Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/6/2020 στις 1:53 ΠΜ, Lfc είπε

Εδώ και καθάρισες

Να μην επαναλαμβάνομαι. Όλα τα άλλα που μπορείς να κάνεις είναι ημίμετρα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LfcYNWA είπε

Να μην επαναλαμβάνομαι. Όλα τα άλλα που μπορείς να κάνεις είναι ημίμετρα.

Ξέρεις τι είναι αυτό η το βαλές έτσι στην τυχη? Να παρω ένα τέτοιο να το κουμπώσω στη gpu μου και θα δω καλύτερες θερμοκρασίες? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Ξέρεις τι είναι αυτό η το βαλές έτσι στην τυχη? Να παρω ένα τέτοιο να το κουμπώσω στη gpu μου και θα δω καλύτερες θερμοκρασίες? 

Κοίτα αδερφέ προσωπική εμπειρία χρήσης δεν έχω αλλά είναι σίγουρο ότι η απάντηση και η λύση της Corsair στο συγκεκριμένο πρόβλημα υπερθέρμανσης GPU σίγουρα δεν θα είναι αμελητέα. Αν είχα δώσει ένα χιλιάρικο για την 2080TI το κατοστάρικο για τη σωστή ψύξη μοιάζει με ψίχουλο.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LfcYNWA είπε

Κοίτα αδερφέ προσωπική εμπειρία χρήσης δεν έχω αλλά είναι σίγουρο ότι η απάντηση και η λύση της Corsair στο συγκεκριμένο πρόβλημα υπερθέρμανσης GPU σίγουρα δεν θα είναι αμελητέα. Αν είχα δώσει ένα χιλιάρικο για την 2080TI το κατοστάρικο για τη σωστή ψύξη μοιάζει με ψίχουλο.

Το μπλοκ μόνο του δεν κάνει και πολύ δουλειά.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LfcYNWA είπε

Άμα στο αγοράσω εγώ το μπλοκ θα το βάλεις στη κάρτα σου να μου πεις αποτελέσματα? 

2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Φαντάσου κανέναν να το αγοράσει και να περιμένει να δει καλύτερες θερμοκρασίες 😋

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Υπάρχουν και αρνητικες κρητικές βέβαια όπως με όλα τα καλά πράγματα

1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Άμα στο αγοράσω εγώ το μπλοκ θα το βάλεις στη κάρτα σου να μου πεις αποτελέσματα? 

Δεν θα χρειαζόταν το δώρο κομήτη ευχαριστώ. Αν είχα 2080ΤΙ θα το είχα αγοράσει για πλάκα. Μόνο για να βλέπω τα πανιά.

Τώρα τι λένε κάτι καμμένοι τύποι σαν τον παραπάνω στο καμμένο review με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που βλέπεις είναι gpu block. Από μόνο του δεν κάνει τίποτα. Θες αντλία, ψυγείο, ανεμιστηρες, σωλήνες και ένα σωρό άλλα πράματα για να δουλέψει. Δεν κάνει 100 ευρώ, κάνει 500...

• Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, CometRyzen said:

Αυτό που βλέπεις είναι gpu block. Από μόνο του δεν κάνει τίποτα. Θες αντλία, ψυγείο, ανεμιστηρες, σωλήνες και ένα σωρό άλλα πράματα για να δουλέψει. Δεν κάνει 100 ευρώ, κάνει 500...

Εννοείται ρε κομήτη. Σιγά μη θες και ένα εκατομμύριο. 🤑

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LfcYNWA είπε

απλά άμα βάλεις WB μην βάλεις corsair

Επεξ/σία από Nemo1776
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, LfcYNWA είπε

Εφόσον, όπως παραδέχεσαι και ο ίδιος, δεν έχεις προσωπική εμπειρία χρήσης, καλό θα ήταν να μην προτείνεις το συγκεκριμένο προϊόν.

Αυτοαναιρείσαι όταν γράφεις στην ίδια πρόταση ''προσωπική εμπειρία χρήσης δεν έχω αλλά είναι σίγουρο''. Πώς είναι σίγουρο, αφού δεν το έχεις δοκιμάσει; 

Υποστηρίζω τα παραπάνω, διότι το θέμα αφορά συγκεκριμένο πρόβλημα κάρτας γραφικών.

Δεν εκφράζουμε απλά τη γνώμη μας (οπότε θα είχε λογική η άποψή σου) στα πλαίσια μιας γενικής συζήτησης.

Λύση στο πρόβλημα προσπαθούμε να δώσουμε, άρα καλό θα ήταν να προτείνουμε δοκιμασμένα πράγματα, χωρίς να καταφεύγουμε σε ατάκες του στυλ ''μου είπαν, άκουσα, πιστεύω, είμαι σίγουρος αλλά δεν το έχω δοκιμάσει''.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, LfcYNWA είπε

Αν είχα 2080ΤΙ θα το είχα αγοράσει για πλάκα. Μόνο για να βλέπω τα πανιά.

Mόνο τα πανιά θα έβλεπες γιατί το υπόλοιπο PC θα είχε καεί από τη διαρροή του νερού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Mόνο τα πανιά θα έβλεπες γιατί το υπόλοιπο PC θα είχε καεί από τη διαρροή του νερού.

Tουλάχιστον θα επιπλέει, φαίνονται γερά τα πανιά 😛 

Επεξ/σία από CometRyzen
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά είναι σάπιο μπλοκ αυτό με διαρροές κτλ. Δεύτερον καλύτερα EKWB. Τρίτον με τα λεφτά που θα δώσεις για ψυγείο, αντλία, ανεμιστήρια, fittings κτλ, παίρνεις μια 2080Ti αντί της 2080, Σιγά μην βάζουμε waterblock επειδή η GPU ανεβάζει θερμοκρασίες. Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα πριν από αυτό. Πιο επιθετικό fan curve, καλύτερο airflow στο κουτί, χαμηλότερη ambient τώρα το καλοκαίρι με A/C, undervolt και τέλος αλλαγή πάστας αν θες να την ανοίξεις..

12 ώρες πριν, LfcYNWA είπε

Αν είχα δώσει ένα χιλιάρικο για την 2080TI το κατοστάρικο για τη σωστή ψύξη μοιάζει με ψίχουλο.

Ποιο κατοστάρικο; Έχεις ιδέα πόσο κάνουν τα υπόλοιπα που χρειάζεται; Ψυγείο, αντλία, κτλ;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Αρχικά είναι σάπιο μπλοκ αυτό με διαρροές κτλ. Δεύτερον καλύτερα EKWB. Τρίτον με τα λεφτά που θα δώσεις για ψυγείο, αντλία, ανεμιστήρια, fittings κτλ, παίρνεις μια 2080Ti αντί της 2080, Σιγά μην βάζουμε waterblock επειδή η GPU ανεβάζει θερμοκρασίες. Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα πριν από αυτό. Πιο επιθετικό fan curve, καλύτερο airflow στο κουτί, χαμηλότερη ambient τώρα το καλοκαίρι με A/C, undervolt και τέλος αλλαγή πάστας αν θες να την ανοίξεις..

Ποιο κατοστάρικο; Έχεις ιδέα πόσο κάνουν τα υπόλοιπα που χρειάζεται; Ψυγείο, αντλία, κτλ;

Είναι αλήθεια ότι στο συγκεκριμένο προιόν απέτυχε παταγωδώς η Corsair και δεν υπάρχει λόγος να δώσεις ένα κάρο χρήματα για να βάλεις waterblock σε GPU. Η λύση που προτείνεις είναι ότι πιό σοφό (πάρε μια 2080Ti με καλό σύστημα ψύξης) αλλά τι γίνεται αν έχεις ήδη αγοράσει κάρτα και έχει πρόβλημα όπως ο ts. 

Οι υπόλοιποι καλύτερα να χαλαρώσουν. Δεν είναι τρόπος αυτός ούτε το insomnia πεδίο επίδειξης γνώσεων. Όσο και να βλέπετε review δεν νομίζω εξάλλου να έχει κάνεις προσωπική εμπειρία χρήσης του συγκεκριμένου προιόντος. Μόνο ένας φανατικός fan της Corsair θα αγόραζε το συγκεκριμένο προιόν. 

Πόσα απίδια βάζει ο σάκος;🤩

2 ώρες πριν, CometRyzen είπε

Tουλάχιστον θα επιπλέει, φαίνονται γερά τα πανιά 😛 

2 ώρες πριν, malakudi είπε

5 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Εφόσον, όπως παραδέχεσαι και ο ίδιος, δεν έχεις προσωπική εμπειρία χρήσης, καλό θα ήταν να μην προτείνεις το συγκεκριμένο προϊόν.

Αυτοαναιρείσαι όταν γράφεις στην ίδια πρόταση ''προσωπική εμπειρία χρήσης δεν έχω αλλά είναι σίγουρο''. Πώς είναι σίγουρο, αφού δεν το έχεις δοκιμάσει; 

Υποστηρίζω τα παραπάνω, διότι το θέμα αφορά συγκεκριμένο πρόβλημα κάρτας γραφικών.

Δεν εκφράζουμε απλά τη γνώμη μας (οπότε θα είχε λογική η άποψή σου) στα πλαίσια μιας γενικής συζήτησης.

Λύση στο πρόβλημα προσπαθούμε να δώσουμε, άρα καλό θα ήταν να προτείνουμε δοκιμασμένα πράγματα, χωρίς να καταφεύγουμε σε ατάκες του στυλ ''μου είπαν, άκουσα, πιστεύω, είμαι σίγουρος αλλά δεν το έχω δοκιμάσει''.

7 ώρες πριν, Nemo1776 είπε

απλά άμα βάλεις WB μην βάλεις corsair

13 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Δεν είναι αυτός τρόπος να μάθει κανείς η να επιτευχθεί λύση σε ένα πρόβλημα. 

Ο τελευταίος μάλιστα έχει χιούμορ. Άκου το μπλοκ μόνο του να κάνει δουλειά. 

Μπρίκια κολλάνε 😅

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, roooster είπε

Είναι αλήθεια ότι στο συγκεκριμένο προιόν απέτυχε παταγωδώς η Corsair και δεν υπάρχει λόγος να δώσεις ένα κάρο χρήματα για να βάλεις waterblock σε GPU. Η λύση που προτείνεις είναι ότι πιό σοφό (πάρε μια 2080Ti με καλό σύστημα ψύξης) αλλά τι γίνεται αν έχεις ήδη αγοράσει κάρτα και έχει πρόβλημα όπως ο ts.

Μα είπα ακριβώς τι μπορείς να κάνεις πριν καταφύγεις στο waterblock..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...