Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, roooster είπε

Είναι αλήθεια ότι στο συγκεκριμένο προιόν απέτυχε παταγωδώς η Corsair και δεν υπάρχει λόγος να δώσεις ένα κάρο χρήματα για να βάλεις waterblock σε GPU. Η λύση που προτείνεις είναι ότι πιό σοφό (πάρε μια 2080Ti με καλό σύστημα ψύξης) αλλά τι γίνεται αν έχεις ήδη αγοράσει κάρτα και έχει πρόβλημα όπως ο ts.

Τάδε έφη roooster, σωτήριον έτος 2020.

13 ώρες πριν, LfcYNWA είπε

Κοίτα αδερφέ προσωπική εμπειρία χρήσης δεν έχω αλλά είναι σίγουρο ότι η απάντηση και η λύση της Corsair στο συγκεκριμένο πρόβλημα υπερθέρμανσης GPU σίγουρα δεν θα είναι αμελητέα. Αν είχα δώσει ένα χιλιάρικο για την 2080TI το κατοστάρικο για τη σωστή ψύξη μοιάζει με ψίχουλο.

Τάδε έφη LfcYNWA, σωτήριον έτος 2020.

Dr Jekyll και Mr Hyde.

3 λεπτά πριν, roooster είπε

Οι υπόλοιποι καλύτερα να χαλαρώσουν. Δεν είναι τρόπος αυτός ούτε το insomnia πεδίο επίδειξης γνώσεων. Όσο και να βλέπετε review δεν νομίζω εξάλλου να έχει κάνεις προσωπική εμπειρία χρήσης του συγκεκριμένου προιόντος. Μόνο ένας φανατικός fan της Corsair θα αγόραζε το συγκεκριμένο προιόν. 

Πόσα απίδια βάζει ο σάκος;🤩

Καλό θα ήταν να χαλαρώσεις εσύ και όχι εμείς. Δεν χρησιμοποιούμε το insomnia για να κάνουμε επίδειξη γνώσεων (sic).

Απλά, επισημάνθηκε το προφανές, ήτοι ότι το προϊόν που πρότεινες (συγγνώμη, μπερδεύτηκα, ο lfcynwa το πρότεινε) δεν λύνει το πρόβλημα του νηματοθέτη.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μα είπα ακριβώς τι μπορείς να κάνεις πριν καταφύγεις στο waterblock..

Ακριβώς δεν διαφωνούμε. Αν έχεις όμως στα χέρια σου κάρτα με πρόβλημα πως το λύνεις;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, roooster είπε

Ακριβώς δεν διαφωνούμε. Αν έχεις όμως στα χέρια σου κάρτα με πρόβλημα πως το λύνεις;

Ε με αυτούς τους τρόπους που είπα. undervolt, fan curve, airflow, κτλ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Dr Jekyll και Mr Hyde.

Τι εννοείς;

19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ε με αυτούς τους τρόπους που είπα. undervolt, fan curve, airflow, κτλ..

Σωστός. Και δεν υπάρχει λόγος να καταφύγεις σε αυτές τις λύσεις. Αγοράζεις μια καλή υλοποίηση και τέλος. Ότι καλύτερο διάβασα. Πολλές φορές πας να γλιτώσεις χρήματα και αναγκάζεσαι εκ των υστέρων να τα δώσεις πολλαπλάσια και ούτε το πρόβλημα λύνεις... 

23 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Καλό θα ήταν να χαλαρώσεις εσύ και όχι εμείς. Δεν χρησιμοποιούμε το insomnia για να κάνουμε επίδειξη γνώσεων (sic)

Να προσέχεις τι λες. Ποιοί είστε εσείς; Νοιώθεις ότι ανήκεις σε κάποια ομάδα;

Εμένα με ξέρεις κι από χθες; Θα σε παρακαλούσα να σέβεσαι τους συνομιλητές σου όχι μόνο εμένα. 

Επεξ/σία από roooster
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Εφόσον, όπως παραδέχεσαι και ο ίδιος, δεν έχεις προσωπική εμπειρία χρήσης, καλό θα ήταν να μην προτείνεις το συγκεκριμένο προϊόν.

Αυτοαναιρείσαι όταν γράφεις στην ίδια πρόταση ''προσωπική εμπειρία χρήσης δεν έχω αλλά είναι σίγουρο''. Πώς είναι σίγουρο, αφού δεν το έχεις δοκιμάσει; 

Υποστηρίζω τα παραπάνω, διότι το θέμα αφορά συγκεκριμένο πρόβλημα κάρτας γραφικών.

Δεν εκφράζουμε απλά τη γνώμη μας (οπότε θα είχε λογική η άποψή σου) στα πλαίσια μιας γενικής συζήτησης.

Λύση στο πρόβλημα προσπαθούμε να δώσουμε, άρα καλό θα ήταν να προτείνουμε δοκιμασμένα πράγματα, χωρίς να καταφεύγουμε σε ατάκες του στυλ ''μου είπαν, άκουσα, πιστεύω, είμαι σίγουρος αλλά δεν το έχω δοκιμάσει''.

Όπως θα είδες δεν πρότεινα απλώς το συγκεκριμένο GPU Water Block της Corsair.  Μαζί, πακέτο ανέβασα και και αρνητικό review απο το Youtube. Είπα: εγώ αν είχα προβληματική RTX 2080ti και μου ανέβαζε θερμοκρασίες θα το αγόραζα μόνο και μόνο επειδή είμαι fan της συγκεκριμένης εταιρείας. Αγοράζω τα πάντα από αυτούς. Ότι βγάζουν.  Πες το κόλλημα.

Είπα ότι σίγουρα είναι καλό προϊόν επειδή τους εμπιστεύομαι και γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια τα αρνητικά reviews του Youtube όταν αφορά προϊόν εταιρείας που λατρεύω.

8 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Τάδε έφη roooster, σωτήριον έτος 2020.

Τάδε έφη LfcYNWA, σωτήριον έτος 2020.

Dr Jekyll και Mr Hyde.

Καλό θα ήταν να χαλαρώσεις εσύ και όχι εμείς. Δεν χρησιμοποιούμε το insomnia για να κάνουμε επίδειξη γνώσεων (sic).

Απλά, επισημάνθηκε το προφανές, ήτοι ότι το προϊόν που πρότεινες (συγγνώμη, μπερδεύτηκα, ο lfcynwa το πρότεινε) δεν λύνει το πρόβλημα του νηματοθέτη.

Θα σου άρεσε να σου πω ότι εσύ και το φιλαράκι σου ο 2004 είστε o Tyler Durden, ο Jack, ο Cornelius, ο Rupert και ο Travis απο το Fight Club; Πιστεύω την έχεις δει την ταινία.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με την Aorus αλλά είναι η super. 

Στην αρχή η κάρτα είναι με φυσιολογικές θερμοκρασίες αλλά τους τελευταίους 2 μήνες βαρουσε 75αρα ( από εκει που δούλευε 69) 

Έχω φτιάξει δικό μου προφιλ με το msi arterbern και δίνω +10% με την θερμοκρασία. 

Τώρα έχω 70 βαθμούς με 80% ανεμηστηρα. 

Αν βάλω και το πλαινο τζαμί πάει 75 βαθμούς με αυτό το profile 

Άμα ρίξω το power limit στο 80% τότε έχω 5 με 7 βαθμούς κάτω !! 

Επεξ/σία από Twoface
Επισκέπτης
Δημοσ.

75 βαθμοί δεν είναι πρόβλημα πάντως..

Δημοσ.

Το νέο Phanteks Pro 2 έχει ένα layout που ψύχει πολύ καλά τη GPU, έχει και παντού θέσεις για ανεμιστήρες και είναι και σχετικά φτηνό. Αν κάποιος έχει κάποιο από τα δημοφιλή NZXT/Phanteks και πάρει το Pro 2 και μερικούς Noctua να δοκιμάσει συνδυασμούς θα πετύχει σίγουρα αισθητά καλύτερες θερμοκρασίες και το παλιό κουτί μπορεί να το πουλήσει μεταχειρισμένο ώστε να μην τον πονέσει πολύ η τσέπη του.

Όλα αυτά φυσικά αφού πρώτα κάνει τα υπόλοιπα που έγραψε ο @yiannis1991

• Like 3
Δημοσ.

Σε περιπτωση που δεν προαναφερθηκε κανενας σε αυτην την πιθανοτητα, κοιταξτε μην τυχων η θερμοπαστα στην καρτα εχει σκληρυνει. Στην παλια μου 1060 της ξεβιδωσα την ψυκτρα και η παστα ηταν μια φαση πυλος/σκονη. Ισως να χρειαζεται αλλαγη γιατι αν εχει αλλιωθει σε τετοιο βαθμο θα εχει μεγαλο θεμα θερμοκρασιας.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ πάντως gaming OC ,και αυτές τις μέρες που έχω το GTA5 μέχρι 50 - 55 βλέπω με max 50% fans . Αν βάλω frame limit 90fps σταθερά , η θερμοκρασία παίζει και κάτω από 50. 

Στο sottr με frame limit 100fps κυμαίνεται μεταξύ 50-60c. 

Με τις ζεστές πήραν απλά ένα 10% πάνω τα fans. 

Στοκ η κάρτα ούτε UV ούτε τίποτα , κάθε 2η Κυριακή όμως καθάρισμα το pc ούτε ίχνος σκόνης δεν αφήνω μέσα 

Επεξ/σία από dem

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...