RODIFIRE Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Καλημερα ειμαι κατοικος πολωνιας χθες πηγα σε ενα εμπορικο με το Mercedes clk200 και οταν προσπαθησα να φυγω το αμαξι δεν επερνε μπρος γυρνουσα τον διακοπτη στην αρχη καποιες φορες χαζο επερνε αλλα μετα μονο ακουγοταν και προσπαθουσε ειναι με υγραεριο το εκλεισα και το αφησα μονο βενιζινη αλλα παλι τιποτα ο δεικτης λεει βενζινη πανω απο την μεση φουλ υγραεριο και το κοντερ λεει 38λιτρα βενιζνη δεν ξερω αν αυτο οφειλετε απο εναν παλιο συναγερμο που εχει μεσα το αμαξι (που δεν εχω καποιο κλειδι) η οχι δοκιμασα να το αφησω ξανα πηγα και τιποτα το αφησα ολο το βραδυ εκει δυστιχως ζω μονος μου εδω και η γλωσσα μου ειναι προβλημα και δεν εχω καποιον για βοηθεια τι μπορω να κανω τωρα για να το βαλω μπρος να το παρω απο εκει? και ποιοι λετε θα ειναι οι λογοι? ισως κατι με τα ηλκετρικα? συναγερμος? πολαπλασιαστες? τρομπα βενζινης? κατι αλλο? ευχαριστω πολυ για τον χρονον σας 1
vamvakoolas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 μια γρηγορη ερωτηση (αν και δε θυμαμαι για το συγκεκριμμενο μοντελο): οταν γυρνας μιζα, ακους ηχο απο πισω (ντεποζιτο βενζινης) σα γουργουρισμα; να δουμε αν η τρομπα βενζινς βουλευει κανονικα σε αυτη τη φαση ξεχνας υγραεριο γυρνα το βενζινη 1
RODIFIRE Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 δεν το προσεξα αυτο, το αμαξι μου ειναι κανα ωρα αποσταση απο το σπιτι μου παρατημενο στο εμπορικο πρεπει να παω να το τσεκαρω αλλα ολοι οι "θορυβοι" νομιζω ηταν οπως παντα οταν γυρναω τον διακοπτη ειναι ενας ηχος που κανει "ουυυυυυ" και οταν το κλεινω σταματαει δεν ξερω αν ειναι αυτο η οχι ναι ειχα πατησει το διακοπτη του υγραεριου και δεν εδειχνε πια πρασινο οποτε εσβησε σταματησε
tutuyo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) η ασφάλεια σου δεν έχει οδική, το τσεκαρες? Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από tutuyo
RODIFIRE Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, tutuyo είπε η ασφάλεια σου δεν έχει οδική, το τσεκαρες? δεν ξερω πιστευω πως εχει πρεπει να το ρωτησω, αλλα θα ειναι πολυ δυσκολη η επικοινωνία μου με την οδικη βοηθεια + οτι δεν εχω μαστορα εδω, πρεπει να βρω καποιον μαστορα (αν γινεται να το παει κατευθειαν στον μαστορα) για να μην μου το αφησει στο σπιτι μου και μετα δεν ξερω τι να κανω
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δοκίμασε με κάποιον να το σπρωξεις,μηπως πάρει μπρος,αλλιώς με οδική σε συνεργείο. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές,τελειωμένη μίζα,τελειωμένη μπαταρία,τελειωμένος εναλλακτης κλπ. Το W208 ή 209 εχεις;
RODIFIRE Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Δοκίμασε με κάποιον να το σπρωξεις,μηπως πάρει μπρος,αλλιώς με οδική σε συνεργείο. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές,τελειωμένη μίζα,τελειωμένη μπαταρία,τελειωμένος εναλλακτης κλπ. Το W208 ή 209 εχεις; c208 νομιζω το w208 ειναι το avantagarde μπαταρια την αγορασα πριν 2 μηνες που νομιζω δεν χρειαζοταν και οταν το ειχα παει μετα την αγορα το αμαξι στο μαστορα για σερβις και ελεγχο 2 φορες τον ρωτησα αν ολα ειναι καλα αν εχει καποιο θεμα και μου ειπε δουλευει ρολοι... θα μπορουσε να ειναι η αιτία και ο συναγερμος? δεν εχω καποιο συνεργειο η μαστορα εδω μιας και δεν ξερω κανεναν και με τα πολωνικα δυσκολα να συνενοηθω γιαυτο ρωταω εδω μηπως καποιος θα ειχε καποια ιδεα να βοηθησει καπως πριν μπλεξω με τηλεφωνα και προσπαθω να βγαλω ακρη...
JOHN ONLY Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δοκίμασε να κάνεις εκκίνηση απευθείας με υγραέριο. Συνήθως κρατάς παρατεταμένο το κουμπί που αλλάζεις καύσιμο και εκκινεις σε περίπτωση ανάγκης
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Φυσικά και μπορεί να παίξει ρόλο ο συναγερμός.
RODIFIRE Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε Δοκίμασε να κάνεις εκκίνηση απευθείας με υγραέριο. Συνήθως κρατάς παρατεταμένο το κουμπί που αλλάζεις καύσιμο και εκκινεις σε περίπτωση ανάγκης ενω ειναι πρασινο το λαμπακι το κραταω πατημενο δεν το αφηνω και γυρναω ταυτοχρονα τον διακοπτη? 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φυσικά και μπορεί να παίξει ρόλο ο συναγερμός. δεν ξερω αν φταιει κατι αλλο αλλα νομιζω οτι εχω θεμα με τον συναγερμο οταν ημουν μια φορα στο αμαξι μεσα και καθαριζα μετα με κλειδωσε μεσα αυτοματα και δεν υπακουγε το κουμπι που προσπαθουσα να ξεκλειδωσω μετα απο καμπωσει ωρα ολα ηταν ξανα κανονικα και να το αφηνω και να παθαινει κατι τετοιο χωρις λογο η συμανδια (θα μου πεις καμια φορα ετσι συμβαινουν) σκεφτομαι αυτο ισως ομως και να κανω λαθος δεν ξερω
JOHN ONLY Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Στα lovato ο δείκτη υγραερίου έχει ένα κουμπί. Σε αυτό το πατάς παρατεταμένα και μετά γυρνάς το κλειδί και εκκινεί με υγραέριο
RODIFIRE Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 ωραια αρα παω να ακούσω την τρομπα και δοκιμασω με παρατημένο κουμπι λαι μιζα και δεν ξερω τι αλλο... και αν ο συναγερμος δημιουργει το προβλημα τι μπορω να κανω σε αυτην την περίπτωση?
RODIFIRE Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 μολις εφτασα δοκιμασα πρωτα ξανα κανονικα χωρις να κανω τπτ (με κλειστο το υγραεριο ξανα) και πηρε σε δευτερολεπτα μπρος χωρις κανενα πρόβλημα γιατι αυτο? μηπως τελικα οντως ειναι θεμα του παλαιου συναγερμου?
vamvakoolas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ασε το υγραεριο και αστο να δουλεψει με βενζινη για 2-3 ημερες αστο συναγερμο παιζει να εβαλες οτι ναναι υγραεριο απο εκει που γεμισες (ισως να θες αλλαγη στο φιλτρο και τσεκαρισμα στο υγραεριο αν στρωσει μετα απο 2-3 ημερες) Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από vamvakoolas
RODIFIRE Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 ειπα για τον συναγερμο γιατι οπως ειχα αναφέρει μια φορά που καθαριζα μεσα στο αμαξι με ειχε κλειδωσει μεσα και δεν ανοιγε ουτε με το κουμπι του κλειδιου ουτε τίποτα Δεν υπακουγιε πιθανον να μην επερνε ουτε μπρος και τοτε, αλλα την επομενη μερα δούλεψε κανονικα το κλείδωμα ξεκλειδομα λες και Δεν ειχε ποτε θεμα, πιστεύεις οτι το πρατήριο με το υγραεριο φταίει? και γιατι ουτε με βενζίνη επερνε χθες και σημερα πηρε κανονικα? ρωτάω γιατι θα ηθελα να μαθω περισσότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα