paokfever Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Καλημέρα σας, έχοντας μιλήσει ήδη με διάφορους κτηνιάτρους και ιδιοκτήτες σκύλων, θα ήθελα να δημιουργήσω και ένα θέμα εδώ στο Ινσόμνια. Το σκυλάκι μου διαγνώστηκε με λέμφωμα, συγκεκριμένα στο σπλήνα και στο ήπαρ και έχει 10 με 14 μήνες ζωής. Έχουν γίνει όλες οι αρχικές εξετάσεις/διαγνώσεις και είμαι στην θέση όπου πρέπει να αποφασίσω ποια 'θεραπευτική' οδό θα ακολουθήσω. Είναι αλήθεια ότι γενικώς συστήνεται η χημειοθεραπεία και μοιάζει μονόδρομος ώστε να παραταθεί στο μέγιστο δυνατό η διάρκεια ζωής του ζωντανού, όμως το κόστος είναι υπέρογκο. Αν υποθέσω ότι το σκυλί θα ζήσει ένα χρόνο, μιλάμε για ένα ποσό κοντά στις τέσσερις χιλιάδες ευρώ και δεν μπορώ να το υποστηρίξω με τίποτα. Μετά από διάφορες γνώμες που άκουσα, υπάρχει και μία που κυκλοφορεί σχετικά με μία βοτανολογική 'θεραπεία' που έχει βάση το CBD. Καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται για αντικατάσταση της χημειοθεραπείας, απλά αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος φίλος στο φόρουμ που αντιμετώπισε ανάλογη περίπτωση με την δικιά μου και αν θέλει να μοιραστεί την άποψή του, είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Αυτο που το cbd θεραπεύει τα πάντα............ Δεν ξέρω τι να σου πω,σκεψου και το ίδιο πόσο πονάει . Πόσο είναι τώρα το σκυλάκι;
Dinos1973 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δυστυχώς η μαζική αναπαραγωγή ζώων συντροφιάς εχει σαν αποτέλεσμα νεοπλασίες..... είναι πολύ σύνηθες.....δυστυχώς θα πρότεινα την ευθανασία για να γλυτώσει και το ζωντανο την ταλαιπωρία....
paokfever Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Αυτο που το cbd θεραπεύει τα πάντα............ Δεν ξέρω τι να σου πω,σκεψου και το ίδιο πόσο πονάει . Πόσο είναι τώρα το σκυλάκι; Σαφώς και καταλαβαίνω πως δεν μιλάμε για θεραπεία απλώς αναζητώ εναλλακτικές μεθόδους ώστε αν υπάρχει κάτι που θα μου επιτρέψει να το υποστηρίξω οικονομικως και ταυτόχρονα θα προσφέρει στο σκυλί μία αξιοπρεπή πορεία μέχρι να καταλήξει, τότε να εξετάσω το ενδεχομνεο αυτό. Το σκυλάκι είναι 7 χρονών και κάτι, το βρήκαμε κουτάβι δεν ξέρουμε ακριβώς μήνα γέννησης. Και προς το παρόν δεν έχει δείξει σημάδια μεγάλης δυσφορίας/πόνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα