link67 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Ποιος είναι ο λόγος; Ότι το αγροτικό είναι για να μεταφέρει συγκεκριμένα προϊόντα με βάση την άδεια που βγήκε. 1
ziaba Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, dollyyy19 είπε μια χαρα νομιμο ειναι ,αν μπορεις να το ασφαλισεις καλα στον χωρο.αδειασε την βενζινα,δεν χρειαζεται να βγαλεις ντεποζιτο.οι αγωνιζομενοι τρωνε κλησεις για αλλον λογο.δεν στα λενε ολα.αν το οχημα ειναι αγροτικο,απαγορευεται να κουβαλαει κατι αλλο.αν ειναι ιχ,κουβαλαει οτι θελει,εκτος απο επικινδυνα υγρα.....βεβαια ,αν πεσεις σε περιεργο,παιζει να σε γραψει αν κουβαλας και σπρεει βαφης...... ειμαι περιεργος ομως ,τι ιχ ειναι αυτο που χωρει μοτο στο γκαμπαζ.... Στο fiat tempo sedan το παλιό εχω βάλει Piaggio zip
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αποκλείεται να είναι ο λόγος ο εσωτερικός καθρέπτης. Τότε πχ θα απαγορευόταν και η κουρτίνα/φιμέ στο πίσω τζάμι.Αφού παλι δεν μπορείς να δεις πίσω απο τον εσωτερικό καθρέπτη. Το αρθρο του κοκ που έβαλες λέει 2. To φoρτίo τoυ oχήματoς πρέπει να τακτoπoιείται και να στoιβάζεται κατά τρόπoν ώστε: β) Nα μην περιoρίζεται ή παρεμπoδίζεται η oρατότητα τoυ oδηγoύ, να μην εμπoδίζεται η oδήγηση τoυ oχήματoς και να μη μειώνεται η σταθερότητα αυτoύ https://drivingschool.gr/nomothesia/kok/kok032.htm Τωρα αμα έχεις ένα πλυντήριο που κρέμεται το μισό στον δρόμο ή το έχεις βάλει στην θέση του συνοδηγού ................. Εγώ θα έλεγα πως αποκλείεται να ξέρεις καλύτερα από μένα τι ακριβώς έγραφε η κλήση που εγώ είδα. Το πως ακριβώς ερμηνεύεται ο κοκ είναι θέμα οργάνου, όχι δικό σου. Όσο για το φιμέ στο πίσω τζάμι επιτρέπεται μέχρι κάποιο ποσοστό σκίασης, ξέρω στα σίγουρα πως το τεστ που κάνουν τα όργανα είναι να κοιτάνε μέσα και από τα δύο παρμπρίζ, αν καταφέρουν να δουν μέσα και από τα δύο τότε είναι ok. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για την κουρτίνα ή αλλιώς κλειστή θα μπορεί να είναι μόνο όταν το αυτοκίνητο δεν κινείται.
vamvakoolas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 εδω ο αλλος τρομοκρατει το καθενα επειδη ειδε ακουσε εμαθε για κλησεις απο αλλους που κουβαλανε μηχανες να τρεξουν σε αγωνες αυτο που δεν ανεφερε ειναι οτι γινονται και καρφωτες μεταξυ τους στη τροχαια (λες και ο καθε αστυνομικος θα εχει ακτινες χ να ελεγχει τι κουβαλαει το καθε ιχ). Ασφαλισε τη μηχανη με ιμαντες καλα στο ιχ, αν μπορεις να αφαιρεσεις μερη απο το μηχανακι ευκολα βγαλτα. Κατα τη γνωμη μου ειναι λιγοτερο ασφαλες να οδηγησεις σκουτερ σε εθνικη οδο ακομα και αν πιανει 120 χλμ. Αν θες εναλλακτικα ειτε φορτωσε το σε τρενο (αν καλυπτει τις περιοχες) ή συνεννοησου με μεταφορικες (μουσαμαδες/νταλικες) αν και δε νομιζω να συμφερει για τοσα λιγα χλμ. Η νομοθεσια αναφερει μονο παρανομια σε περιπτωση μεταφορας ευλεκτων υλικων: οπως αναφερθηκε αν αδειασεις βενζινη δε θετεις σε κινδυνο τον εαυτο σου αλλα ουτε και παρανομεις. Εφοσον δε προεξεχει κατι απο το οχημα που να θετει σε κινδυνο αλλους οδηγους δεν φλερταρεις με κληση... εδω εχω δει τρελους να μεταφερουν παπια (χωρις μπροστα ροδα) σε αλλη μηχανη (!) βανακια να μεταφερουν αυτοκινητα (!) και αλλα πιο τρελα
