Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επρεπε να βαλουν για καθε χρωμα ενα μονο παιχνιδι....Απορω πως καταφεραν να χωρεσουν 4 ολοκληρα παιχνιδια εν ετη 2020 σε  ενα μονο χρωμα.... ... ...βρε τους κερατουκληδες

Επεξ/σία από katerinapn85
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

Και μετα βριζουμε την Αpple. Ολες οι εταιρειες οταν τους δοθει η ευκαιρια τα ιδια θα κανουν.

Εφόσον υπάρχουν κορόιδα που πάνε και αγοράζουν αυτά τα πράγματα, τότε καλά κάνουν οι εταιρείες. Και δεν μιλάω για την Apple, γιατί τουλάχιστον αυτή πουλάει χρήσιμα προϊόντα, άσχετα αν κάποια είναι overpriced.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μόνη ανάμνηση που έχω είναι αυτή του 6μπαταρίες ανά 4ωρο. 

Επεξ/σία από Chocobo
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vste είπε

Κλαίν. .Εχω εδω και κανα 2ρι χρονια το Pocket Sprite που υποστηριζει Master System, Game Gear, GBoy/Color και NES και βγαζω τα ματακιαμ.. Δυστυχως μιας και το εχω σαν μπρελοκ το προστατευτικο τζαμακι εσπασε καποια στιγμη που πεσανε κατω τα κλειδια αλλα κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα.

Και πανω κατω στοιχιζει το ιδιο με το επετειακο της Sega. Καλη η νοσταλγια αλλα ας μην αισχροκερδουμε SEGA.. Eδω το GG Shinobi II

102960420_724424141663388_7796129631022612480_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=b96e70&_nc_eui2=AeHADv2OeSjQbAfFC-34mMC8tNi1DvoweNC02LUO-jB40Jreg4lu1wID5WFgWvXv3hkUGt6ATIHW97xs0xB_gf18&_nc_oc=AQndi4MpCP4Wffo-bteM1VM62Tig4S8A_yxg1Uiwk4K9Z3xoDBP4oBxZ4pjYi4tivsU&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=87e169a5142e522dae6e18b33240daf1&oe=5EFF34BC

Τί ωραίο είναι αυτό ρε συ;

Υπάρχει πουθενά να το παραγγείλουμε από εδώ ή μόνο από εξωτερικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, stafaf είπε

Τί ωραίο είναι αυτό ρε συ;

Υπάρχει πουθενά να το παραγγείλουμε από εδώ ή μόνο από εξωτερικό;

Μονο απο εξωτερικο.. https://pocketsprite.com/

Αν αγορασεις και μενεις Αττικη στειλε ΡΜ plz να παραγγειλω και εγω παρεα μαζι σου ανταλλακτικη θηκη/screen protector και να μοιραστουμε τα μεταφορικα. Δες και το video που προσθεσα..

EDIT: Ειδα οτι εισαι απο Λαρισα οποτε δυσκολο, αλλα αν ψηνεται κανενας απο Αθηνα να παρει ας ριξει κανενα μηνυμα.. Thanks!

Επεξ/σία από vste
  • Like 1
Δημοσ.

250$ και για τα 4, μαζί με μεγεθυντικό φακό.. μάλιστα.

Τύφλα να 'χει η Sony και η Microsoft μπροστά στη SEGA.

Δημοσ.

Πω πω τι τέλεια που είναι!!!!!!! Από τα 4 θα επιλέξω το λευκό τις τσέπης του παντελονιού μου για να χωρέσω τα 50 ευρώ που θα κρατήσω!!!!!! 

Δημοσ.

Συγκινητικό το ότι κανένας δεν σχολίασε τον τουλάχιστον ΑΚΥΡΟ κλικμπέιτ τίτλο "Η Sega μας καταστρέφει τις μνήμες με το Game Gear Micro". 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Misokatsu64 είπε

4ωρο χωρις ηχο ;)

Θα σας πω την αναμνηση της επικης τουαλέτας.. Μιας και η διαρκεια με μπαταρια δεν παλευοταν ειχα παντα την Game Gear συνδεδεμενη με μετασχηματιστη. Καποια στιγμη, χωρις να εχω μπαταριες μεσα, μπαινω στην τουαλετα και την παιρνω μαζι μου για συντροφια να παιξω λιγο Shinobi καθως "αγωνιζομαι". Ελα ομως που για 1η φορα περναω ενα δυσκολο σημειο. Τι να κανω τωρα; Αν εβγαινα εξω και εβγαζα την Sega απο το ρευμα παει η προοδος. Τοτε δεν υπηρχαν saves και τετοιες καινοτομιες.

Οποτε και 1η φορα τελειωσα το Shinobi στην τουαλετα.. :D :D

Ακομα μου κρατανε μουτρα απο την οικογενεια.. :P

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vste είπε

Θα σας πω την αναμνηση της επικης τουαλέτας.. Μιας και η διαρκεια με μπαταρια δεν παλευοταν ειχα παντα την Game Gear συνδεδεμενη με μετασχηματιστη. Καποια στιγμη, χωρις να εχω μπαταριες μεσα, μπαινω στην τουαλετα και την παιρνω μαζι μου για συντροφια να παιξω λιγο Shinobi καθως "αγωνιζομαι". Ελα ομως που για 1η φορα περναω ενα δυσκολο σημειο. Τι να κανω τωρα; Αν εβγαινα εξω και εβγαζα την Sega απο το ρευμα παει η προοδος. Τοτε δεν υπηρχαν saves και τετοιες καινοτομιες.

Οποτε και 1η φορα τελειωσα το Shinobi στην τουαλετα.. :D :D

Ακομα μου κρατανε μουτρα απο την οικογενεια.. :P

Μου συνεβει ακριβως  το ίδιο. Στο τελευταίο επίπεδο με όλους τους ninja τα abilities τους και το παλουκο transition . Τελικά  στη τουαλέτα τερματίστηκε , απλα με ακουστικά εάν θυμάμαι σωστά .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...