xsterg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 καλα σου τα λενε τα παιδια εδω μεσα. την γλωσσα δεν ξερεις, το αυτοκινητο εχει βλαβη, δεν διαθετεις χρηματα, κανεις απο τους "μαστορους" δεν το κοιταζει, τι περιμενεις? μεσα απο ενα φορουμ να σου το επισκευασουν? εδω σε γειωνουν οι μαστοροι γιατι απο οτι φαινεται πηρες "αυτοκινητο αμαρτια". βλεπουν οι μαστοροι εκει οτι ακρη δεν θα βγαλουν και σου λενε αηδιες, ο ενας εχω δουλεια, ο αλλος φευγω για διακοπες, ο τριτος δεν ξερω. δεν το καταλαβαινεις οτι δεν το αναλαμβανει κανεις γιατι εχουν μπει πολλα χερια? κοιτα η λυση της αντιπροσωπειας ειναι μονοδρομος. μερσεντες ηθελες, θα βαλεις το χερι στην τσεπη βαθια. αλλιως κοιτα πουλα το και παρε ενα αυτοκινητο της σειρας απο ιδιωτη να βρεις την υγεια σου. και για το θεμα της γλωσσας τωρα. πηγες για δουλεια σε μια ξενη χωρα. το πρωτο που κανει καποιος ειναι να μαθει τα βασικα. δεν γινεται καποιος να ειναι σε ξενη χωρα και να λεει δεν ξερω να πω τα βασικα. απλα δεν πας. αν χρειαστει να πας στην αστυνομια η σε μια υπηρεσια του δημοσιου τι θα κανεις? θα πληρωνεις διερμηνεα? φιλικα σου τα λεω μην παρεξηγηθουμε. εχεις κανει πολλα λαθη μαζεμενα και πρεπει καποιος να σου εξηγησει τι γινεται. 2 1
RODIFIRE Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 αν δεν ειχα διαξει αυτο το ποστ ομως δεν θα ειχα βοηθηθει να ξερω οτι μπορω να ξεκινησω το αμακι απευθείας με υγραεριο δεν θα εβλεπα γνωμες οτι αν ηταν ο συναγερμος δεν θα γυρνουσε το κλειδι δεν θα ημουν στο περιπου να περιμενω καμια τρομπα δεν θα ακουγα οτι εχει οριο 10 φορες η εκτακτη αναγκη και ποσα αλλα θα ημουν μονος στην Πολωνια χωρις γλωσσα να μην ξερω τι να κανω χαρη σαυτο το ποστ και στην βοήθεια απο τα παιδια ειμαι σε καλυτερο επίπεδο απο οτι πριν το ξεκινήσω Επίσης ξανα λεω ουτε ειπα ποτε παιδια βρειτε μου τι φταιει απο εκει που ειστε ουτε οι μαστοροι ειδαν το αμαξι μου χωρις να κοινητε τι αμαξι ειναι ουτε τιποτα και σε παρακαλω πολυ μην βγαζεις συμπερασματα μονος σου, εγω κυριολεκτικά σωθηκα απο αυτο το ποστ χαρη στην βοηθεια απο ατομα που ηθελαν να αφιερωσουν χρονο να βοηθησουν και οχι απο κλασικους εκλινες ομως ο κλαο και εσυ να κραψουν. καταλαβαινω την αγανάκτηση του παιδιού πιο πριν ομως μιλησε πολυ ωραία οχι αμορφοτα.και ξανα λεω οτι Δεν ειπα οτι δεν θελω να το παω στον μαστορα, τελος αφού σε ζαλιζω με το να λεω τι γινεται και να περνω τοσο πολυτιμες πληροφοριες απο παιδια που θελουν να βοηθήσουν φαντασου ποσο ενοχλητικος γινομαι οταν ειναι να απαντησω σε προσωπικες ερωτησεις αν εκανα λαθος η οχι που ηρθα εδω, και φιλε κανε μια προσπαθεια να μαθεις μια σλαβικη γλωσσα και κυριως πολωνικα και μετα ελα πες μου για τα βασικα ειμαι εδω 7 μηνες και μιλαω καλύτερα απο ελληνες που ειναι χρονια! ομως το θεμα αυτοκινητου ειναι κατι που φεν εχω συζητηση ουτε εχω μαθει ποτε
vamvakoolas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 φιλαρακο μια τελευταια συμβουλη πηγαινε σε ενα συνεργειο και πες οτι δε παιρνει μπροστα. Εσυ απο μεσα σου ξερεις τι πανω κατω παιζει. Το να πας σε ξενη χωρα (χωρις τη γλωσσα) και να το παιξεις μουρη δε παιζει. Επισης δε ξερω οι Πολωνοι τι τεχνογνωσια εχουν σε υγραεριο. Αν θες να ασχοληθεις με μηχανικα τωρα βρες κανενα διερμηνεα να σε βοηθησει. Για αλλη μια φορα τηλεδιαγνωση δε παιζει και εδω στο φορουμ σε αλλον που ειχε γραψει για μια βλαβη ημουν σιγουρος για την επιλυση (ανταλλακτικο) και τελικα εγραψε οτι ηταν θεμα με μια.....τσιμουχα (αφου ο τυπας προφανως δεν εγραψε τα παντα και ο μαστορας ειδε το οχημα ενω εμεις @@) Επισης μου φανηκε (οπως γραφτηκε) παραλογο να παω σε ξενη χωρα και να παρω το συγκεκριμμενο οχημα (και μερσεντες και γκαζι!): παρε ρε αδελφε κανενα πουντο ή γιαρις να κανεις τη δουλεια σου και ασε τις "πολυτελειες" τα πουντο και γιαρις ακομα και στο τελευταιο ασχετο μηχανικο να πας τερμα θεου θα μπορεσει να σε βοηθησει γιατι και ανταλλακτικα υπαρχουν και απλες συνδεσμολογιες εχουν 1
RODIFIRE Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 δεν ξερω γιατι βλεπω τέτοιες απαντησεις, φυσικα στο γιατι ειμαι εδω δεν σκεφτηκε κανεις μονο στο αν το παιζω μουρι βλέπω ηταν το μονο αμαξι που υπηρχε εδω με υγραεριο και οχι σε τρελα λεφτα μου εβγαλε πολυ καλα 3 μηνες δουλειάς χωρίς να το χρησηπληρωσω και χωρις να περιμενω για αυτα που λετε δεν χρειάζεται να μπειτε σε διαδικασιες μουρης και τετοια αν θελετε να μαθετε κατι ρωτατε αλλα μην μαντευετε. επίσης θα ξανα πω οτι σημερα το αφησα σε εναν ηλεκτρομηχανικο που αυριο θα παει διακοπες επίσης θα ξανα πω οτι αν δεν εκανα αυτο το ποστ δεν θα ειχα την πολητινες πληροφορίες που ανεφερα πιο πριν και μου ελυσαν τα χερια Επίσης θα πω οτι στα τετοια μου γραφω της πολυτελείς και το μερσεντες για εμενα θα ηταν κατι απο τα τελευταια που θα επερνα θα προτιμούσα mazda τεσπα ουτε μουρη ΓΟΥΣΤΑΡΩ να το παιζω ουτε ηρθα εδω για δουλεια ουτε εχω κανεναν εδω ουτε θελω να ξεφηγω τους μαστορες ουτε σας ειπα να μου φιαξετε το αμαξι, ουτε ειπα οτι λυση υπαρχει και οπως εγραψα πολλες φορες ξερω ποσο δυσκολο ειναι αλλα κανεις δεν τον νοιαζει οτι χαρη σαυτο το ΠΟΣΤ! πηγα το αμαξι στο σπιτι και μετα στον μαστορα ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ εμαθα για το τι να κοιταξω και τι ΗΣΩΣ να περιμενω περιμενω να ακουσω κιαλλες ελληνικιες κακιες οτι θελω να την βγαλω τσάμπα οτι θελω να αποφύγω μαστορα να γυρισω στην ελλαδα και οτι το παιζω μουρι αλλα δεν νομιζω και κανεις να διαβασει τι λεω γιατι ετσι ειμαστε οι ελληνες μονο να κραζουμε και να πουλαμε μυαλο ξερουμε αντε λοιπον περιμενω τον επομενο τυπα να με προσβαλει και να με κατηγορισει χωρις να ξερει τι παιχτικε γρηγορα φτωχα συμπερασματα αλλα τι να πεις αυτοι ειμαστε
NobodyRankXV Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Φίλε μου πραγματικά διαβάζω όσα γράφεις και νιώθω ότι διαβάζω κάποια τραγωδία, ειλικρινά έχει πολύ σασπενς όλη η κατάστασή σου, δεν θα ήθελα να βρεθώ σε αυτή την θέση. Όσο για το θέμα σου, δεν έχεις κανέναν συνάδελφο στην δουλειά που να τα πάτε καλά να σε βοηθήσει κάπως;
xsterg Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 εμενα μου προξενει περιεργεια που εχει διαθεσιμο χρονο για να απαντησει και μαλιστα αμεσα! αντι να ασχοληθει με την βλαβη η και την εργασια του ασχολειται με τον καθε ενα που γραφει κατι σε ενα φορουμ! ειμαι βεβαιος οτι απανταει ταυτοχρονα κια σε αλλα 5-10 φορουμ για το ιδιο προβλημα! αληθεια τι εργασια κανεις εκει περα? ουτε τα ελληνικα σου ειναι σωστα αλλα και πολωνικα δεν γνωριζεις! δεν φανταζομαι να ασχολεισαι με εμποριο ΧΧΧ ???
RODIFIRE Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 δεν θα ασχοληθω καν με οσους συνεχίζουν να σπανε πλακα μαζι μου και να προσβαλουν γιατι πραγματικά με εχουν πιασει τα νευρα με αυτα που κανω και κυριως με ατομα που δεν διαβαζου οτι πηγα χθες το αμαξι στο μαστορα με ατομα που δεν διαβαζουν οτι δεν βρισκω μαστορα και με ατομα που ακομα με προσβαλουν για την ορθογραφια και μετα ειμαιε γω μια τραγωδία αυριο θα απαντησω τι εγινε με τον μαστορα σημερα οσοι θελουν να βοηθουν οι υπολοιποι πραγματικα σαν ικετεβω μην συνεχιζετε να σχοληστε μαζι μου γιατι δεν θελω να φαω μπαν μετα απο τοσα χροβια με αυτα που θα απαντησω σε αυτα που ακουω αντε και παρατατεμε ήσυχη που ντρέπομαι που ειμαι ελληνας και κατι τετοια αντε βραδιατικα οι admin ας αβησουν το topik μου αν ειναι ενοχλιτικο η οχι αλλιως αυριο θα πω τι εγινε σημερα, τελος ευτυχως αναμεσα σε καθηστεριμενουν ελληνες που τους εχει φαει, υπαρζουν και παιδια που με εσωσαν στο τοπικ με της απαντήσεις τους και θα τους πω παλι ευχαριστω για την βοηθεια α και για να χαρητε ανεργος ειμαι εδω και 3 μηνες+ λογο του ιου ετσι να σας φιαξει το κεφι και την κακια σας.και πλακα να ξερετε ειναι οταν γελαει και αυτος που του κανετε πλακα αλλιως ειναι ειρωνεία και κακια και προσβολες, δεν ενοχλισα κανεναν γιαυτο αφηστεμε στην ησυχία μου δεν ξερετε πως μπορεί να τα παρει ο καθενας αυτα που λετε εσεις για πλακα με χχχ με ορθογραφία με τσαμπατσιλικια με αμαξι αμαρτια και οτι σας κατεβαζει.αντε βραδιατικα να πουμε δεν εχετε τον θεο σας μερικοι απο την παρασκευη εχω που περπαταω με τα ποδια και ψαχνω μηχανικο με το κινητο στο χερι με απεριωρξστα ΜΒ να κοιταω τα παιδια που με βοηθησανε μηπως και μπορω να κοιταξω κατι αλλο και βλεπω βλακιες και μετα ακουω κιόλας τι χρόνο έχω, οχι φιλαρακο το ποστ το εφιαξα για να το κοιταω μια φορα τον μηνα οχι για να ειμαι με το κινητο στο χερι μηπως και καταφερω να παω για δουλεια, την μερα που βρήκα δουλεια την μερα με χαλασε εκεινη και ενω πηγα δοκιμαστικα ολα καλα πηγα γιατρους 3 μερες και ολα τα χαρτια ετοιμα παω να φυγω για δουλειά τπτ νευριασε ο αλλος με εδιωξε αδικα γιατρούς, και δεν ξερουν τιποτα και κανουν και πλακα απο πανω εχουμε την όρεξη του καθενος εμεις τωρα καφενιο το καναμε το ποστ μου 1 1
RODIFIRE Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα ο μαστορας χθες πριν παει διακοπες αγόρασε οπως ειπε μια νεα τρομπα και την περασε (οταν το πηγα εκει το αμαξι στον μαστορα οπως ανεφερα το αμαξι ξανα πηρε μπρος με βενζίνη κανονικα) αλλα ο μαστορας μου ειπε οτι ισως δεν εφταιγε η τρομπα γιατι Την εβαλε και παλι δεν εβερνε μπρος πηγε εβαλε 5 λιτρα βενζινη και μετα πηρε ειπε οτι ο δεικτης δειχνει λαθος λεει οτι εχει και Δεν εχει ετσι αρχικα απο 30 λιτρα που ελεγε οτι εχει (με τα 5 που υποτίθετε οτι εβαλε) πηγα εβαλα 20 λιτρα μετα σκεφτηκα με ενα παιδι που πραγματικα με βοηθησε πολυ και αυτος απο εδω το insomnia να το φουλαρω οποτε εδειχνε 55 λιτρα το κοντερ αν ομως οντως δεν ειχε βενζινη θα επρεπε σιγουρα να ειχε 25 που βαλαμε, ετσι πηγα και το φουλαρα και πηρε με το ζορι 13 λιτρα πραγματικα για να ειμαι απολυτος σιγουρος εβγαζα πιο εξω την μανικα και πατουσα και ξανα παρούτα και ολο "κλειδωνε" με αποτελεσμα να εβγαινε και απεξω αρα ειμαι σιγουρος οτι και ηταν φουαλρισμενο και οτι τελικα ο δεικτης δειχνει κανονικα γιατι αν ηταν αδειο ππυ λεει ο μαστορας οτι μετα της διακοπες του να το παω να το κοιταξει να μου φιαξει το αμαξι (θελει μια μερα δουλεια ανετα ειπε να φιαξςι τον δεικτη εχει πολυ δουλεια) θα επρεπε να επερνε περιπου 40 λιτρα οποτε θεωρω χωρις να ξερω απο αυτα οτι ο δείκτης δουλευει το αμαξι χθες και σήμερα που το δούλεψα ειναι οκ του ειπα να μου δωσει την παλια δεν ξερω αν όντως μου περασε καινούρια ουτε τι τρομπα το δικο μου περνει με χρεωσε παντως 230πολωνικα νομίσματα συνολο δηλαδη γυρο στα 55 με 60ευρω δουλεια καινουρια τρομπα και ολα γιαυτο ρωταω εδω μεσα οχι για να το φιαξουμε μονη μας αλλα γιατι ουτε Την γλωσσα ξερω μα πω οσα θελω ουτε καταλαβαινω γιατι να μου πει ότι δεν δουλευει ο δεικτης να το παω να το τσεκαρει ολο.... επίσης περιερφο μου φαίνεται οτι έβαλε λεει 5 λιτρα αλλα ομως το κοντερ συνεχισε να δειχνει 30 οπως σας ειπα εξαρχης οτι ειχα 29 λιτρα ισως φυσικα εκαψε με της δοκιμες? δεν ξερω. να θελει να το παω να μου φιαξει κατι που δεν εχει προβλημα? εγω πραγματικα δεν εμπιστευομαι μαστορα που δεν ξερω που ξερει οτι ειμαι μονος εδω χωρις δουλεια χωρις γλωσσα ειμαι λίγο επιφοβος συγνωμη για το μεγαλο μήνυμα και που σας ζαλιζω παλι όποιος εχει κατι να πει κατι να βοηθησει καμια ιδεα να δωσει η να πει την γνωμη του για τον μαστορα που ειπε οτι ειναι χαλασμενη η βελονα αλλα Δεν ειναι ας γραψει παρακαλω και θα του ειμαι ευγνομον παρακαλω οχι αλλα ειρωνικά σχολεια για την κατασταση που δεν γνωριζετε πως και γιατι κατελιξα εδω που σίγουρα δεν ηταν η δουλεια ο λογος η για το αμαξι "αμαρτια" που ηταν το μονο που ειχε η περιοχη μου με υγραεριο και ολα αυτα απλα οσοι θελετε και μπορείτε βοηθήστε και Ευχαριστώ ολους για τον χρονο και την βοηθεια τους ναστε καλα 😀😊😄😝☺ Editi Α! να προσθεσω οτι οταν βρεθει ξανα μαστορας διαθέσιμος θελω να παω να μου ελενξει αν μου εβαλε καινούρια τρομπα αν ειναι ευκολο να γινει Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από RODIFIRE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα