manosmanos13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Λοιπόν έχει προσφορά το fifa 20 στα 10 ευρώ.. Αν πάω να το πάρω αφαιρεί κανονικά τα 8 από το wallet και ότι παραπάνω μπαίνει από PayPal κανονικά. 3
ipal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Οι κάρτες Plus λήγουν 12 μήνες απο την αγορά τους και ας μην χρησιμοποιηθούν, το το πως ελέγχουν το χρονικό διάστημα δεν το γνωρίζω. Οταν προσθέσεις καινούρια κάρτα στην συνδρομή, προστίθεται ο χρόνος και ανανεώνεται η ημερομηνία. Και οι φυσικές κάρτες από καταστήματα λήγουν σε 12 μήνες;
newtech Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, EsseGr είπε Με απλά μαθηματικά του κονφούκιου : Υπάρχει ήδη η προσφορά και αλλού στα 42 ευρώ Αυτό που γίνεται εδώ είναι : 50 ευρώ στο psn λογαριασμό 42 η κάρτα 8 ευρώ μένουν στον PSN λογαριασμό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ 34 Καλό θα ήταν να ενημερωθεί ο τίτλος του θέματος καθώς είναι παραπλανητικός Αυτο ρε φιλε.. εβλεπα 2 και 3 φωρες το ποστ και λεω τι εγινε.. ουστιαστικα αφαίρεσε 2 φορες το 8. 1
vorlon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Να ρωτήσω, οταν έκανες την αγορά σου έστειλαν τον κωδικό στο email και μετα τον έκανες redeem στο store?
th3rul3r Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, newtech είπε Αυτο ρε φιλε.. εβλεπα 2 και 3 φωρες το ποστ και λεω τι εγινε.. ουστιαστικα αφαίρεσε 2 φορες το 8. Πληρώνεις 42 €(παίρνεις κάρτα αξίας 50) . Έδωσες 42 αλλά στο wallet έχεις ""50 ΕΥΡΩ"" παίρνεις συνδρομή με 42€ και σου μένουν και 8 στο wallet να πάρεις παιχνίδι η ότι άλλο θες άρα αν αφαιρέσεις από τα 42 που πλήρωσες αρχικά τα 8 που έμειναν στο wallet πόσο σου στοίχισε τελικά η συνδρομή ? 34..... Δεν είναι και πυρηνικη φυσική ρε παιδιά. Η προσφορά ξεκιναει από τα 8€ που κερδίζεις στην κάρτα 2 1
vorlon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 33 λεπτά πριν, th3rul3r είπε Πληρώνεις 42 €(παίρνεις κάρτα αξίας 50) . Έδωσες 42 αλλά στο wallet έχεις ""50 ΕΥΡΩ"" παίρνεις συνδρομή με 42€ και σου μένουν και 8 στο wallet να πάρεις παιχνίδι η ότι άλλο θες άρα αν αφαιρέσεις από τα 42 που πλήρωσες αρχικά τα 8 που έμειναν στο wallet πόσο σου στοίχισε τελικά η συνδρομή ? 34..... Δεν είναι και πυρηνικη φυσική ρε παιδιά. Η προσφορά ξεκιναει από τα 8€ που κερδίζεις στην κάρτα Ειναι όπως το... Μου δινεις 100€ , σου δίνω 50€, μου χρωστας 50€, εγω σου χρωστάω 100€, τελικα θα σου δώσω πίσω 50€ 2
manosmanos13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Αλήθεια με έχετε κάψει λίγο με αυτά που διαβάζω.. Παραπλάνηση δεν υπάρχει κάπου γιατί εξηγώ τα βήματα, δεν έχω κάποιο link και σε βάζω να το πατήσεις. Και επειδή μιλάς με παραδείγματα, είναι σαν να μου χρωστάς 100, να σου δώσω 80 και να ειμαστε εντάξει και ευχαριστημένοι και οι δύο.. 1 1
seventh_son Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, ipal είπε Και οι φυσικές κάρτες από καταστήματα λήγουν σε 12 μήνες; αναφέρουν ημερομηνία που λήγουν από πίσω. 1
ADHD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Το κέρδος της προσφοράς είναι τα 8ε στο wallet καθώς έδωσες 42ε για να γεμίσεις 50ε το τι θα τα κάνει ο καθένας μετά δικό του θέμα. Το μπέρδεμα μάλλον έγινε με την άλλη προσφορά 12 μηνη ps+ επίσης στα 42ε η οποία παίζει παντού. θεωρητικά κάποιος μπορεί να στοκαρει και να έχει 8ε κέρδος στο wallet δεν είναι ανάγκη να αγοράζει ps+ συνδρομές μόνο.
seventh_son Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Ντάξει δεν είναι άσχημη προσφορά με την έννοια ότι αγοράζεις με 42,2 κάτι που κάνει 50, οπότε έχεις ένα έμμεσο κέρδος 8 ευρώ. Εγώ πήρα μια ps plus ετήσια να στοκάρω. Ποστάρω μόνο και μονο για να προστατεύσω κάποιον που σκέφτεται να πάρει το Fifa 20 μιας και το είδα σε δελεαστική τιμή στο 10ρικο. Μη κάνει κανείς την ίδια μαλακία που έκανα εγώ. Το παιχνίδι είναι απλά τραγικό, και όποιος έρχεται από το Fifa 19, θα το βρει τουλάχιστον μια ταχύτητα πιο αργό. Το χειρότερο όμως είναι ότι στο παιχνίδι δεν υπάρχει άμυνα. Ερχόμενος από division 2 στα online (όχι στο FUT) με έβαλε στο Division 8 στο Fifa 20. Ο κάθε τυχαίος επιθετικός (πχ ο Mouriqi της Fenerbahce) πραγματικά παίρνει τη μπαλίτσα, βολτάρει και στο καρφώνει. Οι επιθετικοί τρέχουν λες και έχουν βάλει νέφτι, και οι αμυντικοί λες και κρατάνε κανα τσιμεντόλιθο. Απλά τραγικό. Τα πιο πεταμένα μου 10 ευρώ. Μόνο και μόνο για να προστατεύσω τους υπόλοιπους αν και off topic για τη προσφορά 2 1
Nikolis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Τσίμπησα και εγώ μία. Καλή προσφορά, δίνεις 42Ε και σου μένουν και 8Ε στο wallet. Tnx! 1
geornirv Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Εγώ έχω plus από άλλη χώρα...αν πάρω αυτό θα μπορέσω να το προσθέσω αλλά για Ελλάδα;
AntiCambeR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, ipal είπε Και οι φυσικές κάρτες από καταστήματα λήγουν σε 12 μήνες; Για τις φυσικές κάρτες εννοώ, για τις online δεν γνωρίζω, το λογικό είναι να ισχύει το ίδιο, όποτε έχω πάρει online κάρτα την έχω χρησιμοποιήσει κατευθείαν. 3 λεπτά πριν, geornirv είπε Εγώ έχω plus από άλλη χώρα...αν πάρω αυτό θα μπορέσω να το προσθέσω αλλά για Ελλάδα; Οχι, ο κάθε λογαριασμός χρειάζεσαι κάρτα για την αντίστοιχη χώρα.
michael150583 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 ευχαριστώ το παλικάρι της παρέας μας που μας ενημέρωσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα