάνα 150-170 φαντάζομαι και αν κάνει και underclock ακόμη πιο κάτω..

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σου δεν είναι το τροφοδοτικό αλλα ο επεξεργαστής μιας και είναι αδύναμος και απο μια γρήγορη ματιά θα έχεις botllenech 30% συνεπώς απο εμένα είναι καλύτερα σε 1650.Τώρα όσον αναφορά το τροφοδοτικό που αυτο  ήταν και η ερώτηση σου νομίζω θα σε καλύψει μιας και είναι όλα σχετικά μικρής ενεργειακής κατανάλωσης.Περίμενε βέβαια κάποιον ποιο γνώστη να σε καλύψει περισσότερο  

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι, καλύτερα την 1660S και ας έχει κάποιο bottleneck. Στο μέλλον μπορείς να βάλεις και έναν 9400F και μια χαρά..

Δημοσ.

σκοπος μου ειναι να φτανω τα 1080p στα 60fps και αυτο οχι στα ultra. High και medium κιολας δεν εχω θεμα. Ισως να ειναι λιγο overkill αλλα θα ναι πιο futureproof η 1660. 

Και ναι καποια στιγμη στο συστημα θα μπει και ο συγκεκριμενος επεξεργαστης οπως ειπε σωστα ο Γιαννης. Σας ευχαριστω πολυ και τους 2!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...