Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινουργιες
5) Μέγεθος οθόνης; αδιαφορο
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); οχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι αρκετα
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) facebook, instagram, chrome,email

Ειμαι αναμεσα στο mi note 10 lite , note 9 pro  και nova 5t. Η απορια μου ειναι η εξης αν περιμενω να πεσει το mi note 10 lite κοντα στα 300 αξιζει ? Εσεις ποιο θα προτείνατε? Το προηγουμενο κινητο ηταν το samsung s7 οπου ειχε πολυ καλη οθονη για εμενα και ηταν και αρκετα γρηγορο 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, thanasiskg είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινουργιες
5) Μέγεθος οθόνης; αδιαφορο
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); οχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι αρκετα
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) facebook, instagram, chrome,email

Ειμαι αναμεσα στο mi note 10 lite , note 9 pro  και nova 5t. Η απορια μου ειναι η εξης αν περιμενω να πεσει το mi note 10 lite κοντα στα 300 αξιζει ? Εσεις ποιο θα προτείνατε? Το προηγουμενο κινητο ηταν το samsung s7 οπου ειχε πολυ καλη οθονη για εμενα και ηταν και αρκετα γρηγορο 

Εγω θα ελεγα οτι το Nova 5t θα το προτιμουσα αλλα μειονεκτει μονο στην μπαταρια σε σχεση με τα αλλα.

Τωρα εαν λογω S7 θελεις Oled οθονη πας αλλου.

Δημοσ.

Ξέχασες το mi 9 t .που είναι η λογική λύση 

Με εξαιρετική κάμερα με η χωρίς gcam μεγάλη μπαταρία , χωρίς τρύπες στην οθόνη και με  amoled

Δημοσ.

Ξερω οτι εχεις βαλει συγκεκριμενα κριτηρια απλα ποσταρω πραγματα γενικοτερα σε περιπτωση που ενδιαφερει και αλλον.

mi9t ή realme x2. Ειχα καταληξει στο πρωτο αλλα εκει που πηγα να το παραγγειλω, ετυχε να δω το δευτερο και το ερωτευτηκα. Ηθελα επισης να αφησω το miui ( κατοχος mi max 2) γιατι με εκνευριζε με καποια πραγματα και κυριως τις ειδοποιησεις της Xiaomi.

Το πρωτο ειναι λιγο καλυτερο κινητο με καλυτερη καμερα, brightness  και δεν εχει notch ( αν σε ενοχλει, εμενα οχι). Ουσιαστικα και τα δυο εχουν τον ιδιο επεξεργαστη , realme x2 εχει snapdragon 730G, mi9t εχει τον 730 - ειναι ο καλυτερος στα midrange (;)  . Το realme x2 εχει ταχυτερη φορτιση, 8GB RAM & 128 GB εν αντιθεσει του mi9t που ειναι 6-64. Αμα θες αγοραζεις το δευτερο με 8-128 αλλα η τιμη παει στα 350 απ'οτι ειδα.

Το σημαντικοτερο το αφηνω για το τελος, οτι ουσιαστικα το realme x2 δεν υπαρχει Ελλαδα πια*. Εγω το αγορασα απο Amazon Ιταλιας 317 με μεταφορικα ( σε μια μερα πραγματικα το ειχα σπιτι μεσω DHL- επαθα πλακα). Υπαρχει και στο Ολλανδικο αλλα μια γενικοτερη ελλειψη υπηρχε και στο εξωτερικο απ'οτι ειδα και περιμεναν restocking τωρα σε μια δυο μερες τοτε που εψαχνα. Αρα μπορει να γινει ξανα διαθεσιμο και σε Ελλαδα.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9738&idPhone2=9879

https://www.youtube.com/watch?v=ItjLv06V4_s

Στο καναλι τους στο yt και στο σαιτ τους υπαρχει και αναλυτικο review και για τα δυο

* Γελαω στο Skroutz που υπαρχει ενα μαγαζι που παρ'ολες τις καλες κριτικες, δειχνει οτι θα το εχει μεσα σε 30 μερες αν το παραγγειλεις και το κοστολογει 200 ευρω πιο πανω απο την τωρινη τιμη του. Το κανει και σε αλλα κινητα που κοιταξα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο mi 9t κάπως δεν μου κάθετε καλά η μπροστινή κάμερα γιαυτο και το εχω βγαλει εκτος , επισης μολις ειδα οτι το 128gb ειναι ιδια τιμη με το mi note 10 lite

Επεξ/σία από thanasiskg
Δημοσ.

Φοβασαι οτι θα χαλασει η μηχανικη καμερα ή οτι το design της? Αν ειναι το πρωτο, εχει αυτοματο μηχανισμο που μπαινει μεσα οταν πεφτει απο το χερι ή σε αποτομη κινηση. Επισης η Xiaomi εχει πει οτι αντεχει για 300.000 pop ups.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, speedy23 είπε

Φοβασαι οτι θα χαλασει η μηχανικη καμερα ή οτι το design της? Αν ειναι το πρωτο, εχει αυτοματο μηχανισμο που μπαινει μεσα οταν πεφτει απο το χερι ή σε αποτομη κινηση. Επισης η Xiaomi εχει πει οτι αντεχει για 300.000 pop ups.

Για τον μηχανισμο . Επισης το 128 εχει ιδια τιμη με το mi note 10 lite ειναι καπου καλυτερο το mi9t αναμεσα σε αυτα τα δυο?

2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εξακολουθω να πιστευω οτι το Nova 5t ειναι καλυτερο παντως

εχει μπαταρια 3750 ma. Σαν νουμερο το βλεπω πολυ μικρο εκτος και αν κανει καλη διαχείριση 

Δημοσ.

Mi 9t & X2 εχουν μπαταρια +250mh. Δεν το βλεπω ως ουσιαστικη διαφορα. Διαφορα θα εκαναν τα 4.500mAh του Note 8 Pro ή τα 5.000 mAh του Note 9s.

Σε καθε περιπτωση κατι κερδιζεις και κατι χανεις. Το τι επιλεγεις ειναι παντα εντελως προσωπικη επιλογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...