panakos_thess Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Καλησπερα στο φορουμ προσφατα μιας απο χρονια με 6mbps εβαλαν καμπινες και αναγκαστικα πηγα στην WIND εβαλα 100αρα και ποιανει 98 εκει κοντα χωρις CRC ERRORS κλπ θα ηθελα να ρωτησω, ενω συγχρονιζω 123+ γιατι δεν βαραω 123+???το ρουτερ ειναι αυτο το ZTE 268N Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 54 λεπτά πριν, panakos_thess είπε Καλησπερα στο φορουμ προσφατα μιας απο χρονια με 6mbps εβαλαν καμπινες και αναγκαστικα πηγα στην WIND εβαλα 100αρα και ποιανει 98 εκει κοντα χωρις CRC ERRORS κλπ θα ηθελα να ρωτησω, ενω συγχρονιζω 123+ γιατι δεν βαραω 123+???το ρουτερ ειναι αυτο το ZTE 268N Ευχαριστω τα speedtest δεν ειναι τοσο accurate, γι αυτο. Με ethernet καπου κοντα εκει θα εισαι, αλλα δε θα δειξει ποτε τοσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 με ethernet στο task manager με κολλαει συνεχως στο 99.6mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist1983 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, panakos_thess είπε με ethernet στο task manager με κολλαει συνεχως στο 99.6mbps γιατί πιθανόν η θύρα ethernet στον υπολογιστή σου είναι 100mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, xrist1983 είπε γιατί πιθανόν η θύρα ethernet στον υπολογιστή σου είναι 100mbps 1gbit ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 38 λεπτά πριν, panakos_thess είπε 1gbit ειναι και εγω 1gbit εχω απλα πολλές φορές τα windows το κάνουν cap στα 100 ,στην δικιά μου περίπτωση το έκανα γιατί μου έλησε ένα πρόβλημα που είχα και μιας και εχω 50αρα δεν υπάρχει καμία διαφορά από την άλλη για να το φτιάξεις πας στo control panel πατάς στο network and sharing πατάς ethernet πατάς properties - configure πας στο andvanced και ψάξε για μια ρύθμιση που λέγετε speed&duplex βάλτο είτε σε 1gb full duplex η σε auto εγω έτσι έκανα cap δοκίμασε το και πες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, koukis hlias είπε και εγω 1gbit εχω απλα πολλές φορές τα windows το κάνουν cap στα 100 ,στην δικιά μου περίπτωση το έκανα γιατί μου έλησε ένα πρόβλημα που είχα και μιας και εχω 50αρα δεν υπάρχει καμία διαφορά από την άλλη για να το φτιάξεις πας στo control panel πατάς στο network and sharing πατάς ethernet πατάς properties - configure πας στο andvanced και ψάξε για μια ρύθμιση που λέγετε speed&duplex βάλτο είτε σε 1gb full duplex η σε auto εγω έτσι έκανα cap δοκίμασε το και πες μας το ξερω αυτο οταν το βαζω 1gbit δεν εχω Internet Μαλλον προφανος το ρουτερ δεν υποστηριζει πανω απο 100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, panakos_thess είπε το ξερω αυτο οταν το βαζω 1gbit δεν εχω Internet Μαλλον προφανος το ρουτερ δεν υποστηριζει πανω απο 100 δεν νομιζω να ειναι το ρουτερ μιας και πρεπει να δινουν το ιδιο για το 200αρι ,τι καλωδιο ethernet εχεις και χρησιμοποιεις καποιο splitter η καποιο switch Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από koukis hlias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, koukis hlias είπε δεν νομιζω να ειναι το ρουτερ μιας και πρεπει να δινουν το ιδιο router τι καλωδιο ethernet εχεις και χρησιμοποιεις καποιο splitter η καποιο switch δεν ξερω τι καλωδιο ειναι πρεπει να ειναι cat7 η 8? οταν εννοεις splitter η καποιο switch? αν λες τον adapter spliter που χωριζει τηλεφωνο με router Οχι δεν εχω Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από panakos_thess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, panakos_thess είπε δεν ξερω τι καλωδιο ειναι πρεπει να ειναι cat7 η 8? οταν εννοεις splitter η καποιο switch? πχ κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/313517/TP-LINK-TL-SF1005D-v12.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Α οχι δεν εχω τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, panakos_thess είπε Α οχι δεν εχω τετοιο παραξενο ,δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Το ρουτερ μαλλον δεν υποστηριζει LAN παραπανω απο 100 ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, panakos_thess είπε Το ρουτερ μαλλον δεν υποστηριζει LAN παραπανω απο 100 ισως μπορει δεν μου ερχεται καποια αλλη εξηγηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Χμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα