Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nickmanak είπε

Ειμαι γκαντεμης! Εχω 0.89€ και δεν μπορω να το ενεργοπ. Αναγκαστικα θα βαλω 10ευρη καρτα το Σ/Κ.

Ε δεν το λες και γκαντεμια 😁

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν μου δίνεις (10G για 1 εβδομάδα) * 4 =  +4€ στον ήδη υπάρχον λογαριασμό, ανά μήνα  για πάντα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HamerZ είπε

Γιατί δεν μου δίνεις (10G για 1 εβδομάδα) * 4 =  +4€ στον ήδη υπάρχον λογαριασμό, ανά μήνα  για πάντα;

Γιατί μέχρι πριν λίγους μήνες χρέωναν και οι τρεις 8,5€/1GB.
Ύστερα από την "παρέμβαση" της κυβέρνησης, η κατάσταση "βελτιώθηκε" χρεώνοντας πλέον 10€ τα πακέτα.😄

Το 2014 η Q έτρεχε "προσφορά" 1GB με 1€.
Το 2020, δηλαδή 6 χρόνια μετά(!), αντί αυτό να είναι πλέον η πραγματικότητα και η βάση στα σημερινά πακέτα, ακόμα και αυτό αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός.
Και η αισχροκέρδια δεν περιορίζεται μόνο στα data, αφού η ομιλία/sms εντός Ελλάδας κοστίζει 4 φορές πάνω απ ότι προς Ε.Ε.

Μην περιμένει κανείς να αλλάξει η κατάσταση, αφού πρόσφατα είδαμε πως εξελίχτηκαν τα πράγματα και όπως διαμηνύουν μάλιστα ετοιμάζουν και φοροαπαλλαγές προς τους παρόχους. Δεν βγαίνουν τα παιδιά, κλέφτες να γίνουν;:rolleyes:
Τα καλά της "ελεύθερης αγοράς".
Κατά τ άλλα, μενουμευρωπη και ευτυχώς που γλιτώσαμε από τον κρατικό οτε που δεν διέθετε τεχνογνωσία και θα μας είχε ακόμα στο 2G...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guys, το έβαλα το 10Gb ΠΣΚΔ (από Παρ. 00:01 έως Δευτ. 23:59) αλλά στο cosmote mobile app δε δείχνει τπτ. Δε καταναλώνει τα Gb του κανονικού πακετου (αρα έχει ενεργοποιηθει) αλλά δε φαίνεται και το υπόλοιπο από τα 10Gb....

Επεξ/σία από vgolden
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vgolden είπε

Guys, το έβαλα το 10Gb ΠΣΚΔ (από Παρ. 00:01 έως Δευτ. 23:59) αλλά στο cosmote mobile app δε δείχνει τπτ. Δε καταναλώνει τα Gb του κανονικού πακετου (αρα έχει ενεργοποιηθει) αλλά δε φαίνεται και το υπόλοιπο από τα 10Gb....

Από τις οδηγίες της προσφοράς... "Τα 10gb θα έχουν ισχύ από την παρασκευή στις 18:00 έως και την Δευτέρα 08/06 στις 23:59".

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vgolden είπε

Καλά το sms που σου έστειλαν δεν το διάβασες καθόλου;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Από τις οδηγίες της προσφοράς... "Τα 10gb θα έχουν ισχύ από την παρασκευή στις 18:00 έως και την Δευτέρα 08/06 στις 23:59".

Το δικό μου ξεκινήσει από το πρωί όταν το έβαλα την προσφορά αλλά με διάφορα δεν έχω what's up αλλά εταιρικό καρτοτηλέφωνο

Δημοσ.

Βγήκε και ο τρίτος ζήτουλας η wind να ζητήσει το ευρώ της. 

Και μετά γκρινιάζουν που τους έβγαλε στη σέντρα η εταιρία ερευνών ότι είναι καρτέλ. 

Δημοσ.

Πολύ καλά είναι,όντως κάτι πάει να αλλάξει σιγά σιγά,αν κάνουν και συμβόλαια με 25 ευρώ και να δίνουν ότι και στο εξωτερικό θα χαρούμε επιτέλους...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kormos είπε

Καλά το sms που σου έστειλαν δεν το διάβασες καθόλου;;

Αυτό κατάλαβες. Προφανώς και το διάβασα, προφανως και έχει ενεργοποιηθεί γιατί δε τρώει τα data πο το μηνιαίο πακετο...... άλλο λέω, δεν φαίνεται στο mobile app της cosmote η κατανάλωση των 10Gb.....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vgolden είπε

Αυτό κατάλαβες. Προφανώς και το διάβασα, προφανως και έχει ενεργοποιηθεί γιατί δε τρώει τα data πο το μηνιαίο πακετο...... άλλο λέω, δεν φαίνεται στο mobile app της cosmote η κατανάλωση των 10Gb.....

Άρα το πρόβλημα είναι σε εσένα...

Μια χαρά το βλέπω εγώ στην εφαρμογή :) 

Δες μήπως υπάρχει ενημέρωση της εφαρμογής που έχεις παραβλέψει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...