Mankon7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά Πήγα και εγώ να κάνω την αγορά, αλλά δεν μπορώ να βρω που βάζω τον κωδικο. Μετά από αυτό το βήμα με πετάει στο PayPal Ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από Mankon7
diplo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Κάνε κλικ στο βελάκι που δείχνει προς τα επάνω και θα σου το βγάλει.
chocorello Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Nαι . Την έχω πάθει έτσι αλλάζοντας region με όλα τα παιχνιδια στο παλιό κλειδωμένα . Άλλη συνδρομή θέλει Uk , αλλη για US , άλλη για ιταλια κτλ κτλ . Αν και όλες οι χώρες στο Eu έπρεπε να έχουν το ίδιο ... πουλάνε διαφορετική σε κάθε χωρα ! Και αν ξεκινήσεις από την αρχή με region USA που βρίσκεις καλύτερη τιμή και συνεχίζεις εκεί; Υπάρχει κάποιο θέμα; online θα παίζει κανονικά σε ευρωπαϊκούς server με φίλους;
arisenal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Καλησπερα, να ρωτησω κατι σημαντικο που δεν το καταλαβα απ τα προηγουμενα ποστ. Εμενα η συνδρομη μου εληξε πριν λιγες μερες και δε θελω να εχω plus στο συντομο μελλον, αν την αγορασω θα μπορω να την ενεργοποιησω και σ ενα χρονο πχ η με την αγορα θα ενεργοποιηθει αμεσα κι αυτοματα?
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 14 ώρες πριν, aod999 είπε Και κυριως κρυψε το mail σου!!! Παλι καλα που του το ειπες κανοντας quote το screenshot με το μαιλ του 🤦♂️
bahamut_zero Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Παλι καλα που του το ειπες κανοντας quote το screenshot με το μαιλ του 🤦♂️ Χαχαχα εχει χαθει καθε ελπιδα
JimGer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος σκέφτεται να κάνει καινούριο λογαριασμό, γιατί να κάνει US Και όχι Τουρκία? Έχει κάπου 15-16 το psplus το χρόνο Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από JimGer
mikesss Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήρα την μέρα που ανέβηκε εδώ το ποστ μια κάρτα με PayPal όλα καλά. Μετα από λίγη ώρα είπα να πάρω και μια δεύτερη. Από τότε μέχρι και σήμερα που δοκίμασα πάλι κάποιες φορές, μετά το PayPal account login μου ζητάει να βάλω κινητό τηλέφωνο για να μπορώ να προχωρήσω στην ολοκλήρωση του transaction. Δοκίμασα και με διαφορετικά email, κάνει πάντα το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω γατί έχει σκαλώσει και ζητάει κινητό και δεν αρκεί μόνο το verification code που στέλνει στο email. Δοκιμασα και από άλλους Browser και από το κινητό. Κάνει τα ίδια. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από mikesss
AntiCambeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, mikesss είπε Πήρα την μέρα που ανέβηκε εδώ το ποστ μια κάρτα με PayPal όλα καλά. Μετα από λίγη ώρα είπα να πάρω και μια δεύτερη. Από τότε μέχρι και σήμερα που δοκίμασα πάλι κάποιες φορές, μετά το PayPal account login μου ζητάει να βάλω κινητό τηλέφωνο για να μπορώ να προχωρήσω στην ολοκλήρωση του transaction. Δοκίμασα και με διαφορετικά email, κάνει πάντα το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω γατί έχει σκαλώσει και ζητάει κινητό και δεν αρκεί μόνο το verification code που στέλνει στο email. Δοκιμασα και από άλλους Browser και από το κινητό. Κάνει τα ίδια. Εχω αγοράσει αρκετές φορές απο το Ελληνικό PS Store μέσω PayPal, προχθές που προσπάθησα, έγραψε πως το username η ο κωδικός είναι λάθος στο PS4 και μετά στο PayPal login μου έβγαλε ειδοποίηση να επικοινωνήσω με το support του PayPal, κάτι το οποίο είχε ξαναγίνει όταν προσπαθούσα να πληρώσω την Wind και δεν γινόταν.Μάλλον το PayPal θα με παιδέψει πάλι για να κάνω login.Τελικά έβαλα τα στοιχεία της κάρτας, έκανα την αγορά και αμέσως έσβησα τα στοιχεία της κάρτας. Μάλλον το PayPal "βλέπει" την προσπάθεια login απο άλλες συσκευές ως παραβίαση και μπλοκάρει τον λογαριασμό.
mikesss Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Σκέφτηκα ότι μπορεί να μπλοκάρει το PayPal. Αλλά γιατί.... έχω κάνει αρκετές φορές αγορές από διάφορες συσκευές σε μικρό χρονικό διάστημα και από άλλες IP και δεν είχα θέμα. Το κινητό μου το ζητάει το site, όποτε ίσως βλέπει προσπάθεια αγοράς με ίδιο PayPal account που έχει χρησιμοποιηθεί ήδη μια φορά και δεν αφήνει άλλη χωρίς ταυτοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα