meletis_m Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 18 ώρες πριν, RODIFIRE είπε σοβαρα? δεν ειχα ιδεα... δηλαδη τωρα και κανονικα να παρει μπροστα θα μετρανε οι φορες που το χρησιμοποίησα? το υγραέριο το εχει το αμαξι 9 χρονια λενε τα χαρτια εγω το αμαξι το εχω σχεδον 5 μηνες στο μαστορα το ειχα πάει για ελεγχο αλλα δεν ξερω τι κοιταξε, μενω Πολωνία και δεν τους καταλαβαινω τι λενε τι καθαριστικο ειναι αυτο? ουτε πως να το ζητησω δεν ξερω... και απο που... προσπαθησα να το παω σε μαστορα και τωρα και τοτε αλλα δεν βγαζω ακρη... Ναι και που παίρνει μπροστά μετράνε στίς 10 φορές θέλει μηδενισμό . Πόσα χιλιόμετρα έχει το υγραέριο ; Από θέμα υγραερίου μπορεί να ευθύνεται είτε ο πνεύμονας του ή τα μπέκ , δηλαδή όταν κλείνεις εσυ το αμάξι . Ό θάλαμος καύσης γεμίζει με υγραέριο και το πρωί που παίρνει με βενζίνη δυσκολεύεται . Το καθαριστικό ε΄γω είχα πάρει της Liqui Moly , αλλά εμένα μου πηγαίνει το μυαλό και για αντλία βενζίνης . 1 ώρα πριν, RODIFIRE είπε εμενα μου λενε για ηλεκτρολογο εδω αυτο θελει μηχανικο ή ηλεκτρολογο? και ποσο ελλαδα ισως να κοστιζε κατι τετοιο? εχω απορία τι διαφορα ισως υπάρχει πολωνια ελλαδα στο περιπου παντα..... πιστεψεμε δεν βγαζεις καθολου ακρη ειδικα απο ελληνικα σε πολωνικα και κυριως σε μεγαλυτερες πρότασης ξεκουραζομαι πχ το μεταφραχει "υπολοιπο" επειδή Rest ειναι και ξεκουραζομαι και το υπόλοιπο πχ δικο σου πράγματικα το τι εχουν δει τα ματια μου.... στης αρχες εβλεπα και κοσμο να παρεξηγιεται που δεν εξηγούσα οτι ισως δεν τα μεταφραζει σωστα δεν καταλαβαινω πως εννοεις το αβιαστα αλλα το εχω δουλέψει αρκετες φορες μονο βενζίνη απο τοτε που το επαθα και δεν ειχα κανενα προβλημα τωρα αυτο που λες ισως να μου εχει τυχη ισως να καταλαβα και κατι τελειος αλλο απο οτι λες 😅 μολις το δοκιμασα ξανα και την πρώτη φορα πηρε ελαχιατα μπρος ξερα και εσβησε και την δεύτερη φορα κλασσικα δεν επερνε απλα χτυπουσε η μιζα και τιποτα, η ζεστη επηρεάζει την "χαλασμενη/προβληματικη" τρομπα επίσης? edit ξεχασα να πω οτι ενας μηχανικος χθες μου ειπε οτι ειναι "Przełącznik pompy paliwowej" το καταλαβαινω κατι σαν "Διακόπτης αντλίας καυσίμου" και οτι θελει ηλεκτρολογο και οχι μηχανικο απο δευτερα τωρα θα ξανα ψαξω παλι οσο για την δουλεια δεν το βλεπω πλεον.... 😅 μήπως ο μάτορας αναφέρετε στο ρελέ αντλίας καυσίμου
RODIFIRE Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 ειμαι Πολωνία και δεν ξερω τι ακριβώς υποθετει οτι εχει απλα ειναι αυτο που σου γραφω και σαν μεταφραση μοιαζει κατι σαν διακοπτης τρομπας καυσιμου και θελει ηλεκτρολογο υπέθεσαι δεν ξερω τι παιζει και δεν βρικα καποιον να συνε βοηθώ να μου το κοιταξει. δεν ξερω πσοα χιλιομετρα εχει το υγραεριο δεν ξερω αν υπαεχει καπου να το δω αυτο πως μπορω να το μηδενισω μετα? 2 η 3 φορές που μου το εκανε την πρώτη φορα πηρε κανονικα μπρος πήγα εκει που χρειαζομουν και όταν ηταν να γυρισω μου το εκανε αυτο το θεματακι.... το αμαξι πριν κανα 2ωρο που εκανα παλι μια δοκιμη παλι δεν πηρε μπρος και σε Αυτό που ειπες σχετικα με το υγραεριο τι μπορω να κανω? τωρα το εχω κονο βενζινη οταν προσπαθω
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Ακούς την τρόμπα να δουλευει; Εναν που να ξέρει να συνεννοηθεί δεν μπορείς να βρεις;
RODIFIRE Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 εδω ειναι 2 με 3 ελληνες με την οικογενια τους χρονια ο ενας 4 ο αλλος 12 ο αλλος 20 και λενε παντου πανε με την γυναίκα τους γιατι δεν μπορούνε να συνενοηθουνε... επίσης χρονο δεν εχουν οταν γυρναω το κλειδί ακουγετε ενας φυσιολογικος ήχος οπως παντα "ουυυυυυ" ισως αυτο ειναι η τρομπα και στα βιντεο που τραβαω ακούγεται παλι
RODIFIRE Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 - τωρα θυμηθηκα (αν δεν κανω λαθος) την προηγουμενη μερα πριν το παθω μυριζε αρκετα υγραέριο το αμαξι απο οταν το έπαθε αυτό δεν το Έχω πλέον μονο στο υγραέριο αλλα το βαζω να τρεξει και βενζινη και την προηγουμενη μέρα μυριζε αρκετα υγραεριο. πηγα σε 2 ηλεκτρολόγους να ρωτησω και εκει ο ενας λεει δεν κοιταει τετοια αμαξια ο αλλος δεν εχει χρονο... αλλα και να βρω μαστορα πως θα το παω? μόνο υγραεριο....? μεγάλη ταλεπορια και ακρη δεν βγαζω....
meletis_m Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, RODIFIRE είπε - τωρα θυμηθηκα (αν δεν κανω λαθος) την προηγουμενη μερα πριν το παθω μυριζε αρκετα υγραέριο το αμαξι απο οταν το έπαθε αυτό δεν το Έχω πλέον μονο στο υγραέριο αλλα το βαζω να τρεξει και βενζινη και την προηγουμενη μέρα μυριζε αρκετα υγραεριο. πηγα σε 2 ηλεκτρολόγους να ρωτησω και εκει ο ενας λεει δεν κοιταει τετοια αμαξια ο αλλος δεν εχει χρονο... αλλα και να βρω μαστορα πως θα το παω? μόνο υγραεριο....? μεγάλη ταλεπορια και ακρη δεν βγαζω.... πολύ πιθανόν να είναι από το υγραέριο . Κάποιο μπέκ υγραερίου να κατουράει ή να έχει τρυπήσει η μεμβράνη του πνεύμονα . Θέλει σε μάστορα για ψάξιμο και εκτός υγραερίου Βάλε μπροστά γύρισε το βενζίνη και δούλεψε μονο βενζίνη. Κλείσε τή παροχή του υγραερίου πίσω από τη μπουκάλα. Όπως είχες γράψει το υγραέριο το έχεις 9 χρόνια, χωρίς να γνωρίζεις αριθμό χιλιομέτρων χρήσης με υγραέριο , , τουλάχιστον ξέρεις εάν έχει αλλαχθεί κάτι στο υγραέριο εκτός απο αναλώσιμα ;
