Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Δε ξέρω εάν είμαι στη σωστή κατηγορία.... Ψάχνω μια συσκευή που να μπορώ να μετατρέψω τη κασέτα ταινίας στη παλιά κάμερα σε ψηφιακή μορφή. Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο? Είναι εφικτό?

Δημοσ.

Μια παλιά κάμερα Sony...δε θυμάμαι μοντέλο αλλά το βρίσκω.λειτουργει κανονικά... Υπολογιστή i5 με win10 έχω. Αυτό έχω κοιτάξει και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι λειτουργεί. Φαντάζομαι συνδέω τη κάμερα , πατάω play και την αφήνω να ολοκληρώσει τη κασέτα.... Υποθέτω ότι πρώτα περνάω το πρόγραμμα στο PC για το USB.

Δημοσ.

Πρώτα θα εγκαταστήσεις το usb capture και το πρόγραμμα εγγραφής του, μετά θα βάλεις την κασέτα να παίζει στην κάμερα και θα πατήσεις record στο πρόγραμμα εγγραφής. Θα περιμένεις να τελειώσει όλη η κασέτα.

Δημοσ.

Εχει συζητηθεί παρόμοιο θέμα εδώ πριν λίγες ημέρες 

βεβαιώσου ότι η δική σου κάμερα μπορεί να δώσει απο την αναλογική πηγή της κανονικά έξοδο για να μην πάρεις άδικα τον μετατροπέα. αν φυσικά έχεις dv/ilink έξοδο ειναι καλύτερα με firewire

Δημοσ.

Για δες ακριβωςτο μοντελο της καμερας.Η κασετα που εχεις τι ειδους είναι? Διαβασε επανω της και γραψε τι λεει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...