takjar Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, nikosmavros είπε Μόλις το έκανα. Όλα μια χαρά. Να ξεκαθαρίσουμε ότι πληρώνεις 42.22€ και πιστώνεις στον λογαριασμό σου στο play station store 50€. Τα 50€ που θα έχεις στο ps store τα κάνεις ότι θέλεις. ΑΝ θες αγοράζεις psplus συνδρομή που αυτή τη στιγμή τη δίνουν 42€ στο store οπότε έτσι σου μένουν και 8€ στο ps store. Σε ευχαριστώ τόση ώρα νόμιζα ότι πιστώνονται στο eshop αυτά τα λεφτά και έπρεπε να πάρω 2η κάρτα για να τα χρησιμοποιήσω κλπ
EsseGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Με απλά μαθηματικά του κονφούκιου : Υπάρχει ήδη η προσφορά και αλλού στα 42 ευρώ Αυτό που γίνεται εδώ είναι : 50 ευρώ στο psn λογαριασμό 42 η κάρτα 8 ευρώ μένουν στον PSN λογαριασμό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ 34 Καλό θα ήταν να ενημερωθεί ο τίτλος του θέματος καθώς είναι παραπλανητικός 5 1
vadergr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, EsseGr είπε Με απλά μαθηματικά του κονφούκιου : Υπάρχει ήδη η προσφορά και αλλού στα 42 ευρώ Αυτό που γίνεται εδώ είναι : 50 ευρώ στο psn λογαριασμό 42 η κάρτα 8 ευρώ μένουν στον PSN λογαριασμό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ 34 Καλό θα ήταν να ενημερωθεί ο τίτλος του θέματος καθώς είναι παραπλανητικός Αγοραζει την 50αρα καρτα με 42€ Αρα εχει εξαρχής 8€ κέρδος. Αν ο καθένας επιλέγει να το "δώσει" το κέρδος στην ps plus η στο wallet, ειναι περι ορέξεως. Προσφορά υπάρχει, αρκει να θέλει ο αγοραστής να χρησιμοποιήσει και τα 8€ του wallet. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από vadergr 3
Nikvour Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Παιδια καλησπερα εγω εχψ ps plus μεχρι 27/11/2020. Αν την παρω την καρτα ενεργοποιειτε αμεσως; Γιατι αν παω να κανω subscribe στην ps plus μου βγαζει renewal στις 5/6/2021. Μην κανω καμια πατατα
AntiCambeR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, chocorello είπε Έχει κανείς ιδέα αν (και πότε) λήγουν τα κλειδιά για το ps plus; Σκέφτομαι μήπως είναι καλή ιδέα να αγοράσω από τώρα για όταν κυκλοφορήσει το PS5. 15 λεπτά πριν, Nikvour είπε Παιδια καλησπερα εγω εχψ ps plus μεχρι 27/11/2020. Αν την παρω την καρτα ενεργοποιειτε αμεσως; Γιατι αν παω να κανω subscribe στην ps plus μου βγαζει renewal στις 5/6/2021. Μην κανω καμια πατατα Οι κάρτες Plus λήγουν 12 μήνες απο την αγορά τους και ας μην χρησιμοποιηθούν, το το πως ελέγχουν το χρονικό διάστημα δεν το γνωρίζω. Οταν προσθέσεις καινούρια κάρτα στην συνδρομή, προστίθεται ο χρόνος και ανανεώνεται η ημερομηνία. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από AntiCambeR
saxos55 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, EsseGr είπε Με απλά μαθηματικά του κονφούκιου : Υπάρχει ήδη η προσφορά και αλλού στα 42 ευρώ Αυτό που γίνεται εδώ είναι : 50 ευρώ στο psn λογαριασμό 42 η κάρτα 8 ευρώ μένουν στον PSN λογαριασμό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ 34 Καλό θα ήταν να ενημερωθεί ο τίτλος του θέματος καθώς είναι παραπλανητικός Όπως τα γράφεις είναι, αλλά σου έχει διαφύγει το εξής σημαντικό: (πρέπει να μπει πρώτο βήμα στο bullet list σου) Για να μπουν τα 50 στο λογαριασμό σου, δίνεις 42, όχι 50. Μπερδεύεις το 42 της συνδρομής της ετήσιας με το 42 στην περίπτωση αυτή που δίνεις για να βάλεις 50 στο wallet. Άρα έμμεσα υπάρχει το 34, ίσως δεν το έγραψε καλά ο TS.
