Frog75 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με συχνές αποσυνδέσεις στο ίντερνετ μου γραμμή fiber 100 .. με κατά συνέπεια να μην έχω σε αυτά τα διαστήματα και τηλέφωνο μιας και είναι voip. Μετά από πολλές αναφορές στο 13888 για βλάβες στις οποίες οι τεχνικοί του OTE κάθε φορά μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει κάτι από αυτούς μου είπαν ότι μάλλον είναι η γραμμή μου το καλώδιο που φτάνει από τον κατανεμητή που βρίσκεται στη είσοδο της πολυκατοικίας που μένω στο διαμέρισμα μου. Αναγκάστηκα και πλήρωσα ηλεκτρολόγο και πέρασα εξωτερικά το καλώδιο, αλλά το πρόβλημα αν και όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό παραμένει.. Θεωρώ ότι δεν είναι φυσιολογικό να έχω 2 με 3 αποσυνδέσεις ολιγόλεπτες στο rooter (speedport plus), να έχω μία άντε δύο το μήνα κατά τις οποίες κάνει update το rooter το θεωρώ σωστό , όπως μου ανάφερε και ο ηλεκτρολόγος αλλά και στο 1388 υπάλληλος του ΟΤΕ. Τι μπορεί να συμβαίνει? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω απηυδήσει με αυτό το θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Τι να σου λύσουμε, ΟΤΕτζή θες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα