Προς το περιεχόμενο

Προβλημα?120 διχνει 99 κατεβαζω WIND

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στο φορουμ προσφατα μιας απο χρονια με 6mbps εβαλαν καμπινες και αναγκαστικα πηγα στην WIND εβαλα 100αρα και ποιανει 98 εκει κοντα χωρις CRC ERRORS κλπ θα ηθελα να ρωτησω, ενω συγχρονιζω 123+ γιατι δεν βαραω 123+???το ρουτερ ειναι αυτο το ZTE 268N

Ευχαριστω

Screenshot_12.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

54 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Καλησπερα στο φορουμ προσφατα μιας απο χρονια με 6mbps εβαλαν καμπινες και αναγκαστικα πηγα στην WIND εβαλα 100αρα και ποιανει 98 εκει κοντα χωρις CRC ERRORS κλπ θα ηθελα να ρωτησω, ενω συγχρονιζω 123+ γιατι δεν βαραω 123+???το ρουτερ ειναι αυτο το ZTE 268N

Ευχαριστω

Screenshot_12.png

τα speedtest δεν ειναι τοσο accurate, γι αυτο. Με ethernet καπου κοντα εκει θα εισαι, αλλα δε θα δειξει ποτε τοσο.

38 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

1gbit ειναι

και εγω 1gbit εχω απλα πολλές φορές τα windows το κάνουν cap στα 100 ,στην δικιά μου περίπτωση το έκανα γιατί μου έλησε ένα πρόβλημα που είχα και μιας και εχω 50αρα δεν υπάρχει καμία διαφορά από την άλλη για να το φτιάξεις πας στo control panel πατάς στο network and sharing πατάς ethernet πατάς properties - configure πας στο andvanced και ψάξε για μια ρύθμιση που λέγετε speed&duplex βάλτο είτε σε 1gb full duplex η σε auto εγω έτσι έκανα cap δοκίμασε το και πες μας 

1 ώρα πριν, koukis hlias είπε

και εγω 1gbit εχω απλα πολλές φορές τα windows το κάνουν cap στα 100 ,στην δικιά μου περίπτωση το έκανα γιατί μου έλησε ένα πρόβλημα που είχα και μιας και εχω 50αρα δεν υπάρχει καμία διαφορά από την άλλη για να το φτιάξεις πας στo control panel πατάς στο network and sharing πατάς ethernet πατάς properties - configure πας στο andvanced και ψάξε για μια ρύθμιση που λέγετε speed&duplex βάλτο είτε σε 1gb full duplex η σε auto εγω έτσι έκανα cap δοκίμασε το και πες μας 

το ξερω αυτο οταν το βαζω 1gbit δεν εχω Internet Μαλλον προφανος το ρουτερ δεν υποστηριζει πανω απο 100

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

το ξερω αυτο οταν το βαζω 1gbit δεν εχω Internet Μαλλον προφανος το ρουτερ δεν υποστηριζει πανω απο 100

δεν νομιζω να ειναι το ρουτερ μιας και πρεπει να δινουν το ιδιο για το 200αρι ,τι καλωδιο ethernet εχεις και χρησιμοποιεις καποιο splitter η καποιο switch 

Επεξ/σία από koukis hlias

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, koukis hlias είπε

δεν νομιζω να ειναι το ρουτερ μιας και πρεπει να δινουν το ιδιο router τι καλωδιο ethernet εχεις και χρησιμοποιεις καποιο splitter η καποιο switch 

δεν ξερω τι καλωδιο ειναι πρεπει να ειναι cat7 η 8? οταν εννοεις splitter η καποιο switch? αν λες τον adapter spliter που χωριζει τηλεφωνο με router Οχι δεν εχω

Επεξ/σία από panakos_thess

Μόλις τώρα, panakos_thess είπε

δεν ξερω τι καλωδιο ειναι πρεπει να ειναι cat7 η 8? οταν εννοεις splitter η καποιο switch?

πχ κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/313517/TP-LINK-TL-SF1005D-v12.html

Μόλις τώρα, panakos_thess είπε

Το ρουτερ μαλλον δεν υποστηριζει LAN παραπανω απο 100 ισως

μπορει δεν μου ερχεται καποια αλλη εξηγηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...