Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Στις 4/6/2020 στις 10:11 ΜΜ, TRILOBYTER είπε

Γινεται να του κανω μια ασφαλεια ενω ειναι ακομα σε ονομα αλλου και να μου το μεταφερουν; Εγω με εξουσιοδοτηση θα το παρω.

Δεν το έχει ο άλλος ασφαλισμένο? Δες μήπως έχει οδική και μπορεί να σου κάνει την εξυπηρέτηση

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Δεν το έχει ο άλλος ασφαλισμένο? Δες μήπως έχει οδική και μπορεί να σου κάνει την εξυπηρέτηση

Ο άλλος θα το έχει ασφαλισμένο στην έδρα του, αν όντως έχει οδική και ξεμείνει κάπου τότε το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να το πάνε είναι η έδρα του.

• Moderators
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ο άλλος θα το έχει ασφαλισμένο στην έδρα του, αν όντως έχει οδική και ξεμείνει κάπου τότε το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να το πάνε είναι η έδρα του.

Εχω μεταφερει αρκετες φορες μηχανακι ετσι οτι παει απο το σπιτι μου σε συνεργειο χωρις να μου πουνε τιποτα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Inuyasha είπε
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Εχω μεταφερει αρκετες φορες μηχανακι ετσι οτι παει απο το σπιτι μου σε συνεργειο χωρις να μου πουνε τιποτα

Να υποθέσω πως το συνεργείο ήταν στην ίδια πόλη? Σε αυτή την περίπτωση φυσικά και στο πάνε σε όποιο συνεργείο θέλεις.

Όμως αυτό που θέλει ο ts είναι άλλο, ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας μένει ας πούμε Λουτράκι και θέλει να την πάει Πάτρα (τυχαία μέρη, απλά η απόσταση είναι παρόμοια), ε δεν υπάρχει περίπτωση να τους πει ότι χάλασε και θέλω να την πάτε σε συνεργείο της Πάτρας, μόνο σε κάποιο συνεργείο κοντά στο Λουτράκι παίζει να την πάνε.

Δημοσ.

Εγώ πάντως μετά από 4 σελίδες θέματος δεν έχω δει κάποιον να παραθέτει νόμο ή κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα για το ότι απαγορεύεται να το βάλεις στο αμάξι.

Αν δεν υπάρξει νεώτερο σε αυτό, εγώ θα έλεγα να το βάλεις στο αμάξι κανονικά

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, το μηχανακι το φεραμε χθες κανονικα ξαπλωμενο μεσα στο αμαξι ασφαλισμενο. Βγαλαμε ροδα τιμονι και μπηκε, εβλεπα και πισω κανονικα..

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...