diplo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δε βρίσκω κάπου πεδίο για να βάλω τον εκπτωτικό κωδικό... Με πάει κατευθείαν PayPal με τιμή 43,51€
logistoulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, EsseGr είπε Με απλά μαθηματικά του κονφούκιου : Υπάρχει ήδη η προσφορά και αλλού στα 42 ευρώ Αυτό που γίνεται εδώ είναι : 50 ευρώ στο psn λογαριασμό 42 η κάρτα 8 ευρώ μένουν στον PSN λογαριασμό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ 34 Καλό θα ήταν να ενημερωθεί ο τίτλος του θέματος καθώς είναι παραπλανητικός εφόσον πληρώνεις 42 πραγματικά λεφτά και μετά από όλη τη διαδικασία σου πιστώνονται 8 ευρώ φανταστικά/πραγματικά λεφτά μια χαρά μπορείς να κάνεις την αφαιρεση απλά σκέψου το είναι σαν τις προσφορές με την επιστροφή της eurobank όπου σκας το μαρούλι εκείνη τη στιγμή, και την επιστροφή που παίρνεις τη χρησιμοποιείς μελλοντικά σε άλλη αγορά , αλλά θεωρητικά και πρακτικά κάνεις την αφαίρεση οπότε ναι θα μπορούσε να το λέει αλλιώς στον τίτλο, αλλά το ζούμι παραμένει το ίδιο εφόσον θα συνεχίσεις να αγοράζεις και δεν θα σταματήσεις κάθε αγορά από το psn την επόμενη μέρα για πάντα εγώ πάντως χθες έβαλα με το 42αρι, δεν είχα πάρει χαμπάρι τη διαδικασία, αλλά δεν ψήνομαι να δώσω αυτή τη στίγμη κι άλλα 42αρια , του χρόνου θα το ξανασκεφτώ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από logistoulis 1
fotisdra Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Για εξηγείστε λίγο καλύτερα. 41,5 έχει την 50αρα τώρα. Που και γιατι χρειάζεται εκπτωτικό κωδικό δεν καταλαβαίνω. Με visa Mastercard το έκανε κάνεις ειναι ασφαλές;
logistoulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, fotisdra είπε Για εξηγείστε λίγο καλύτερα. 41,5 έχει την 50αρα τώρα. Που και γιατι χρειάζεται εκπτωτικό κωδικό δεν καταλαβαίνω. Με visa Mastercard το έκανε κάνεις ειναι ασφαλές; Το πιο ασφαλές όπου έχεις αμφιβολία είναι το paypal στο οποίο βάζεις τη βιζα και της μαστερ, αλλά η πληρωμή γίνεται μέσω paypal είναι σχετικά εύκολο και γρήγορο να κάνεις ένα paypal οπότε κάνε, εγώ προσωπικά σε κλειδάδικά με αυτό παίζω ή με μια χρεωστική που έχω πάντα λίγα λεφτά μέσα Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από logistoulis
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα λεφτά του PlayStation wallet μπορούν να συνδυαστούν με PayPal για να γίνει αγορά μεγαλύτερη των 8 ευρώ; Αν όχι, είναι πολύ περιοριστικο. Συμφωνώ ότι ο τίτλος του θέματος πρέπει να αλλάξει. Είναι παραπλανητικος. Έτσι όπως το διάβασα εγώ κατάλαβα ότι αγοράζεις PS us με 34 ευρώ και έχεις αλλά 8 στο ps wallet. Μπορεί απλά να μπει ως αγορά 50ευρης PSN κάρτας με 42 ευρώ. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από naruto14 1
logistoulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, naruto14 είπε Τα λεφτά του PlayStation wallet μπορούν να συνδυαστούν με PayPal για να γίνει αγορά μεγαλύτερη των 8 ευρώ; Αν όχι, είναι πολύ περιοριστικο. Συμφωνώ ότι ο τίτλος του θέματος πρέπει να αλλάξει. Είναι παραπλανητικος. Έτσι όπως το διάβασα εγώ κατάλαβα ότι αγοράζεις PS us με 34 ευρώ και έχεις αλλά 8 στο ps wallet. Μπορεί απλά να μπει ως αγορά 50ευρης PSN κάρτας με 42 ευρώ. πρέπει να έχω συνδυάσει λεφτά ps wallet με κάρτα , άρα θα μπορεί να γίνει επίσης στην τελική μπορείς να κάνεις add funds στο πορτοφόλι σου από το paypal το ποσό που υπολείπεται από αυτό που θες να αγοράσεις (πράγμα που γίνεται πάντα έστω και στιγμιαία όταν αγοράζεις από το psn και πληρώνεις με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο) και να κάνεις αγορά μόνο από το wallet Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από logistoulis
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε πρέπει να έχω συνδυάσει λεφτά ps wallet με κάρτα , άρα θα μπορεί να γίνει επίσης στην τελική μπορείς να κάνεις add funds στο πορτοφόλι σου από το paypal το ποσό που υπολείπεται από αυτό που θες να αγοράσεις (πράγμα που γίνεται πάντα έστω και στιγμιαία όταν αγοράζεις από το psn και πληρώνεις με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο) και να κάνεις αγορά μόνο από το wallet Ναι αλλά μπορείς να βάλεις αν δεν κάνω λάθος συγκεκριμένο ποσό στο πορτοφόλι. Οπότε θα είναι δύσκολο να το αξιοποιήσεις 100%. Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί πλέον το PS Wallet μιας και όλες μου οι αγορές τελευταία γίνονται με Paypal.
logistoulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, naruto14 είπε Ναι αλλά μπορείς να βάλεις αν δεν κάνω λάθος συγκεκριμένο ποσό στο πορτοφόλι. Οπότε θα είναι δύσκολο να το αξιοποιήσεις 100%. Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί πλέον το PS Wallet μιας και όλες μου οι αγορές τελευταία γίνονται με Paypal. νομίζω πρέπει να βάλεις τουλάχιστον τάληρο, αυτός είναι ο περιορισμός αλλά ψάξε να δεις αν μπορεις να συνδυάσεις πληρωμές με το wallet που μάλλον μπορείς
dinosz750 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, diplo είπε Δε βρίσκω κάπου πεδίο για να βάλω τον εκπτωτικό κωδικό... Με πάει κατευθείαν PayPal με τιμή 43,51€ Στα κίτρινα γράμματα πατάς και βάζεις τον κωδικό AXEL και σου κάνει την έκπτωση. . 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα