Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΥΡΙΟ ΣΕ ΙΧ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Χαχα η φαση ειναι οτι εφερα ψυγειο και πλυντηριο με το δικο μου το σελικα πριν λιγο καιρο.. Καλα το ειπες, ελα ντε!

Καμμια μεταφορικη με κανα 30αρη δεν υπαρχει; Να στο φερει ξαι την ιδια μερα, πολλα ζηταω ε;

Επεξ/σία από TRILOBYTER
Δημοσ.

Εγώ πάντως πρόσφατα μετέφερα παπάκι με το αυτοκίνητο μου χωρίς κανένα πρόβλημα και οι μισή και βάλε διαδρομή έγινε σε εθνική οδό. Βέβαια δεν με σταμάτησε κανένας, πάντως κι εγώ έχω περιέργεια τι θα γράφει η κλήση. Κι εγώ ξέρω ότι με αγροτικό απαγορεύεται αλλά εκεί είναι άλλος ο λόγος. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, link67 είπε

Εγώ πάντως πρόσφατα μετέφερα παπάκι με το αυτοκίνητο μου χωρίς κανένα πρόβλημα και οι μισή και βάλε διαδρομή έγινε σε εθνική οδό. Βέβαια δεν με σταμάτησε κανένας, πάντως κι εγώ έχω περιέργεια τι θα γράφει η κλήση. Κι εγώ ξέρω ότι με αγροτικό απαγορεύεται αλλά εκεί είναι άλλος ο λόγος. 

Παπακι ολοκληρο; Τι αμαξι αν επιτρεπεται;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΥΡΙΟ ΣΕ ΙΧ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Καταρχήν μην φωνάζεις.

Επίσης είσαι σίγουρος ότι επιτρέπεται να φορτώσεις πλυντήριο σε ΙΧ? Αν σου κόβει την ορατότητα από τον εσωτερικό καθρέπτη μια χαρά μπορεί να σου βεβαιώσει παράβαση το όργανο, έχω δει τέτοια κλήση, άρθρο 32 παράγραφος 2 κοκ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ρεστα μου.............ΔΕΝ τρώγεσαι με τιποτα............

Επεξ/σία από SPYRER_007
  • Confused 1
Δημοσ.

Τρολακι  ξετρολακι με  τοσες κλήσεις μαζεμενες που εχεις δει εσυ κατι δεν παει καλα.

Για πες............

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Παπακι ολοκληρο; Τι αμαξι αν επιτρεπεται;

Renault megane 3,εβγαλα τη μπροστά ρόδα και το έβαλα. Βέβαια μας παίδεψε λίγο αλλά τα καταφέραμε. (τρία άτομα) Ήθελαν μεταφορική από 60 έως 100 ευρώ. Το φόρτωσα και τέλος! 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Καταρχήν μην φωνάζεις.

Επίσης είσαι σίγουρος ότι επιτρέπεται να φορτώσεις πλυντήριο σε ΙΧ? Αν σου κόβει την ορατότητα από τον εσωτερικό καθρέπτη μια χαρά μπορεί να σου βεβαιώσει παράβαση το όργανο, έχω δει τέτοια κλήση, άρθρο 32 παράγραφος 2 κοκ.

Αποκλείεται να είναι ο λόγος ο εσωτερικός καθρέπτης. Τότε πχ θα απαγορευόταν και η κουρτίνα/φιμέ στο πίσω τζάμι.Αφού παλι δεν μπορείς να δεις πίσω απο τον εσωτερικό καθρέπτη.

Το αρθρο του κοκ που έβαλες λέει 2. To φoρτίo τoυ oχήματoς πρέπει να τακτoπoιείται και να στoιβάζεται κατά τρόπoν ώστε: 

β) Nα μην περιoρίζεται ή παρεμπoδίζεται η oρατότητα τoυ oδηγoύ, να μην εμπoδίζεται η oδήγηση τoυ oχήματoς και να μη μειώνεται η σταθερότητα
αυτoύ

https://drivingschool.gr/nomothesia/kok/kok032.htm

Τωρα αμα έχεις ένα πλυντήριο που κρέμεται το μισό στον δρόμο ή το έχεις βάλει στην θέση  του συνοδηγού .................

Δημοσ.

Ψάξε πόσο κοστίζει η κλήση και πόσο η μεταφορική. Αν το ποσό της κλήσης είναι μικρό σε συνδυασμό με την μικρή πιθανότητα να σε γράψουν φόρτωσέ το προσεκτικά και πάρτο με το αμάξι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...