RODIFIRE Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 δεν περνει μπρος το αμαξι, μονο με κρατιμενο αποκλειστικα υγραεριο περνει μπρος, οχι δεν γνωριζω αν εχει αλλαχθεί κατι γενικα δεν γνωριζω τιποτα για το αμαξι γιατι το αμαξι αυτο το πηρα απο καποιον που περνει μαζικα αμαξια απο και τα πουλαει δεν είναι ματρα και μου εδειχνε και αλλα αμαξια που έχει. οταν το πηρα το αμαξι το κοντερ ελεγε θελει σερβης B και εχουν περασει 26300 χιλιομετρα χωρις σέρβις δεν ξερω αν αυτο ηταν απλα στο κοντερ η αληθεια και δεν ξερω πως να το παω στο μαστορα ουτε ποιος μαστορας μπορει μα το κοιταξει σημερα εφαγα την μερα μου στον ηλιο να ψαχνω μαστορες απο το google maps.... δεν ξερω τι να κανω 😅😝
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, RODIFIRE είπε δεν περνει μπρος το αμαξι, μονο με κρατιμενο αποκλειστικα υγραεριο περνει μπρος, οχι δεν γνωριζω αν εχει αλλαχθεί κατι γενικα δεν γνωριζω τιποτα για το αμαξι γιατι το αμαξι αυτο το πηρα απο καποιον που περνει μαζικα αμαξια απο και τα πουλαει δεν είναι ματρα και μου εδειχνε και αλλα αμαξια που έχει. οταν το πηρα το αμαξι το κοντερ ελεγε θελει σερβης B και εχουν περασει 26300 χιλιομετρα χωρις σέρβις δεν ξερω αν αυτο ηταν απλα στο κοντερ η αληθεια και δεν ξερω πως να το παω στο μαστορα ουτε ποιος μαστορας μπορει μα το κοιταξει σημερα εφαγα την μερα μου στον ηλιο να ψαχνω μαστορες απο το google maps.... δεν ξερω τι να κανω 😅😝 Να του το πας πίσω και να πάρεις κατι άλλο.
RODIFIRE Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 αυτο δεν γίνεται τωρα δεν ειναι μαντρα τα λεφτα δεν θα μου τα δωσει τα χαρτια τα εχουμε υπογραψει + οτι εχω ριξει λεφτα για σερβης οθονη και καποια αλλα έξτρα που εβαλα μονος μου
RODIFIRE Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Καλησπερα. σήμερα πηγα το αμαξι σε ηλεκτρολογομηχανικο? κατι τετοιο ο οποιος μου ειπε αυριο παει διακοπες.... δυσκολα να βρω μαστορα... σημερα λοιπον το αμαξι με μονο υγραέριο την πρώτη φορα δεν πηρε την δευτερη φορα πατισα και γκαζι δεν ξερω αξ αυτο βοηθαει ή ηταν χαζομαρα μου και πηρε (με βεζνινη δεν επερνε) το πήγα λοιπον στον μαστορα μου λεει αν βρω χρονο θα το κοιταξω και θα σου πω αύριο του λεω να σου δείξω τι μου κανει? και σβηνω το αμαξι και το ανοιγω σκετη βενζινη και περνει παλο κανονικα μπρος και με την μια.... δεν ξερω τι γινεται με αυτο το αμαξι και τι φταιει... τι απο αυτα που κανω βοηθαει και περνει... βοηθαει αν βγαλω και βαλω την μπαταρια? η αν το κουνισω λιγο μπρος πισω? οταν το εφερα παλι με μόνο υγραεριο την πρώτη μερα ομως δεν επερνε.. τι μπορει να ειναι αυτο το περιεργο προβλημα?
vamvakoolas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, RODIFIRE είπε Καλησπερα. σήμερα πηγα το αμαξι σε ηλεκτρολογομηχανικο? κατι τετοιο ο οποιος μου ειπε αυριο παει διακοπες.... δυσκολα να βρω μαστορα... σημερα λοιπον το αμαξι με μονο υγραέριο την πρώτη φορα δεν πηρε την δευτερη φορα πατισα και γκαζι δεν ξερω αξ αυτο βοηθαει ή ηταν χαζομαρα μου και πηρε (με βεζνινη δεν επερνε) το πήγα λοιπον στον μαστορα μου λεει αν βρω χρονο θα το κοιταξω και θα σου πω αύριο του λεω να σου δείξω τι μου κανει? και σβηνω το αμαξι και το ανοιγω σκετη βενζινη και περνει παλο κανονικα μπρος και με την μια.... δεν ξερω τι γινεται με αυτο το αμαξι και τι φταιει... τι απο αυτα που κανω βοηθαει και περνει... βοηθαει αν βγαλω και βαλω την μπαταρια? η αν το κουνισω λιγο μπρος πισω? οταν το εφερα παλι με μόνο υγραεριο την πρώτη μερα ομως δεν επερνε.. τι μπορει να ειναι αυτο το περιεργο προβλημα? ρε φιλαρακο μας εχει ζαλισει με το θεμα, ενα συνεργειο της προκοπης δεν υπαρχει περα; εγω σου ειχα γραψει τι να κοιταξεις (ειτε σε αυτο ειτε σε αλλο θεμα δε θυμαμαι) απλως δειτε και λιγο τα ηλεκτρικα γιατι τις προαλες ενας τυπος με υγραεριο ειχε παρομοιο θεμα και αν και φαγαμε απειρο χρονο να ψαχνουμε κινητηρα και υγραεριο το προβλημα ηταν σε ενα...ρελε/ασφαλειοθηκη αυτες οι βλαβες (για να σε βγαλω απο την αγωνια) δε κοστιζουν σε ανταλλακτικα (στη χειροτερη καμμια τρομπα βενζινης π.χ 200 ευρ ) οσο σε εργατοωρα γιατι ο αλλος πρεπει να ελεγξει ενα σωρο πραγματα. Οποτε ρωτα ποσο παει η ωρα και υπολογισε 2-3 ωρες χαλαρα Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από vamvakoolas 3
Klausx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Αφού θες να το φτιάξεις και τσαμπατζιδικα, άστο γύρνα πίσω Ελλάδα αλλιώς αντιπροσωπεία Mercedes με 2,000+ ευρώ έχεις αμάξι. 2
RODIFIRE Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Klausx είπε Αφού θες να το φτιάξεις και τσαμπατζιδικα, άστο γύρνα πίσω Ελλάδα αλλιώς αντιπροσωπεία Mercedes με 2,000+ ευρώ έχεις αμάξι. klausx να ξέρεις ουτε αστειος εισαι ουτε ωραια ειναι αυτα που λες ουτε ξέρεις τι παιζει γιαυτο καλύτερα προσπερνατο και μην γινεσαι αγενεις... 4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ρε φιλαρακο μας εχει ζαλισει με το θεμα, ενα συνεργειο της προκοπης δεν υπαρχει περα; εγω σου ειχα γραψει τι να κοιταξεις (ειτε σε αυτο ειτε σε αλλο θεμα δε θυμαμαι) απλως δειτε και λιγο τα ηλεκτρικα γιατι τις προαλες ενας τυπος με υγραεριο ειχε παρομοιο θεμα και αν και φαγαμε απειρο χρονο να ψαχνουμε κινητηρα και υγραεριο το προβλημα ηταν σε ενα...ρελε/ασφαλειοθηκη αυτες οι βλαβες (για να σε βγαλω απο την αγωνια) δε κοστιζουν σε ανταλλακτικα (στη χειροτερη καμμια τρομπα βενζινης π.χ 200 ευρ ) οσο σε εργατοωρα γιατι ο αλλος πρεπει να ελεγξει ενα σωρο πραγματα. Οποτε ρωτα ποσο παει η ωρα και υπολογισε 2-3 ωρες χαλαρα συγμωμη φιλε μου καταλαβαινω οτι και δυσκολο ειναι να καταλάβεις απο γραπτο λογο τι παιζει και οτι ειναι κουραστικο ολο αυτο οπως νομιζω εγραψα σημερα παραπανω ενας που μου ειπε οτο μπορει να το ριξει μια ματια ηλεκτρολογομηχανικος αυριο ομως παει και αυτος διακοπες, δυστυχώς εχασα την δουλεια που θα ειχα γιατί μεσα στην ατυχια μου χαλασε οταν ηταν να παω δουλεια και τωρα πρεπει αφου καταφερω να φιαξω το αμαξι να κοιταξω για καινουρια. το μονο συνερχειο που μου ειπε ειναι ενα στης 17 σε εκεινον το ειχα παει για σέρβις οι υπολοιποι ειναι κλειστει ή λειπουν σε διακοπες ή δεν εχουν χρονο δεν ξερουν ποτε περπαταω τοσα χιλιομετρα ολη μερα απο το ενα συνεργείο στο αλλο γιατι μς τηλεδωνο ειδικα δεν θα καταφερω τίποτα να συνεννοηθώ και δειχνω το βιντεο και προσπαθω να εξηγησω τι φταιει και καποιοι κιολας λενε δεν θελουνε καν να μπουνε στον κοπο να το κοιταξουνε μολις ακουνε Mercedes CLK200 επίσης προσπαθω απο εσας να μου πειτε καποια βασικα (οπως και φυσικα κανατε και Ευχαριστώ πολυ) γιατι δεν θελω να παω τελειος αδιαβαστος ειναι που δεν καταλαβαινω τιποτα αλλα να μην ξερω και τι μου λενε ασφαλειες της κοιταξα και 2 ρελε που εχει τα εβγαλα και τα ξανα εβαλα τα χτύπησα και ελαφρος μήπως εφαγαν κανενα κολλημα, δεν ξερω αν παιζει και ρολο που την προηγουμενη μερα εβγαλα την μπαταρια που πηρε μπρος τι να πω, αλλα σπιτι μου δεν πηρε στον μαστορα που το αφησα πηρε δεν ξερω αν θα μπορεσει να βρει χρονο να το κοιταξει και να μου πει μεχρι αυριο θα περιμενω να δω αυριο το πρωί σορρυ που σας ζαλιζω απλα πχ δεν ηξερα αν η τρομπα φαιρεται ετσι την μια να περνει μπρος και την αλλη να μην περνει και να ξανα περνει τεσπα δεν θα γραψω παραπανω και παλι συγνωμη εγω διαλεξα να ειμαι πολωνια χωρις γλωσσα δεν μου φταιτε εσεις Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από RODIFIRE
Klausx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, RODIFIRE είπε klausx να ξέρεις ουτε αστειος εισαι ουτε βραια ειναι αυτα που λες ουτε ξέρεις τι παιζει γιαυτο καλύτερα προσπερνατο και μην γινεσαι αγενεις... Αγόρασες ένα αυτοκίνητο 15+ετιας με 9 χρόνια υγραέριο(!) , τα συνεργεία είναι στο πρόγραμμα, οπότε ή θα βρεις αξιόπιστο μηχανικό ή θα το πας αντιπροσωπεία.
RODIFIRE Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Αγόρασες ένα αυτοκίνητο 15+ετιας με 9 χρόνια υγραέριο(!) , τα συνεργεία είναι στο πρόγραμμα, οπότε ή θα βρεις αξιόπιστο μηχανικό ή θα το πας αντιπροσωπεία. θες να ερθεις να μου βρεις εσυ εναν μηχανικο? πχι αξιοπιστο μην σου βαζω δυσκολα αλλα γενικα ενα μηχανικο αυτες της μερες? η μηπως διαβασες πουθενα να λεω παιδια δεν Θέλω να παω σε μηχανικο πως μπορω να φιαξω το αμαξι μονος μου? ναι ξερω "γυρνα πισω ελλαδα" Ευχαριστώ νασαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα