Klausx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, RODIFIRE είπε ειπα για τον συναγερμο γιατι οπως ειχα αναφέρει μια φορά που καθαριζα μεσα στο αμαξι με ειχε κλειδωσει μεσα και δεν ανοιγε ουτε με το κουμπι του κλειδιου ουτε τίποτα Δεν υπακουγιε πιθανον να μην επερνε ουτε μπρος και τοτε, αλλα την επομενη μερα δούλεψε κανονικα το κλείδωμα ξεκλειδομα λες και Δεν ειχε ποτε θεμα, πιστεύεις οτι το πρατήριο με το υγραεριο φταίει? και γιατι ουτε με βενζίνη επερνε χθες και σημερα πηρε κανονικα? ρωτάω γιατι θα ηθελα να μαθω περισσότερα Όταν πατάς να κλειδώσει υπακούει με την 1η; Αν όχι άλλαξε την μπαταρία από το κλειδί. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από Klausx
RODIFIRE Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 γενικα ναι και ποτε δεν ειχα πρόβλημα εκτος απο εκεινη την μερα, κανενα μηνα πριν που επειδή ήμουν ώρα μεσα στο αμαξι και καθαριζα με σβηστο το αμαξι με κλείδωσε μεσα και δεν ανοιγε οσο και να προσπαθουσα, το κουμπι εδειχνε οτι στέλνει την εντολη το αμαξι ομως τίποτα, απο την επομενη μερα και μέχρι και σήμερα ανοιγει με την μια χωρις κανενα πρόβλημα, οπότε εγώ υποθέτω οτι τοτε ηταν ξεμα συναγερμου... δεν ξέρω
vamvakoolas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 οπως εχω ξαναγραψει τηλεδιαγνωση σε οχημα δε γινεται. Μπορει ο καταναλωτης να λεει κατι και αλλα να ισχυουν σε μηχανη τι δουλεια εχει το ηλεκτρικο συστημα συναγερμου με τη διαδοση του καυσιμου στο κινητηρα; Αν ειχες θεμα με συναγερμο δε θα εδινε εντολη στο ιμπομπιλαιζερ και ουτε καν θα ειχες εκκινηση.. Εχει τυχει αρκετες φορες νοθευμενο υγραεριο να τρελενει τον εγκεφαλο του οχηματος (εκκινηση, σφαλματα στο καντραν, ξαφνικα μειωση αποδοσης ενω οδηγαμε και αλλα κουφα). Υπαρχει περιπτωση να εχεις θεμα και με πολλαπλασιαστη αλλα με βαση αυτα που υπογραφης δε νομιζω.. επισης στην αρχη εγραψες οτι γυρισες το κλειδι και μερικες φορες πηρε μπροστα... 1
RODIFIRE Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 αρα αν ηταν θεμα συναγερμου ουτε καν που θα εκανε προσπαθεια? δεν θα με άφηνε καν να γυρισω το κλειδι? ρωταω γιατι γενικα ακουω ραδιο αρβυλα απο ατομα που δεν ήξεραν ομως εδω μεσα υπαρχουν άτομα ψαγμενα και οχι καφενιου γιαυτο και ειναι καλυτερα καποιες γνωμες απο το insomnia, ναι ακριβώς στην αρχη ενω το ειχα μονο βενζινη χαζο επερνε αλλα και πατουσα δεν πατουσα γκαζι η στροφες δεν αλλαζαν και δεν κρατουσε για πολυ μονο για δευτερολεπτα μετα δεν επερνε καν μπρος μονο προσπαθουσε παντα γυρισμένο μονιμα στην βενζίνη οποτε να δω που πηγα τελευταία φορα και το γεμιζα και να μην ξαναπαω.....
theoilia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάτι παρόμοιο που έκανε σε μένα, ξαφνικά να μην παίρνει μπρος μία στις τόσες αλλά και με στιγμιαίες διακοπές σε πορεία που και που, ήταν αντλία βενζίνης. Όχι όμως ίδιο αυτοκίνητο με το δικό σου. Δεν μπορείς να βρεις κανέναν γνωστό σου να σε βοηθήσει στην συνενόηση; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από theoilia
vamvakoolas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, RODIFIRE είπε αρα αν ηταν θεμα συναγερμου ουτε καν που θα εκανε προσπαθεια? δεν θα με άφηνε καν να γυρισω το κλειδι? ρωταω γιατι γενικα ακουω ραδιο αρβυλα απο ατομα που δεν ήξεραν ομως εδω μεσα υπαρχουν άτομα ψαγμενα και οχι καφενιου γιαυτο και ειναι καλυτερα καποιες γνωμες απο το insomnia, ναι ακριβώς στην αρχη ενω το ειχα μονο βενζινη χαζο επερνε αλλα και πατουσα δεν πατουσα γκαζι η στροφες δεν αλλαζαν και δεν κρατουσε για πολυ μονο για δευτερολεπτα μετα δεν επερνε καν μπρος μονο προσπαθουσε παντα γυρισμένο μονιμα στην βενζίνη οποτε να δω που πηγα τελευταία φορα και το γεμιζα και να μην ξαναπαω..... αν ηταν ο συναγερμος και εβαζες το κλειδι στη μιζα δε θα γινοταν τιποτα (σα να ηταν νεκρο το αμαξι) οπως το κοβω με το καυσιμα εχεις θεμα (με μικρες πιθανοτητες μιζα και αντλια)
bezan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 φιλε μου το ουυυουυυυ κανει σαν να ζοριζεται? κλαει? στην αρχη ψιλο ηχο και μετα χαμηλωνει? εαν ναι σιγουρα τρομπα ειναι. οταν γυριζεις τον διακοπτη η τρομπα παιρνει μπροστα και σηκωνει την αναλογη πιεση στο κλυκλομα βενζινης εως οτου πιασει τα απαιτουμενα bar, μετα οταν δουλευει το αμαξι δεν την ακους (μονο κατι VW δεν χρειαζεται να βαλεις το κλειδι μεσα, οταν ανοιγεις πορτα παιρνει η αντλια). και ναι η αντλια μπορει να στο κανει κανα 2 φορες αυτο και μετα να δουλεψει μεχρι και 6αμηνο π λεει ο λογος και μια μερα να πεθανει. στην μιζα, το κινει το μοτερ? η παιζει κενες και δεν κουναει καθολου στον στροφαλο? 1
RODIFIRE Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) σημερα παλι ειχα το ιδιο προβλημα μετα απο τοσο καιρο με αποτελεσμα να μην μπορεσω να παω στην δουλεια και πλεον το αφεντικό δεν μου απαντουσε καν στα μηνυματα 😝 ενας ηχος οταν γυριζω τον διακόπτη κανει ενα φυσιολογικο ουυυυυυ κανονικα δεν μου φαινεται σαν να ζοριζεται η να κλαιει. επρεπε σημερα να παω να κάνω κατι τυπικές εξετασεις σε γιατρους και το αμαξι με άφησε εξω απο την ακτινολογο αυτο που κανει ειναι πρωτη φορά περνει μπρος κανονικα και μετα απο λιγο σβηνει 2η φορα γυρναω χτυπαει αλύπητα η μιζα το αμαξι δεν περνει με την καμια μπροστα και ουτε αλλαζει ο ριθμος ηχου της μιζας ουτε εστω για λιγο δεν χαζο περνει λοιπον το εβαλα και εγω με μονο υγραεριο οπως που ειχε πει καποιος και πηρε αμεσως μπροστα ετσι το πηρα σπιτι μου με μονο υγραεριο και το παρκαρα εξω απο το σπιτι μου, με το υγραεριο καθε σχεδόν 5 λεπτά κανει 3 μπιμ μπιμ μπιμ πραγμα που θεωρισα οτι ισως δεν ειναι εξυπνο να κανω 11χλμ για την δουλεια ετσι (δεν ξερω αν μπορω και τι μπορεί να πάθει) θα αναφερω οτι το αμαξι βενιζνη εχει στην μεση η βελονα 29λιτρα γενικο σερβης εγινε πριξ 2 μηνες οπου αλάξα φιλτρα βενζινης,λαδι,αερα αλλαγη μπουζια λαδια λαμπες και διαφορα αλλα εγω τραβηξει κατι βίντεο με το τι κανει και μετα απο ωρα που ειχα παει παλι την πρωτη πηρε και εσβησε αμεσως και δεξ επερνε μετα με λιγα λογια με μονο υγραεριο περνει και κινητε κανονικα αφου εχω κρστιμενο το κουμπι αλλα με βενζίνη και υγραεριο τπτ ενα ουυυυ ακουγεται φισιολογικα οπως παντα