SPYRER_007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΥΡΙΟ ΣΕ ΙΧ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΥΡΙΟ ΣΕ ΙΧ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Χαχα η φαση ειναι οτι εφερα ψυγειο και πλυντηριο με το δικο μου το σελικα πριν λιγο καιρο.. Καλα το ειπες, ελα ντε! Καμμια μεταφορικη με κανα 30αρη δεν υπαρχει; Να στο φερει ξαι την ιδια μερα, πολλα ζηταω ε; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από TRILOBYTER
link67 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Εγώ πάντως πρόσφατα μετέφερα παπάκι με το αυτοκίνητο μου χωρίς κανένα πρόβλημα και οι μισή και βάλε διαδρομή έγινε σε εθνική οδό. Βέβαια δεν με σταμάτησε κανένας, πάντως κι εγώ έχω περιέργεια τι θα γράφει η κλήση. Κι εγώ ξέρω ότι με αγροτικό απαγορεύεται αλλά εκεί είναι άλλος ο λόγος. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, link67 είπε Εγώ πάντως πρόσφατα μετέφερα παπάκι με το αυτοκίνητο μου χωρίς κανένα πρόβλημα και οι μισή και βάλε διαδρομή έγινε σε εθνική οδό. Βέβαια δεν με σταμάτησε κανένας, πάντως κι εγώ έχω περιέργεια τι θα γράφει η κλήση. Κι εγώ ξέρω ότι με αγροτικό απαγορεύεται αλλά εκεί είναι άλλος ο λόγος. Παπακι ολοκληρο; Τι αμαξι αν επιτρεπεται;
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΥΡΙΟ ΣΕ ΙΧ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Καταρχήν μην φωνάζεις. Επίσης είσαι σίγουρος ότι επιτρέπεται να φορτώσεις πλυντήριο σε ΙΧ? Αν σου κόβει την ορατότητα από τον εσωτερικό καθρέπτη μια χαρά μπορεί να σου βεβαιώσει παράβαση το όργανο, έχω δει τέτοια κλήση, άρθρο 32 παράγραφος 2 κοκ. 1
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, SPYRER_007 είπε Εγω παλι ουτε μια ...................... Αδιάφορο 1
SPYRER_007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα ρεστα μου.............ΔΕΝ τρώγεσαι με τιποτα............ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από SPYRER_007 1
SPYRER_007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Τρολακι ξετρολακι με τοσες κλήσεις μαζεμενες που εχεις δει εσυ κατι δεν παει καλα. Για πες............ 1 1
link67 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Παπακι ολοκληρο; Τι αμαξι αν επιτρεπεται; Renault megane 3,εβγαλα τη μπροστά ρόδα και το έβαλα. Βέβαια μας παίδεψε λίγο αλλά τα καταφέραμε. (τρία άτομα) Ήθελαν μεταφορική από 60 έως 100 ευρώ. Το φόρτωσα και τέλος! 2
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Καταρχήν μην φωνάζεις. Επίσης είσαι σίγουρος ότι επιτρέπεται να φορτώσεις πλυντήριο σε ΙΧ? Αν σου κόβει την ορατότητα από τον εσωτερικό καθρέπτη μια χαρά μπορεί να σου βεβαιώσει παράβαση το όργανο, έχω δει τέτοια κλήση, άρθρο 32 παράγραφος 2 κοκ. Αποκλείεται να είναι ο λόγος ο εσωτερικός καθρέπτης. Τότε πχ θα απαγορευόταν και η κουρτίνα/φιμέ στο πίσω τζάμι.Αφού παλι δεν μπορείς να δεις πίσω απο τον εσωτερικό καθρέπτη. Το αρθρο του κοκ που έβαλες λέει 2. To φoρτίo τoυ oχήματoς πρέπει να τακτoπoιείται και να στoιβάζεται κατά τρόπoν ώστε: β) Nα μην περιoρίζεται ή παρεμπoδίζεται η oρατότητα τoυ oδηγoύ, να μην εμπoδίζεται η oδήγηση τoυ oχήματoς και να μη μειώνεται η σταθερότητα αυτoύ https://drivingschool.gr/nomothesia/kok/kok032.htm Τωρα αμα έχεις ένα πλυντήριο που κρέμεται το μισό στον δρόμο ή το έχεις βάλει στην θέση του συνοδηγού .................
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, link67 είπε Κι εγώ ξέρω ότι με αγροτικό απαγορεύεται αλλά εκεί είναι άλλος ο λόγος. Ποιος είναι ο λόγος;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ποιος είναι ο λόγος; φορολογικός.
zio10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Ψάξε πόσο κοστίζει η κλήση και πόσο η μεταφορική. Αν το ποσό της κλήσης είναι μικρό σε συνδυασμό με την μικρή πιθανότητα να σε γράψουν φόρτωσέ το προσεκτικά και πάρτο με το αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα