Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , Έχω τη συγκεκριμένη κάρτα από το Φεβρουάριο του 2019, μέχρι τώρα Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες  τις τελευταίες μέρες η καρτα χτυπάει 82 βαθμούς σε 1080p ανάλυση ....

Και το χειρότερο είναι ότι όταν πιάνει 80 βαθμούς  τα φαν φτάνουν στις 4.000 στροφές ,προσπάθησα να κατεβάσω τις στροφές μέσω προγραμμάτων τις Aorus αλλά μάταια δεν γίνεται τίποτα ,

ένας φίλος μου πάλι Με rtx 2080 της MSI με 2κ ανάλυση  και όλα ούλτρα φτάνει μέχρι τους 70 το πολύ ... μιλάω για θερμοκρασίες σε gaming , στα Battlefield v KAI Call of duty Modern warfare ....

έχω ψάξει τα πάντα  χθες έψαξα στο Google να δω αν έχει κάνεις άλλος αυτό το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη κάρτα ,και το είχαν αρκετοί ...και αυτό που τους πρότειναν είναι να γυρίσουν την κάρτα στην αντιπροσωπεία για έλεγχο 

Θα στείλω σε βίντεο τι κάνει ακριβώς η κάρτα https://www.youtube.com/watch?v=G1lyX57AU9c

το βίντεο δεν είναι δικό μου αλλά Ακριβώς αυτό κάνει ...

οπότε έχω καταλήξει Να την στείλω και εγώ πίσω στην αντιπροσωπεία... Το θέμα είναι ότι όταν την πήρα την κάρτα εμένα Ελλάδα οπότε την είχα πάρει από ελληνικό κατάστημα τώρα έχω μετακομίσει μόνιμα Κύπρο ....θα ήθελα να ρωτήσω Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει αντιπροσωπεία Gigabyte στην Κύπρο ή έστω στην Ελλάδα και τι διαδικασία υπάρχει .... ;

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γνωριζω για Κυπρο, αλλα δεν βλεπω λογο να μην μπορεις να την στειλεις πισω στο καταστημα για χρηση εγγυησης. Ισως σου πουν να πληρωσεις εσυ μεταφορικα λογω αποστασης.

Δημοσ.

παίζει ρόλο και σε τι κουτί την έχεις. Εγώ για παράδειγμα έχω την rtx 2070 armor και η κάρτα το καλοκαίρι σε 2κ φτάνει και 85 βαθμούς αλλά το case είναι το h200i itx δεν έχει η κάρτα χώρο για να διώξει τον ζεστό αέρα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georpapas είπε

παίζει ρόλο και σε τι κουτί την έχεις. Εγώ για παράδειγμα έχω την rtx 2070 armor και η κάρτα το καλοκαίρι σε 2κ φτάνει και 85 βαθμούς αλλά το case είναι το h200i itx δεν έχει η κάρτα χώρο για να διώξει τον ζεστό αέρα. 

δεν ειναι αυτο φιλε , την δοκιμασα και σε αλλο κουτι ... επισης ειχα βγαλει και το καπακι το μπροστα του κουτιου που χω , τα ιδια .... ειναι ελλατοματικη υλοπιηση ..... το χουν και αλλοι πολλοι... οταν  σου φτανει 85 τρελενοντε τα φαν οπως στο βιντεο δηλαδη εσενα ?

Δημοσ.

εμένα φτάνει 85 αλλα οκ με 40 βαθμους εξω και χωρις aircondition και σε τοσο μικρο κουτι λογικο...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε undervolt. Και ένα καθάρισμα με αέρα αν έχεις καιρό να κάνεις καλό θα ήταν..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Θα πέσει η θερμοκρασία και θα ξεκινήσουν οι μπλε οθόνες.

Blue screen από undervolt στην GPU; Ούτε καν. Απλά θα κρασαρει ο driver και αν συμβεί αυτό ανεβάζεις λίγο την τάση. Τουλάχιστον στις NVIDIA έτσι γίνεται, δεν βγάζει μπλε οθόνες..

Δημοσ.

Ο ανθρωπος πήρε 2080 για να την σκίσει και οχι να την κάνει Undervolt...Αν έχει θέμα πίσω για αλλαγήἔπισκευή κτλ.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Blue screen από undervolt στην GPU; Ούτε καν. Απλά θα κρασαρει ο driver και αν συμβεί αυτό ανεβάζεις λίγο την τάση. Τουλάχιστον στις NVIDIA έτσι γίνεται, δεν βγάζει μπλε οθόνες..

Τι μπλε οθόνες, τι θα τα "παίξει" ο driver εδώ θέλουμε να διορθώσουμε ένα πρόβλημα όχι να δημιουργήσουμε άλλο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΑΜΑ κρασάρει ο driver ανεβάζεις λίγο την τάση. Έτσι γίνεται το undervolt. Βρίσκεις σε ποια τάση δεν είναι σταθερό και ανεβάζεις 2 βήματα από εκεί..

25 λεπτά πριν, Invader είπε

Ο ανθρωπος πήρε 2080 για να την σκίσει και οχι να την κάνει Undervolt...Αν έχει θέμα πίσω για αλλαγήἔπισκευή κτλ.

Εγώ που έκανα uv κρατάει λίγο καλύτερα ρολόγια λόγω χαμηλότερης θερμοκρασίας..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

ΑΜΑ κρασάρει ο driver ανεβάζεις λίγο την τάση. Έτσι γίνεται το undervolt. Βρίσκεις σε ποια τάση δεν είναι σταθερό και ανεβάζεις 2 βήματα από εκεί..

Εγώ που έκανα uv κρατάει λίγο καλύτερα ρολόγια λόγω χαμηλότερης θερμοκρασίας..

Δε σημαίνει ότι είναι και η ενδεδειγμένη λύση ούτε και η σωστή συμπεριφορά της κάρτας.Λεφτά έδωσε και θέλει να τα χαρεί και προφανώς οχι για excel/word

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Invader είπε

Δε σημαίνει ότι είναι και η ενδεδειγμένη λύση ούτε και η σωστή συμπεριφορά της κάρτας.Λεφτά έδωσε και θέλει να τα χαρεί και προφανώς οχι για excel/word

Τι excel/word? Μια χαρά ασφαλές πράγμα είναι το undervolt. Οι κάρτες από το εργοστάσιο πάντα έρχονται με παραπάνω τάση απ'όσο χρειάζεται για να καλύψουν και την περίπτωση των κακών bins. Μπορείς να είσαι σταθερός και με χαμηλότερη τάση στα stock ρολόγια..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Τι excel/word? Μια χαρά ασφαλές πράγμα είναι το undervolt. Οι κάρτες από το εργοστάσιο πάντα έρχονται με παραπάνω τάση απ'όσο χρειάζεται για να καλύψουν και την περίπτωση των κακών bins. Μπορείς να είσαι σταθερός και με χαμηλότερη τάση στα stock ρολόγια..

Πολύ πιθανό να κάνω λάθος τότε.Αυτές οι παλιοεταιρίες βγάζουν κάρτες που για να δουλέψουν καλύτερα θα πρέπει να τις βγάλεις εκτός εργοστασιακών προδιαγραφών για να δουλέψουν καλύτερα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Invader είπε

Πολύ πιθανό να κάνω λάθος τότε.Αυτές οι παλιοεταιρίες βγάζουν κάρτες που για να δουλέψουν καλύτερα θα πρέπει να τις βγάλεις εκτός εργοστασιακών προδιαγραφών για να δουλέψουν καλύτερα.

Δεν είναι έτσι. Εξήγησα γιατί. Για να καλύψουν και τα κακά τσιπάκια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...