kostasbm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 άδειασε το όπως σου ειπαν ,βγαλε το μπροστινό για να το δέσεις με τους ιμάντες σου σωστά για να μην παλατζαρει ,πιθανολογώ ότι έχει θέσεις ειδικές για τους ιμάντες και χαλαρά θα το μεταφέρεις.......έχω μεταφέρει zundapp αλλα με βγαλμενους τους τροχους......καλοριζικο
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε εδω ο αλλος τρομοκρατει το καθενα επειδη ειδε ακουσε εμαθε για κλησεις απο αλλους που κουβαλανε μηχανες να τρεξουν σε αγωνες αυτο που δεν ανεφερε ειναι οτι γινονται και καρφωτες μεταξυ τους στη τροχαια (λες και ο καθε αστυνομικος θα εχει ακτινες χ να ελεγχει τι κουβαλαει το καθε ιχ). Ε ναι, γιατί ως γνωστόν τα μηχανάκια/μοτοσυκλέτες έχουν το μέγεθος μιας μικρής βαλίτσας, χωράνε μέσα σε ΙΧ χωρίς να φαίνεται τίποτα απέξω... Πάντως οι "καρφωτές" έχουν νόημα μόνο αν υπάρχει κάποια παράνομη/αξιόποινη πράξη, συνεπώς συμφωνείς στο ότι είναι παράνομο να μεταφέρεις μοτό μέσα σε ΙΧ.
vamvakoolas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Ε ναι, γιατί ως γνωστόν τα μηχανάκια/μοτοσυκλέτες έχουν το μέγεθος μιας μικρής βαλίτσας, χωράνε μέσα σε ΙΧ χωρίς να φαίνεται τίποτα απέξω... Πάντως οι "καρφωτές" έχουν νόημα μόνο αν υπάρχει κάποια παράνομη/αξιόποινη πράξη, συνεπώς συμφωνείς στο ότι είναι παράνομο να μεταφέρεις μοτό μέσα σε ΙΧ. νομιζω καπου εχεις μπλεξει τα μηλα με τα πορτοκαλια παρανομο ειναι αν κουβαλανε και καυσιμο, μη τονιζεις γεγονοτα που υποθετεις, φιλικα παντα. Κρατησε την αποψη σου και μη μεταφερεις μηχανη
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, vamvakoolas είπε νομιζω καπου εχεις μπλεξει τα μηλα με τα πορτοκαλια παρανομο ειναι αν κουβαλανε και καυσιμο, μη τονιζεις γεγονοτα που υποθετεις, φιλικα παντα. Κρατησε την αποψη σου και μη μεταφερεις μηχανη ... είπε αυτός που υποθέτει πως μια μοτοσυκλέτα μέσα σε ΙΧ δεν φαίνεται απέξω.
kostakis81 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 ρίξε ενα μαύρο μουσαμά επάνω ωστε να φαινετε σαν να μεταφέρεις πράγματα !!! και μην μασας , δεσ τον κιολασ να μην ανοίγει εύκολα ... , το να σε σταματήσουν ειναι ελάχιστη πιθανότητα αρκεί να πηγαίνεις κύριος ....
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Εγώ θα έλεγα πως αποκλείεται να ξέρεις καλύτερα από μένα τι ακριβώς έγραφε η κλήση που εγώ είδα. Το πως ακριβώς ερμηνεύεται ο κοκ είναι θέμα οργάνου, όχι δικό σου. Όσο για το φιμέ στο πίσω τζάμι επιτρέπεται μέχρι κάποιο ποσοστό σκίασης, ξέρω στα σίγουρα πως το τεστ που κάνουν τα όργανα είναι να κοιτάνε μέσα και από τα δύο παρμπρίζ, αν καταφέρουν να δουν μέσα και από τα δύο τότε είναι ok. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για την κουρτίνα ή αλλιώς κλειστή θα μπορεί να είναι μόνο όταν το αυτοκίνητο δεν κινείται. Πόσο ήταν το πρόστιμο;Τουλάχιστον αυτή την κλήση την είδες.Δηλαδή αν δεν έχεις μεσαίο καθρέπτη σε γράφουν;Εχεις βρει κάπου να λέει ότι είναι υποχρεωτικός; Μήπως ο φίλος σου δεν είχε δεξιό καθρέπτη ;Η το πλυντήριο τον κάλυπτε;Γιατί βρίσκω υποχρεωτικούς τους εξωτερικούς καθρέπτες. .Μήπως δεν είχε ασφαλίσει το φορτίο; Οσο για μεμβράνες στο πίσω τζάμι ξερω είναι ελευθερο να βάλεις ότι θέλεις. https://www.carcontrol.gr/memvranes-se-tzamia-autokinhtwn/ http://policenet.gr/forum/26038
moican Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Αν κατάλαβα σωστά, θα το μεταφέρεις στην έδρα σου. Οδική έχεις μήπως το δηλώσεις βλάβη; Λέω τώρα.
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πόσο ήταν το πρόστιμο;Τουλάχιστον αυτή την κλήση την είδες.Δηλαδή αν δεν έχεις μεσαίο καθρέπτη σε γράφουν;Εχεις βρει κάπου να λέει ότι είναι υποχρεωτικός; Μήπως ο φίλος σου δεν είχε δεξιό καθρέπτη ;Η το πλυντήριο τον κάλυπτε;Γιατί βρίσκω υποχρεωτικούς τους εξωτερικούς καθρέπτες. .Μήπως δεν είχε ασφαλίσει το φορτίο; Οσο για μεμβράνες στο πίσω τζάμι ξερω είναι ελευθερο να βάλεις ότι θέλεις. https://www.carcontrol.gr/memvranes-se-tzamia-autokinhtwn/ http://policenet.gr/forum/26038 80€ ήταν το πρόστιμο, το φορτίο ήταν παλέτα με ανταλλακτικά, και ήταν ασφαλισμένο σωστά με ιμάντες. Επίσης δεν είδα μόνο αυτή την κλήση, είχα δει και τις άλλες που τους έγραψαν επειδή μετέφεραν μοτό, απλά στις άλλες δεν είχα δώσει σημασία στο άρθρο του κοκ βάση του οποίου κόπηκαν επειδή δεν με ενδιέφεραν. Επίσης υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα του 1990 και πίσω που κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν ακόμα και σήμερα νόμιμα χωρίς δεξιό καθρέπτη, συνεπώς το "βρίσκω υποχρεωτικούς τους εξωτερικούς καθρέπτες" είναι λανθασμένο. Όσο για τη μεμβράνη στο πίσω παρμπρίζ, το τεστ που περιέγραψα πριν όχι μόνο έχει συμβεί σε γνωστό μου, αλλά το έχω διαβάσει και σε διάφορα φόρουμ. 2 ώρες πριν, moican είπε Αν κατάλαβα σωστά, θα το μεταφέρεις στην έδρα σου. Οδική έχεις μήπως το δηλώσεις βλάβη; Λέω τώρα. Από ότι έγραψε θέλει να το μεταφέρει στην έδρα του ΠΡΙΝ γίνει η μεταβίβαση στο δικό του όνομα, οπότε δεν παίζει κάτι τέτοιο.
SPYRER_007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν μπορώ να καταλαβω που τις βλέπεις τοσες κλησεις μαζεμενες και μιας και με χαρακτήρισες πρωτος............... https://www.ονειροκριτησ.gr/η-αστυνομία-και-ο-νόμος-στα-όνειρά-μας/ http://www.oneirokriths-orama.gr/Όνειρα/Α/Αστυνομία.html 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Επίσης δεν είδα μόνο αυτή την κλήση, είχα δει και τις άλλες που τους έγραψαν επειδή μετέφεραν μοτό, απλά στις άλλες δεν είχα δώσει σημασία στο άρθρο του κοκ βάση του οποίου κόπηκαν επειδή δεν με ενδιέφεραν. Για καλο δεν ειναι πάντως........................Είτε τις βλέπεις στον υπνο σου ειτε στον ξύπνιο σου Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από SPYRER_007
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, moican είπε Αν κατάλαβα σωστά, θα το μεταφέρεις στην έδρα σου. Οδική έχεις μήπως το δηλώσεις βλάβη; Λέω τώρα. Γινεται να του κανω μια ασφαλεια ενω ειναι ακομα σε ονομα αλλου και να μου το μεταφερουν; Εγω με εξουσιοδοτηση θα το παρω. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από TRILOBYTER
zaccki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Γινεται να του κανω μια ασφαλεια ενω ειναι ακομα σε ονομα αλλου και να μου το μεταφερουν; Εγω με εξουσιοδοτηση θα το παρω. Δυστυχώς όχι. Ρώτησες κάποια εταιρία ενοικιάσεων αν μπορείς να νοικιάσεις ένα μίνι βαν και αν μπορείς να μεταφέρεις νόμιμα το μηχανάκι με αυτό? Κάνε μια ερώτηση, μήπως και σε συμφέρει η τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα