johnbond Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Είχα και γω game gear.. η μόνη χρήση που του έκανα ηταν να βλέπω τηλεόραση με το tv tuner που κυκλοφορούσε ως ,extra. Μεγάλη χλιδή για την εποχή του η φορητή τηλεόραση. Τα παιχνίδια του ήταν εντελώς αδιάφορα. Τουλάχιστον όσα δοκίμασα.
bringmevictims Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δηλαδης ναουμε η gameboy θέλει να βγάλει το pocket με την ίδια σκέψη , πως θα είναι ;!;!;!;!;!
czarjuly Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Με τετοια τερτιπια προσπαθουν να αναβιωσουν το ονομα της sega;...απλα τραγικοι...
kgian Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Εγώ έχω αυτό http://retroflag.com/GPi-CASE.html και είναι πολύ εύκολο στην συναρμολόγηση και ποιοτικότατο.
GeoPap89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δουλειά δεν είχε ο διάολος "εφτιαχνε" τα παιδιά του...
toolate Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (Πρέπει να βρίσω την sega για να δείξω ότι είμαι έξυπνος και έχω άποψη) Οοουυυ τι βλακείες είναι αυτές εγώ με 5 ευρώ παίρνω από το AliExpress handheld με ένα δισεκατομμύριο παιχνίδια. Τι με πέρασε η sega πρόβατο.. εγώ είμαι πονηρός δεν με αρμέγουν με τίποτα...οοουυυ χτυπάνε στη νοσταλγία,ουυου άρμεγμα, πρόβατα.....
matias79gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, Misokatsu64 είπε Αν και Sega fan εχω να πω το εξης. Το GG micro ειναι οτι πιο αισχρο εχουν κυκλοφορησει. Δεν μπορει ρε μαλ**** να βγαζετε το MD mini με 40 παιχνιδια και μετα να ερχεστε με αυτη την μαλακια και μαλιστα μονο το καθενα να εχει 4 παιχνιδια! Γα*** σε τους συλλεκτες αυτοι ειναι το μεγαλυτερο καρκινωμα και εξαιτιας τους ειδαμε αγαπημενα παιχνιδια να πηγαινουν στα υψη. Τελος βγαλε ενα μηχανημα που να υποστηριζει ολες τις κονσολες που εχεις βγαλει μεχρι τωρα (στυλ Polymega) και θα το πληρωσω και 500 ευρω. wii φίλε...έχει να βάλεις ότι emulator θέλεις. nes..snes..game boy/color, master system, mega drive και νομίζω και game gear. Και χρήματα να έχεις να αγοράσεις αυτά που βγάζουν πώς πραγματικά θα παίξεις μ' αυτές τις μλ***ς…
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 19 ώρες πριν, nfsmw_gr είπε Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special, ενδιαφέρον.. Δεν περιμενα να shipαραν megami tensei. megami η Sega, megaman η Nintendo, εξαιρετικά ονόματα για την Ελληνική αγορά 🤣
Dr_Slump Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πως οι Ιάπωνες έχουν μανία με τις μινιατούρες. Η συγκεκριμένη κυκλοφορία προορίζεται καθαρά για βιτρίνες με συλλεκτικά μικρά αντικείμενα και απλά έχει το bonus ότι λειτουργεί. Δεν είναι φτιαγμένο για gameplay. 1
rhtoras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 H Sega δεν έβαλε μυαλό. Λίγο πιο μεγάλο με καμία 10αριαclassics και υποδοχές για χακαρισμα. Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο.
seventh_son Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Έπρεπε να φτιαξουν ένα για κάθε game. Θα έλεγες ποιο από τα 150 Game Gear Micro να παίξω σήμερα ;
zizou79 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Ποιος προσλαμβανει τους σχεδιαστάς στη σεγκα, να του κανω μια χειραψια χωρις κορωνοιο. Γιατι μαλλον η κατασταση αυτη, εχει επιρεασει το εγκεφαλικο τους συστημα🙄
JimGor Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Εν έτη 2020, βλέπεις τις οθονες smartphones να μεγαλώνουν και τις οθόνες consoles να μικραίνουν 🤪 Τουλάχιστον έχει ξυπνητήρι ?😆
TheKingOfRavens Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Ωραια ιδεα ειδικα για εμας καποιας τους νοσταλγους ηλικιας... αλλα ρε φιλε να χρειαζομαι 250$, καπου στα 220 ευρω να τα παρω ολα κ να εχει κ τοσο μικρο μεγεθος? αν ειχε τουλαχιστον το μεγεθος του game boy classic κατι γινοταν.... αν τα θελει καποιος καλοφαγωτα.... αλλα με τα λεφτα που εχουν θα προτιμησω να τα κρατησω για το ps5
rus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, TheKingOfRavens είπε Ωραια ιδεα ειδικα για εμας καποιας τους νοσταλγους ηλικιας... αλλα ρε φιλε να χρειαζομαι 250$, καπου στα 220 ευρω να τα παρω ολα κ να εχει κ τοσο μικρο μεγεθος? Tα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα