Προς το περιεχόμενο

AVM FRITZ! Box 7530 International Modem Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι 112 € βλεπω κ εγω , το παιδι ειπε χωρις το φπα βεβαια. 
Καθε μερα το κοιταω μεχρι χθες ειχε 107€ προχθες ειχε παει 105€

περιμενω να παει 99€ για να το παραγγειλω εχω πει να πεσω κατω απο 100€ 😁

Δημοσ.

Σωστά 100 ευρώ βγαίνει χωρίς φπα. Με φπα εμένα μου το βγάζει 120,93 ευρώ.

3 minutes ago, malias4 said:

Καθε μερα το κοιταω μεχρι χθες ειχε 107€ προχθες ειχε παει 105€

Αν δε κάνω λάθος όμως μέχρι και εχθές δεν είχε απόθεμα ή τα μεταφορικά ήταν 20 ευρώ(δε θυμάμαι αν ήταν το Ιταλικό ή το Ισπανικό)

Δημοσ.
3 minutes ago, Vasilis 07 said:

Συγγνώμη, από πότε ανεβάζουμε "προσφορές" χωρίς φπα ?

Έκανα edit.

Δημοσ.

https://www.amazon.it/gp/offer-listing/B07HNRTZY6/ref=dp_olp_all_mbc?ie=UTF8&condition=all

Εδώ, για κάποιον που δεν έχει πρόβλημα υπάρχει από amazon αποθήκη (κατάσταση αποδεκτή) στα 79Ε.Συνήθως είναι επιστροφές και δεν έχουν κανένα θέμα. Τελική βγαίνει στα 88,34.

• Like 1
Δημοσ.

Μονο και μονο για τη χαρα που πηρα (και μετα ξενερωσα) οταν ειδα θεμα στις Προσφορες για το 7530 που κοιταω καιρο τωρα, θα επρεπε να μπεις φυλακη 🤬🤬

Δημοσ.

Sorry παιδιά επειδή το κοιτούσα και εγώ καιρό ήταν η πρώτη φορά που στο Αμαζον μπήκε τόσο χαμηλά με τόσο λίγα μεταφορικά και είπα να το μοιραστώ.

Lock?

• Like 1
Δημοσ.

140 μου βγαίνει να το πάρω από εδώ με αντικαταβολή και μεταφορικά . Αλλα φοβάμαι την αποθήκη από εκεί το ιταλικο είναι μαφιόζοι . Και το Italian interface πως αλλάζει ;

32 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

https://www.amazon.it/gp/offer-listing/B07HNRTZY6/ref=dp_olp_all_mbc?ie=UTF8&condition=all

Εδώ, για κάποιον που δεν έχει πρόβλημα υπάρχει από amazon αποθήκη (κατάσταση αποδεκτή) στα 79Ε.Συνήθως είναι επιστροφές και δεν έχουν κανένα θέμα. Τελική βγαίνει στα 88,34.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

140 μου βγαίνει να το πάρω από εδώ με αντικαταβολή και μεταφορικά . Αλλα φοβάμαι την αποθήκη από εκεί το ιταλικο είναι μαφιόζοι . Και το Italian interface πως αλλάζει ;

Το International είναι, οπότε έχει και αγγλικά 

Δημοσ.

Προηγουμενως ειχε ενα used σε condition acceptable που εκανε τοσο. Τωρα εχει ενα used-good που ειναι πιο ακριβο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...