το ειχα αφησει 2 μερες + μονο βενζινη πήγα σε αλλο πρατηριο αυτην την φορα για υγραεριο τωρα δεν ξερω τι αλλο να πω ετρεχα ολη μερα για μηχανικους ουτε καταλαβαινα τι λεγανε ουτε μπορούσανρ αλλος ειχε παρη αδεια αλλος απο της 17 ειχε κοσμο αλλος μου ελεγε θελει ηλεκτρολογο οι ηλεκτρολογοι ηταν κλειστει και γενικα ουτε που ξερω τα μεροι εδω ουτε την γλωσσα ούτε καποιος που να ερθει να με βοηθήσει με την γλώσσα... μεχρι να βρω μαστορα τι λετε να φταιει? χεν ξερω μην μου πουνε και οτι ναναι γιατι θα πουνε ελληνς χωρις γλωσσα σρην αναγκη βαρατε τον.... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από RODIFIRE
RODIFIRE Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 edit1: ξεχασα να αναφερω οτι εχω ηλεκτρικο καθρεπτη με καμερα και οθονη στο αμαξι και δεν ξερω αν αυτα δημηιουργουνε προβλημα στο ηλεκτρικο συστημα γενικα εγω γενικα περιμενω λιγο οταν γυρναω τον διακοπτη παντα πριν το βαλω μπρος
meletis_m Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, RODIFIRE είπε σημερα παλι ειχα το ιδιο προβλημα μετα απο τοσο καιρο με αποτελεσμα να μην μπορεσω να παω στην δουλεια και πλεον το αφεντικό δεν μου απαντουσε καν στα μηνυματα 😝 ενας ηχος οταν γυριζω τον διακόπτη κανει ενα φυσιολογικο ουυυυυυ κανονικα δεν μου φαινεται σαν να ζοριζεται η να κλαιει. επρεπε σημερα να παω να κάνω κατι τυπικές εξετασεις σε γιατρους και το αμαξι με άφησε εξω απο την ακτινολογο αυτο που κανει ειναι πρωτη φορά περνει μπρος κανονικα και μετα απο λιγο σβηνει 2η φορα γυρναω χτυπαει αλύπητα η μιζα το αμαξι δεν περνει με την καμια μπροστα και ουτε αλλαζει ο ριθμος ηχου της μιζας ουτε εστω για λιγο δεν χαζο περνει λοιπον το εβαλα και εγω με μονο υγραεριο οπως που ειχε πει καποιος και πηρε αμεσως μπροστα ετσι το πηρα σπιτι μου με μονο υγραεριο και το παρκαρα εξω απο το σπιτι μου, με το υγραεριο καθε σχεδόν 5 λεπτά κανει 3 μπιμ μπιμ μπιμ πραγμα που θεωρισα οτι ισως δεν ειναι εξυπνο να κανω 11χλμ για την δουλεια ετσι (δεν ξερω αν μπορω και τι μπορεί να πάθει) θα αναφερω οτι το αμαξι βενιζνη εχει στην μεση η βελονα 29λιτρα γενικο σερβης εγινε πριξ 2 μηνες οπου αλάξα φιλτρα βενζινης,λαδι,αερα αλλαγη μπουζια λαδια λαμπες και διαφορα αλλα εγω τραβηξει κατι βίντεο με το τι κανει και μετα απο ωρα που ειχα παει παλι την πρωτη πηρε και εσβησε αμεσως και δεξ επερνε μετα με λιγα λογια με μονο υγραεριο περνει και κινητε κανονικα αφου εχω κρστιμενο το κουμπι αλλα με βενζίνη και υγραεριο τπτ ενα ουυυυ ακουγεται φισιολογικα οπως παντα το ειχα αφησει 2 μερες + μονο βενζινη πήγα σε αλλο πρατηριο αυτην την φορα για υγραεριο τωρα δεν ξερω τι αλλο να πω ετρεχα ολη μερα για μηχανικους ουτε καταλαβαινα τι λεγανε ουτε μπορούσανρ αλλος ειχε παρη αδεια αλλος απο της 17 ειχε κοσμο αλλος μου ελεγε θελει ηλεκτρολογο οι ηλεκτρολογοι ηταν κλειστει και γενικα ουτε που ξερω τα μεροι εδω ουτε την γλωσσα ούτε καποιος που να ερθει να με βοηθήσει με την γλώσσα... μεχρι να βρω μαστορα τι λετε να φταιει? χεν ξερω μην μου πουνε και οτι ναναι γιατι θα πουνε ελληνς χωρις γλωσσα σρην αναγκη βαρατε τον.... Η εκκίνηση με υγραέριο έχει όριο , να ξέρεις μέχρι 10 φορές μετά θέλει μηδενισμό . Ίσως είναι αντλία βενζίνης ή εάν θυμάμαι έβγαζαν και θέμα με τα immobilizer αυτά τα αμάξια , αλλά δέν θα σου έπαιρνε καθόλου . Πάρε και ρίξε μέσα στήν βενζίνη ενα καθαριστικό καυσίμου και δούλεψε το μόνο με βενζίνη. Να το πάς στο συνεργείο και να κάνετε και έλεγχο και στήν πίεση αντλίας καυσίμου. Το υγραέριο πόσα χιλιόμετρα έχει ; Θέλει ψάξιμο πάντως.
RODIFIRE Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 18 λεπτά πριν, meletis_m είπε Η εκκίνηση με υγραέριο έχει όριο , να ξέρεις μέχρι 10 φορές μετά θέλει μηδενισμό . Ίσως είναι αντλία βενζίνης ή εάν θυμάμαι έβγαζαν και θέμα με τα immobilizer αυτά τα αμάξια , αλλά δέν θα σου έπαιρνε καθόλου . Πάρε και ρίξε μέσα στήν βενζίνη ενα καθαριστικό καυσίμου και δούλεψε το μόνο με βενζίνη. Να το πάς στο συνεργείο και να κάνετε και έλεγχο και στήν πίεση αντλίας καυσίμου. Το υγραέριο πόσα χιλιόμετρα έχει ; Θέλει ψάξιμο πάντως. σοβαρα? δεν ειχα ιδεα... δηλαδη τωρα και κανονικα να παρει μπροστα θα μετρανε οι φορες που το χρησιμοποίησα? το υγραέριο το εχει το αμαξι 9 χρονια λενε τα χαρτια εγω το αμαξι το εχω σχεδον 5 μηνες στο μαστορα το ειχα πάει για ελεγχο αλλα δεν ξερω τι κοιταξε, μενω Πολωνία και δεν τους καταλαβαινω τι λενε τι καθαριστικο ειναι αυτο? ουτε πως να το ζητησω δεν ξερω... και απο που... προσπαθησα να το παω σε μαστορα και τωρα και τοτε αλλα δεν βγαζω ακρη...
gbras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Βαζε το google translate στο κινητο σου, γραφε αυτο που θελεις και δειχνε την μεταφραση. Θα βγει μια ακρη
raflas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μοιάζει με τρόμπα βενζίνης η περίπτωση αυτή όμως... Και να πάρει μπροστά όπως λες μετά δεν ξαναπαίρνει είναι γιατί ζεσταίνεται η τρόμπα και δεν δουλεύει σωστά... Στο δρόμο δουλεύει στρωτά; με βενζίνη μόνο εννοώ... απόδοση οκ; ανεβάζει στροφές αβίαστα; Άτιμο πράγμα οι τρόμπες....παθών..
RODIFIRE Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 εμενα μου λενε για ηλεκτρολογο εδω αυτο θελει μηχανικο ή ηλεκτρολογο? και ποσο ελλαδα ισως να κοστιζε κατι τετοιο? εχω απορία τι διαφορα ισως υπάρχει πολωνια ελλαδα στο περιπου παντα..... 14 ώρες πριν, gbras είπε Βαζε το google translate στο κινητο σου, γραφε αυτο που θελεις και δειχνε την μεταφραση. Θα βγει μια ακρη πιστεψεμε δεν βγαζεις καθολου ακρη ειδικα απο ελληνικα σε πολωνικα και κυριως σε μεγαλυτερες πρότασης ξεκουραζομαι πχ το μεταφραχει "υπολοιπο" επειδή Rest ειναι και ξεκουραζομαι και το υπόλοιπο πχ δικο σου πράγματικα το τι εχουν δει τα ματια μου.... στης αρχες εβλεπα και κοσμο να παρεξηγιεται που δεν εξηγούσα οτι ισως δεν τα μεταφραζει σωστα 13 ώρες πριν, raflas είπε Μοιάζει με τρόμπα βενζίνης η περίπτωση αυτή όμως... Και να πάρει μπροστά όπως λες μετά δεν ξαναπαίρνει είναι γιατί ζεσταίνεται η τρόμπα και δεν δουλεύει σωστά... Στο δρόμο δουλεύει στρωτά; με βενζίνη μόνο εννοώ... απόδοση οκ; ανεβάζει στροφές αβίαστα; Άτιμο πράγμα οι τρόμπες....παθών.. δεν καταλαβαινω πως εννοεις το αβιαστα αλλα το εχω δουλέψει αρκετες φορες μονο βενζίνη απο τοτε που το επαθα και δεν ειχα κανενα προβλημα τωρα αυτο που λες ισως να μου εχει τυχη ισως να καταλαβα και κατι τελειος αλλο απο οτι λες 😅 μολις το δοκιμασα ξανα και την πρώτη φορα πηρε ελαχιατα μπρος ξερα και εσβησε και την δεύτερη φορα κλασσικα δεν επερνε απλα χτυπουσε η μιζα και τιποτα, η ζεστη επηρεάζει την "χαλασμενη/προβληματικη" τρομπα επίσης? edit ξεχασα να πω οτι ενας μηχανικος χθες μου ειπε οτι ειναι "Przełącznik pompy paliwowej" το καταλαβαινω κατι σαν "Διακόπτης αντλίας καυσίμου" και οτι θελει ηλεκτρολογο και οχι μηχανικο απο δευτερα τωρα θα ξανα ψαξω παλι οσο για την δουλεια δεν το βλεπω πλεον.... 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα