RALLYART Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Φοβερή ιδέα. πραγματικά τρέμουν εκεί στην Nintendo και Sony 🤣
masteripper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Για $59 παίρνετε το Advance (ίσως υπάρχει λίγο πρόβλημα με διαθεσιμότητα) 2
vste Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, masteripper είπε Για $59 παίρνετε το Advance (ίσως υπάρχει λίγο πρόβλημα με διαθεσιμότητα) Δυστυχως προς το παρων αν δεν κανω λαθος η λιστα αναμονης ειναι μεγαλη. Το ζαχαρωνω παντως.. Ειμαι μεταξυ του Odroid και του Retroid Pocket αυτη την στιγμη. 1
Hugo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Malthador είπε Για μένα αυτός που το σκέφτηκε πρέπει να πάρει προαγωγή. Θέλει ταλέντο και μόνο να συλλάβεις τόσο σάπια ιδέα, είναι θεσπέσιο. Νομίζω ήταν πρώην εργαζόμενος της ΕΑ! 😄
Γιώργος Κάππα Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Πολύ hate για μια πανέξυπνη (μαρκετινίστικα) ιδέα. Θα το έπαιρνα άνετα για συλλεκτικούς σκοπούς, για οτιδήποτε άλλο παίζω στο Game Boy 3b+: 2
xcoder Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, masteripper είπε Με $32 παίρνεις αυτό και παυεις να ασχολείσαι με "εξυπνάδες" Εντυπωσιακό!! ... αλλά στην αγορά βγάζει κι άλλα τόσα το κόστος αποστολής... σύνολο $65
Noreak Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, vste είπε Δυστυχως προς το παρων αν δεν κανω λαθος η λιστα αναμονης ειναι μεγαλη. Το ζαχαρωνω παντως.. Ειμαι μεταξυ του Odroid και του Retroid Pocket αυτη την στιγμη. 22 λεπτά πριν, masteripper είπε Για $59 παίρνετε το Advance (ίσως υπάρχει λίγο πρόβλημα με διαθεσιμότητα) Με σωσατε και με καταστρεψατε τωρα... με σωσατε γιατι βρηκα τι δωρο θα παρω σε φιλο που χει γενεθλια και με καταστρεψατε γιατι θελω και για μενα Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από Noreak
sotirisl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 εμένα η Sega μου κατέστρεψε τις μνήμες του υπολογιστή μου...
vabill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1". Αυτό θα πει Quantum Dot. Μονο ο AntMan μπορεί να δει.
bahamut_zero Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Darky είπε "καταστρέφει τις μνήμες" Ε καλα ενταξει, υπερβολες. Οχι πως το προιον δεν ειναι χαζομαρα, αλλα φαινεται πως ειναι περισσοτερο σαν κατι συλλεκτικο. Απλα νομιζω το παρακανανε με την τιμη, στα 20-30$ θα ειχε φαση, τωρα στα 50 ειναι meh και για λιγους. Εχεις δικιο. εν τω μεταξυ οτι τι; Ο αρθρογραφος ειχε game Gear? Αν ναι να μας πει για τις μνημες που του αφησαν οι σαπιοι τιτλοι, οι σαπια οθονη ή η σαπια διαχειριση μπαταριας του GG. Αγαπαω sega αλλα ποτε δεν ειδε την nintendo στα ματια στα φορητα. Και οπως το παει ουτε τωρα θα την δει
vaggelis dogas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το θεμα ειναι οτι οταν μια 64αρα micro sd κοστιζει κοντα στo 10ρικο για τον καταναλωτη(και οταν αγοραζεις σε χονδρικη bulk ειναι προφανως πιο κατω) υποθετικα χωραει ολοι την βιβλιοθηκη του game gear ειναι λιγακι δυσκολο να πεισεις τον αλλο οτι λογο χωρου δεν μπορεσες να ενσωματωσεις περισσοτερα παιχνιδια.Ξεκαθα ειναι cash grab πατωντας στην επιτυχια των αλλων retro mini consoles αλλα τουλαχιστον κανε μια προσπαθεια να ειναι και λιγο decent Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από vaggelis dogas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα