kathytherion Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Αποφάσισα να τοποθετήσω την κεντρική μονάδα σε ειδική βάση(μάταιο γιατί τελικά δεν έκανε) και όπως.μετακιμησα την κεντρική μονάδα ακούω κάτι να παίζει μέσα. Κοιτάω και με τρόμο βλέπω τη μισή μνήμη να έχει φύγει από την αλλη μιση και την υποδοχή στην μητρική κ να σουλατσαρει μέσα.στην κεντρική μονάδα . Την ξαναενωνω κάπως την κούμπωμα στη μητρική κ δεν την αναγνωρίζει. Έδειχνε δηλαδή 8 γιγα αντί 16 για( έχω 2 8αρες ίδιες της Patriot viper) . Απελπισμένη επιχειρώ να κάνω το ίδιο κάνοντας τραμπα τις 2 μνήμες στις υποδοχές (2 κ 4 αν θυμάμαι καλά). Παραδόξως έπιασε το κόλπο κ τώρα στο λειτουργικό του υπολογιστή μου αναγνωρίζεται 16 γιγα μνήμη. Είμαι καλυμμένη η είναι κάτι πιο σοβαρό που πρέπει να ρυθμίσω? Στο στήσιμο υπολογιστή δεν Σάι.καλη,και το σύστημα μου το συναρμολογήσουν από το μαγαζί .
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Από την στιγμή που την αναγνώρισε είσαι μια χαρα. Αν δεις προβλήματα κατά την λειτουργία και χρηση θα "μυρισει" πρόβλημα που δεν το θεωρω πιθανο.
kathytherion Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 23 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε Από την στιγμή που την αναγνώρισε είσαι μια χαρα. Αν δεις προβλήματα κατά την λειτουργία και χρηση θα "μυρισει" πρόβλημα που δεν το θεωρω πιθανο. Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου,Χαιρομαι και καθυσυχαζομαι που φτιάχτηκε το θέμα, η μνήμη δεν κόλλησε φυσικά απλά τη στερέωσα και την κούμπωσα.πανω στη μητρική και συμπεριφέρομαι με αγάπη στην κεντρική μονάδα μη γίνει κάνα τράνταγμα κ ξεκολλήσει (δοκίμασα να πάρω τροχήλατη βάση αλλά δε χωράει η μονάδα είναι πολύ πλατιά) . Απλά ο προηγούμενος υπολογιστής ήταν λάπτοπ φθηνό δεκαετίας με πολύ υποδεέστερα χαρακτηριστικά και μνήμη 2γιγα οπότε είτε χρησιμοποιήσω 8αρα είτε 16αρα βλέπω τεράστια διαφορα. Οπότε ίσως να μην εντοπίσω μια λανθασμένη λειτουργία λόγω απειρίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβα. Ξεκόλλησε το dimm slot από την μητρική; Πώς έγινε αυτό; Έχει χίλια δύο solder points. Δεν γίνεται να ξεκόλλησε έτσι απλά. Ποια μητρική έχεις; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
nickk0kkav Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Όντως πως εφυγε το dim ? Μόνο αν δεν είχε κουμπωσει ποτέ σωστά Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από nickk0kkav 1
kathytherion Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Στις 5/6/2020 στις 5:45 ΜΜ, yiannis1991 είπε Δεν κατάλαβα. Ξεκόλλησε το dimm slot από την μητρική; Πώς έγινε αυτό; Έχει χίλια δύο solder points. Δεν γίνεται να ξεκόλλησε έτσι απλά. Ποια μητρική έχεις; Οχι, η μνημη χωρισε στα 2 και το κομματι που ξεκολλησε ειχε πεσε μεσα στην κεμτρικη μοναδα. Η υποδοχη γιαντις μνημες ηταν στη θεση της... πατριοτ 16 γβ εχω...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, kathytherion είπε Οχι, η μνημη χωρισε στα 2 και το κομματι που ξεκολλησε ειχε πεσε μεσα στην κεμτρικη μοναδα. Η υποδοχη γιαντις μνημες ηταν στη θεση της... πατριοτ 16 γβ εχω... Βγήκε η ψήκτρα από το ram dimm; Δεν καταλαβαίνω Θα σου ήταν εύκολο να το βγάλεις μία φωτογραφία; Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
kathytherion Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Στην κεμτρικη μομαδα δεν υπαρχει μι υποδοχη με 4 υποδοχες που προοριζονται για μνημη ραμ? Ε αυτη ειναι μια χαρα. Η μια ομως απο τις 2 μνημες χωρισε στα 2 , οχι κατα πλατος αλλα κατα μηκος οπως.πχ θα εφευγε ενα καπακι αν ειχε. Η αλλη μνημη ειναι κομπλε. Η μια μονο ειχε θεμα κ ξεκολλαγε το παρτ της σαν να χωριζοταν στη μεση δηλαδη ,και δεν την αναγνωριζε ο υπολογιστης... Δεν ανεφερα κατι για ψυκτρα... Επισης παρατηργσα οτι οσο γινοταν αυτο αναβε κ ενα μικρο κοκκινο λαμπακι διπλα στο κουμπι on της κεμτρικης μοναδας ,το οποιο δεν αναβει μολις αλλαξα θεση στις μνημες.κςι καταφερε να διαβασει κα τις 2...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Εννοώ την ψήκτρα από την μνήμη, από το dimm. Όχι την ψήκτρα του επεξεργαστή. Still, δεν έχω καταλάβει πάντως, μόνο φώτο θα βοηθούσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα